F

Binbaşı
25 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 190 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi çekmiştim 50k. 10 ağustosta çekmiştim, ilk taksit Ödeme bu ayın 27 sinde başlıyor. Bu krediyii daha hiç ödemedim yani. Şimdi taksit ödemeden kapatırsam herhsngi bir ceza oluyormu. 50k ödeyip kapatabilitim değilmi. Belki bilgisi olan vardır diye konu açtım. İyi akşamlar.

bu konuda forumda pek bir başlık göremedim. z3 compact daha yeni ama acaba eski versiyonundan çok fark varmı. aradaki 300 tl farka gerek varmı. elbette z3 compact daha yeni diye tutuluyor ama z1 compacttan ram farkı yok ekran aynı sayılır. işlemci birisi 800 birisi 801 çok fark yok. yani hızlar aynı gibi. bana göre sadece fark batarya ama z1 compactta işimi görür gibi geliyor nedersiniz.
FOCUSLAR BU ARALAR GERÇEKTEN ÇOK CAZİP? üstelik 30 bin tl ye kadar 0.49 gibi iyi bir faiz oranı kampanyasıda var. mesela
otomatik sedan araç bakan biri olarak,
focus otomatik 48 binden başlayıp en fulü 54 bine alınabiliyor.
toyota 54-62
civic 51-60
jetta 51-62

diğerlerine bakamadım ama focustan ucuzu yok sanırım. sizce bu araçlar 7-8 bin tl fazla vermeye değermi?
hblere bakarsak
i30, auris golf bunlarda pahalı focus göre.
focus kendini kanıtlamış iyi bir araç ya focus ucuz yada diğerleri pahalı.
evet başlıkta herşey gayet açık sanırım . otomatik az yakan ama sorunsuz bir araç alma peşindeyim. bana megane, golf, c4 falan demeyin onları eleyip en son bu ikisi arasında kaldım zaten.
şimdi ikisi arasında hangisini tercih etmeliyim.
civic premum eco otomatik lpg takılı 51000 tl olur dedi bayi. donanım olarakta fena değil. araç istenirse 1-2 haftaya alınabilir.
i30 dizel otomatik style paket oda 51000 tl dedi bayi ama şu an araç yok olursa 2013 olacak.

civic yeni kasayı çok beğendim. bence eskisi kadar güzel olmuş. i30 da çok güzel. bagajda civic daha avantajlı ama tüp takılınca oda biraz azalacak tabi. civic de i30 da sorunsuz arabalar. ayrıca uzun vade(en az 5 yıl binilecek) düşünüyorum.
Arkadaşlar İlk defa araba alacağım. Araba için 20-22 bin ytl ayırabilirim. Ama 0 km Getz mi alsam yoksa o paraya 2.el polo-focus gibi bişeymi alsam karar veremedim. 2.elede çok güvenemiyorum ayrıca 2.el aracın çıkaracağı masraflarıda düşünüyorum ve getzin siyahı çok hoşuma gidiyor. ne dersiniz bu konuda. (Alacağım araba otomatilk vites olacak)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.456
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.964 (Bu ay: 217)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.886 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.