Şimdi Ara

Yurtdışında iş bulmak için okuması faydalı olan açıköğretim bölümleri nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şu an bir okulda öğretmen olarak görev yapıyorum fakat yurtdışı planım var. Legal yollardan başvurusu yapmak istiyorum ama kendi bölümüm olan rehber öğretmenlikten pek ümidim yok açıkçası. Acaba açık öğretimden okuyarak bana yurtdışı için faydalı olacak bölümler neler olabilir ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kuzenim 99'da İstanbul Üni. Bilg. Müh. bitirip burada Shell'den iş teklifi almasına rağmen sırf askere gitmeyeceğim diye Amerika'ya gitti bırak işini normal iş bile bulamadı pizza dağıttı yıllarca. sonra buldu mu hayır oradan tıp teknisyeni bir kızla evlendi evinin erkeği oldu çocuk büyütüyor.Yurtdışında iş bulmak için okuması faydalı olan açıköğretim bölümleri nelerdir 

Açık öğretimin TR'de bile geçerliliği yok bırak yurt dışında diplomadan saysınlar. Devlet memurluğu ya da mali müşavir olacaksan anca yoksa yurt dışı için aldım da gittim diyen duymadım ben. bir başka kuzenimi zorla açık işletme okuttum, 6 ay gitti askere yoksa o da iş bulmadı adam zaten zengin.

• Konu okuduğunuz bölümden, alacağınız diplomadan çok kendinizi ne kadar özel bir konuma getirebildiğinizle alakalı.

Avrupa örneği verelim.

Avrupa Birliği'nde 450 milyon insan yaşıyor. Almanya'da X bir pozisyonda başvurmak istediğiniz işe başvurabilecek, ve sizden önce değerlendirilecek 450 milyon rakibiniz var demek. Buna ek olarak, ülkelerin özel anlaşmaları ile gelebilecek bir sürü daha insan var, farklı ülkelerden.

Evrak işleriyle uğraşmadan, yarın bam diye gelip işe başlayabilecek bu kadar insan varken, sizi neden işe alsınlar? Kendinizi bir şekilde öne çıkarmanız gerekiyor. Diploma ise bunun çözümü değil maalesef.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Ne güzel işte evde çocuk büyütüyor ayaklarında çocuğu NENNİ sallayıp bi yandan tv izler pc oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

İnsan çoğaldı aynı işi herkes yapıyor bi naz yapsan kapının önüne koyarlar bu zamanda. Makine gibi olmak lazım artık sen yapmazsan başkası yapar çünkü ekmek aslanın ağzında değil artık midesinde.

• GaravelUsta kullanıcısına yanıt

Öyle işler, öyle sorumluluklar var ki dediğiniz gibi herkes yapamıyor. Tecrübeniz nedeniyle, bağlantılarınız nedeniyle, becerileriniz nedeniyle sizden başkası yapsın istemiyorlar.

Öyle biri olmak lazım işte.

• tanidigin falan yoksa zor gidersin. aof sadece ogrenci akbili icin var Yurtdışında iş bulmak için okuması faydalı olan açıköğretim bölümleri nelerdir 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GaravelUsta kullanıcısına yanıt

ama ayıp yani sen 99'da bilg. müh. ol kimse daha pc'nin p'sinden anlamazken ama git coniler senin diplomayı sayıp da pc ile alakalı iş vermesin pizza dağıt en vasıfsız iş orada. şimdi güzel gibi geliyor ama 24 sene önce ender meslekti. şimdi esprisi yok gençler zaten kaçmak istiyor. iş desen yok ekonomi desen bitik ama o zamanlar Shell'de önerdikleri maaş uçuktu babası özel okul müdürü müydü o bile kızmıştı manyak mısın bu para alınmaz da ne işin var oralarda diye? bedelli yaptı sonra ama orada evlenince geri de dönemedi bence pişman olmuştur gittiğine ama o olmuştur deli imkan tepti çünkü. şimdi delisini bırak imkan olsa razı zaten millet kimse yurt dışına vs gitmeyecek.

ben 96'da sistem kurup nete girdim. millet yahoo'da "bana karıları göster" diye arama yaptırırken bu adam bana mIRC icq mail vs hepsini öğretmişti ve sayfa sayfa şifre getiriyordu, 822'li hatlar zaten bedavaydı. şimdi yapay zeka ile arama yaptırabiliyormuşuz ya bing gibi? Konyalılar zamanın ötesindeymiş ama imkanlar el vermiyormuş.Yurtdışında iş bulmak için okuması faydalı olan açıköğretim bölümleri nelerdir 

bu adam benim 2mb ekran kartımda 4 tane genişleme yuvası varmış benim haberim yok parayı bastım aldım ben 1mb yerine sen neden bahsediyorsun diye?(kro) ama gitti 4x512kb vram buldu nereden bulduysa 2@4mb yaptı kartı yoda gibiydi adam pc konusunda. hani belki bu da günümüzde nedir ki gibi geliyor ama 96'da 4mb diye kart yok 3dfx 4mb satıyor oyunlar 3d texture açılıyor 4mb kartı görünce. olaydı yani o zamanlar resident evil 1'i 2mb dos oyunu gibi oynayıp 4mb yapınca ara videolu 3d kaplamalı vs görünce kafayı yemiştik. tomb raider üçgen gögüs esprisi 3d texture olmadan.

96'da ilk çıktı sonra tomb raider 3d diye bir daha çıkardılar tekrar oynamıştık. bu resim hangisinden bilemedim belki 3d diye çıkanı ilk kabul ediyorlar ilk çıkanı tanımıyoruz yapıyorlar şimdi ne desem yalan ama rezildi oyunlar dos oyunları gibi ama tek yöne değil sağa sola dönmelisi ve daha renklisi gibiydi.

Yurtdışında iş bulmak için okuması faydalı olan açıköğretim bölümleri nelerdir

• 2 yıllık yaşlı bakımı veya aşçılık oku almanca yada japonca öğren 2 ülkeyede rahatlıkla geçersin

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

gastronomi ve mutfak sanatları

yaşlı bakımında daha çok kadınları tercih ediyorlar diye biliyom. yaşlı bakımında alzheimer olan ve altına yapan yaşlılarla ilgileniyorsun diye biliyom.. gurbet illere yaşlanmış ve hasta olmuş ecnebilerin altını bezlemek için kim gider bu memleketten...

Evet ben de bu bölümleri duydum ve bunları planlıyorum. Şimdilik dil calisicam dil konusunda iyi bir seviyeye gelince iş ilanlarına bakicam artik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdiki 18yaş genç aklım olsa aşçılık+almanca öğrenip kapağı yurtdılşına atmaya bakardım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.