Şimdi Ara

YOK ARTIK, TEMDe hız cezası yemişim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
4
Favori
6.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Temde 188km/s ile hız cezası yemişim. ULAN TEM zaten paralı yol, hız yapmak içi kullanılır. 188de normal arabalar için orta bir hız. 350km hıza ulaşan araçlara sahip kişiler araçlarını acaba nerede kullanabiliyor. NEden motor vergisi ödüyorlar, neden ücretli yol parası ödüyorlar. Neden zorunlu araç sigortası ödüyorlar.. TEMDE en sol şeritte istediğim hızda giderim.. Gebersinler... Anlamıyorum millet nasıl bu kuralları kabul ediyor. ŞEhir içi kessinler cezayı hakveriyorum ama TEMDE nasıl yazabiliyorlar..

-Cezayı, postacı getirdikten ~20dk sonra netten ödedim zaten.
    -Olumsuz cevap yazanlar siz 250km/h hiç geçtiniz mi. Hızlı araç kullanmayı bilmiyorsanız, herkesi kendiniz gibi düşünerek yazmayın. Neymiş kaç kişiyi tehlikeye atıyormuşum. Kültür, bilgi akan TOSBAĞA sürücüleri kendi seviyelerine göre hakaret cevaplarını yazmışlar. Bu kişiler Temde sürekli 90km ile araç kullanırken nasıl bilmedikleri konular üzerine yazabiliyorlar, kesin çoğunluğu B sınıfı araç kullanıyorlardır, yol tutuşu nedir onu bile bilmezler. Mümkünse 200km üstü hızda araç kullananlar cevap versin.
    -Temde DURMAK bile yasak, ceza gelmesi saçma geldi. O 120km TABELALARI ÖNCEDENDE VARDI, O ZAMAN NEDEN CEZA YAZILMIYORDU.
    -NEDEN ödenen trafik CEZALARI sadece TRAFİK ile ilgili HARCAMALARDA KULLANILMIYOR.. Nereye gittiği belirsiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 7 Kasım 2013; 19:38:31 >

• 188 normal bir hız tabi ya,az bile bence.Hakkını verememişsiniz.
  • 130 km hiz siniri oldugunu gosteren tabelalari yesillik olsun diye koymuyorlar yol kenarlarina.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SÖZDE ekonomimiz büyüyorr gelişiyorr para nerdne gelecek diye düşünmüşler 1.benzin 2.cezalara 'a ağırlık verelim demişler.....

Temde ceza neymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 6 Kasım 2013; 13:51:39 >
  • İroni nedir?Budur diyesim geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord66 -- 6 Kasım 2013; 13:52:19 >
  • araçlardaki 240-280 ibreleride sayı saymayi unutmayalım diye koymuşlar

• temde ceza kesildiğini ilk kez duyuyorum. çoğu zaman 140-150 yaparım şanslıymışım valla :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi gebersin la bir sen kal
  • Saka mı bu ?

188? Gebersin hepsi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok muhterem suriyeli multecilere gidecek ödeyecegın ceza

ıcın rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 6 Kasım 2013; 13:56:07 >
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    başlığı düzeltiniz....

edit: ben düzelttim...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Hepsi gebersin la bir sen kal

• Aman ne iyi olmuş..
    Senin gibi tipler bol bol ceza yesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

130 km hiz siniri oldugunu gosteren tabelalari yesillik olsun diye koymuyorlar yol kenarlarina.

-Yaşınız kaç..
    -Hiç 200km/h üzerine çıktınız mı..
    -120km üzerinde bir hızda araç kullanamayacaksam, neden ülke 120km üzerine çıkan araçların satışına izin veriyor, neden motorlarında HIZ SINIRLAMA ZORUNLU YAPILMIYOR..
    -TEM'in amacı ne?

Cevaplarsan belki bizde seni anlayabiliriz. Şuan anlamıyorum..
  • Çok normal bir hız halbuki, nasıl oldu da ceza yediniz anlamadım
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    böyle saçma sapan soru soran çocuğa bunları cevaplamanın ne manası varki
  • Bkz. "Hem suçlu, hem güçlü"

TEM'de hız sınırı 120 km/h.
    %10 tolerans ile maksimum 132 km/h hız yapılabilir. Daha üstünde yakalanırsanız ceza yersiniz.

Kanun bu şekilde.

Basıyorsanız eğer, güvenlikle ilgili diğer bir çok riskle beraber ceza yeme riskini de göze alıyor olmanız lazım. Cezayı yedikten sonra ağlamanın manası yok.

Haksız, ilgisiz alakasız yazılan cezalar var eyvallah, benim de 1 yıldır otoparkta duran aracıma 2 tane park cezası çıktı geçenlerde, nasıl yazıldıysa artık, ben de sövdüm saydım içimden. Adamlara para lazım tabi. Ama siz hakettiğiniz bir ceza söz konusuyken niye beddua ediyorsunuz anlayamadım.
  • Otoyollarda Hız Sınırı 120 km/h'dir kardeşim. Sende 188 km/h ile hız sınırını geçmişsin.

Yok Artık ! dedirtecek bir durum yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

başlığı düzeltiniz....

edit: ben düzelttim...

Abi tam duzelememis gibi baslik.

• Cezanın verdiği sinirle olaya yanlış yaklaşıyorsunuz.
    TEM'in amacı, paralı yol diye istediğiniz hızda gitmek değildir. Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi bizim ülkemizde de otoyollarda hız sınırlaması var ve 120 km.
    Aracın 250 km hıza bir çırpıda çıkması sürücüsünün tunçtan olmasını sağlamıyor. O hızlardaki bir kazada (Allah korusun) cesedi cımbızla toplarlar.

İnsanlar, alım gücü yükseldikçe ve refah seviyesi arttıkça parasıyla istediğini yapabileceğini sandığı hodbin bir ruh haletine bürünüyor malesef.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.