Binbaşı
04 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 157 (Bu ay: 10)
Gönderileri
Arkadaşlar sağolsun bizim ufaklık pek rahat durmuyor. Tvye bir cisim fırlattı yaklaşık 3 hafta falan önce oluşan leke gitgide büyüyor, nedir ne değildir bu geçmesi veya büyümesi durdulur mu bi yardımcı oluverin. Alttan ve üstten iki çizgi halinde büyüyor gibi. Resmi koyamadım forum sıkıntılı galiba.

Darbe sonucu oluşan leke (gitgide büyüyor)
Arkadaşlar yeri tabiki burası değil ama artık yapacak birseyim kalmadı, babam ic kanama geciriyor ve en az bulunan kanin yani sira bayrama dek gelmesi cok kotu oldu bizim icin, ne kadar kan verilirse kan degerleri yine de düşüyor, kizilayda stok kalmamis, yapmadigim sey kalmadı, bir unite kanimiz kaldi bu saatten sonra kan almiyorlar sabah gelebilecek olan olursa bizim icin cok makbule gecer. Arabaylada alabilirim evinizden.
Arkadaşlar yeri tabiki burası değil ama artık yapacak birseyim kalmadı, babam ic kanama geciriyor ve en az bulunan kanin yani sira bayrama dek gelmesi cok kotu oldu bizim icin, ne kadar kan verilirse kan degerleri yine de düşüyor, kizilayda stok kalmamis, yapmadigim sey kalmadı, bir unite kanimiz kaldi bu saatten sonra kan almiyorlar sabah gelebilecek olan olursa bizim icin cok makbule gecer.
Arkadaşlar öncelikle Allah hepimizi beterinden saklasın diyelim, aslında kütahya da oturuyorum ama 5-6 günlüğüne ankara da ziyaretteydim. Keçiören fatih caddesinden yukarı doğru kendi şeridimden ilerlerken bir anda sağdan çarpma sesi geldi hemen çektim sağa park halinden kalkmak isteyen bi kamyonet sola kırıp benim sağ tarafa hasar verdi.

İndik biraz tartıştıktan sonra "sigortadan anlaşalım git yaptır ben kusurluyum kabul ediyorum" dedi, ben alkollü olduğunu anlamamıştım "tamam" dedim tutanak tutuyordum, araç başkasının üstüneymiş aracı üstüne olan arkadaşın tc sini istedim sahibini aradı anladığım kadarıyla sahibi "kendi başının çaresine bak" diyerek adamın arkasında durmadı. Oradaki bir genç bana "abi bu alkol almış" dedi. Bende hayvan cezasını çeksin belki akıllanır diye aradım polisi. O ara elemanı tutanakla falan oyaladım polisi aradıktan tam 2 saat sonra geldi tabi eleman kola üstüne kola içiyor alkol belli olmasın diye.

Adam 2.18 promil alkollu çıktı, polise anlatırken "ben dükkandaydım arabada değildim" diyor. Bende dedim "sen ne diyorsun arabadaydın" oda diyor ki "iyi hadi öyle olsun arabada olayım" diyor gelde gülme bu işe

Neyse daha çok şey geçti o ara başımızdan da gerek yok bu tür kişileri anlatmaya Allahından bulsun hayvanlar arabası çekildi ehliyetine el koyuldu polisler aldılar götürdüler.

Benim aracın durumu:

Geçen gün yaptığım kaza (Alkollü sürücü içerir SS)

Onun araç tabi hiç bişeyi yok.

Geçen gün yaptığım kaza (Alkollü sürücü içerir SS)
Aman siz siz olun bilmediğiniz yerlere elinizi kolunuzu sokmayın.

Bu arada belirteyim fotoğraflar alıntıdır.

Aman Avize Takarken Dikkat SS (Araknofobi İçerir)

Tuvaletinizden Şöyle Birşey Çıksa.

Arkadaşlar mağara ise kusura bakmayın dek geldi çok güldüm sizinle paylaşayım istedim.

http://www.break.com/video/burnout-fail-2585866
Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde kontrolden çıkan LPG'li hafif ticari aracın yol kenarındaki kanalizasyon borusuna çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 1'i bebek 7 kişi de yaralandı.

Uğur Mumcu Bulvarı'nda saat 17.00 sıralarında meydana gelen kazada, Halil Altun yönetimindeki 63 KU 899 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak, yol kenarına bırakılan ve altyapı çalışması için kullanılacak olan kanalizasyon borularına çarptı. Çarpmanın etkisiyle LPG'li hafif ticari araç biranda alev aldı. Demir yığınına dönen araçta bulunan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, aralarında camdan fırlayan 1 bebek ile sürücünün de bulunduğu 7 kişi yaralandı. Yaralılar güçlükle araçtan çıkartılarak götürüldüğü Ceyhan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.
Ölen ve yaralananların kimliklerinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

http://www.haber7.com/trafik-kazalari/haber/1062278-lpgli-arac-faciasi-4-olu-7-yarali

Kazadan sonra videoyu çeken adamın ümüğünü sıkasım geldi.
Arkadaşlar sabah sabah sesler üzerine kalktım ve bu fotoğrafla karşılaştım. neyse ki çarpan arkadaş kaçmamış ya da kaçamamış bilmiyorum hatasını kabul etti sıkıntı yok, aracım kütahya plakalı bende kütahya da oturuyorum ama şu an istanbuldayım, sizden yardım isteyeceğim durum şu ki tanıdık bir kaportacıya mı gidelim yoksa yetkili servise mi, hangisi avantajlı olur servis direk ön çamurluğu değiştirir gibi geldi orada bi muallakta kaldım. Hasar sizce nasıl gözüküyor.

Aracıma çarptılar bir bakar mısınız arkadaşlar? (foto)

Aracıma çarptılar bir bakar mısınız arkadaşlar? (foto)
Akaryakıt fiyatlarından benzinin litresinde 7 kuruşluk indirime gidildi. İndirimli fiyatlar bu gece yarısından itibaren uygulamaya koyulacak.

http://ekonomi.haber7.com/gundem-veriler/haber/1057200-benzin-fiyatlarinda-indirim
Hakkında
Meslek: Sınıf Öğretmeni
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Honda
Mobil cihaz
xiaomi
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
Steam
Steam
Ses Sistemi
Logitech
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH’de
Nerede: Konu listesine bakıyor.
Son Giriş: 7 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.166
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 106.537 (Bu ay: 793)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 733 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.