|
ben 12. sınıf sayısal bölümü öğrencisiyim ve çokta başarılı bir öğrenci değilim. Sınavdan beklentim 250 ila 300bin arasında bir sıralama. bir sürü bölüm baktım araştırdım fakat sıra yorumlara ve tavsiyelere bakmak olunca aklıma bir sürü soru takıldı. Baktığım bölümler genel olarak şunlar: Biyoloji, kimya, elektrik ve elektronik mühendisliği, fizik ve benzer bölümler. Benim isteğim bu bölümleri veya yakın bölümleri okuyan, bilen kişilerin iş bulma konusunda sıkıntı olup olmadığı ve ortalama maaş skalası gibi durumları cevaplamaları. ayriyeten bölüm önerileri de olabilir. bilgisayar ve fen alanlarına ilgim var. ne bölüm olduğu çok farketmemekle birlikte aslında tek isteğim ileride geçim sıkıntısı çekmeden yaşamak. bu bölümlerle ilgili bilgisi olan veya bölüm önerisi olan yardımcı olur ise çok sevinirim. (son çare polisliğe girmeyi düşünüyorum fakat açıkçası arkadaşlarımla zaman geçirmeyi oyunlar oynamayı ve rahat takılmayı seven birisiyim. Disipline uyum sağlayabilirim ama öncesinde ne gibi yerler tercih edebileceğimi merak ediyorum.) |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt