Şimdi Ara

YENİ RENAULT RAFALE | ANA KONU | Passion For Life

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
6
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YENİ RENAULT RAFALE | ANA KONU | Passion For Life

Yeni Rafale'nin ölçülerine baktığımızda 4.71 metre uzunluğa, 1.86 metre genişliğe ve 2.74 metre aks mesafesine sahip olduğunu görmekteyiz. Fotoğraflarda da görebileceğiniz üzere oldukça eğimli bir tavan çizgisine sahip olmasına rağmen 530 litre gibi yüksek bir bagaj hacmi sunmaktan geri kalmıyor. İç mekânda ise 1,470 x 1,117 mm'lik panoramik cam tavan ile ferah bir yaşam alanı vadediliyor. Söz konusu tavan, tamamen saydam veya opak olacak biçimde ayarlanabiliyor. Bunun yanı sıra ön veya arka bölümün farklı şekilde ayarlanabileceği seçenekler de mevcut.

2024 Renault Rafale, üç silindirli turbo benzinli motor ile iki elektrik motorundan oluşan bir hibrit sistemden güç alıyor. 1.2 litre benzinli motor tek başına 130 hp güç ve 205 Nm tork üretiyor. Ana elektrik motoru da ona 70 hp güç ve 205 Nm tork ile destek oluyor. Marş jeneratörü olarak kullanılan ikinci elektrik motoru ise 34 hp güç ve 50 Nm tork üretiyor. Böylece sistem toplamda 200 hp güç üretiyor.

İlerleyen süreçte Rafale'de bu denkleme arka aksa entegre edilen bir elektrik motorunun da dahil olduğu 300 beygirlik şarj edilebilir hibrit güç aktarma sistemi de eklenecek. Bu sistem de tıpkı mevcut seçenek gibi arka akstan yönlendirme sistemine sahip olacak ancak kendine has şasi ayarlarıyla gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 19 Haziran 2023; 7:53:47 >

• 408'e benziyor. Bir de Renault Arkana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Haziran 2023; 21:52:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha harbi 408'in çakması gibi duruyor . Bu kadar benzeyemez .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

çakması değil rakip olarak çıktı zaten

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Yok onu anladım da bazı tasarım detayları aşırı 408 den alınmış. Bu aracı tasarlayan mühendisler kesinlikle 408 den ilham almış. Ön farlar , ön ızgara detayları aşırı 408'e benziyor.

• Moueson kullanıcısına yanıt

psa daki adam renaulta geçmiş onun için hatlar puegeot a benziyor :D

• D suv mu bu şimdi😅😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu Renault kurulduğundan bu yana kim bilir kaç tane model ve isim değişikliği yaptığı onlarca otomobil üretmiştir.

Kalıcı modelleri geliştirmek yerine 1 kaç senede farklı modeller üretip sonra üretimini sonlandırıyor.

Buda otomobilleri alıp kullananları mağdur durumuna düşürüyor.

Asıl önemlisi otomobil alacak ve çok para verecekler farklı marka ve modellere yöneliyorlar.

• Bugün canlı inceledim Ankara Cihan otoda mavi ve kırmızı var ,kırmızı fena duruyor maviyi sevmiştim ama kırmızı daha güzel göründü

Kesinlikle renaultun bugüne kadar ürettiği en kaliteli araç , büyük ekran gelmiş ,kapı iç cepleri dahil kaplamalı ,sadece arka kapıların kapnma sesi hoşuma gitmedi ,ama diğer heryer tok malzeme

Arka koltuklar çok rahat ve diz mesafesi passatı kıskandırır baya baya iyi tabii bu bagajdan biraz yemiş ,bagaj iç kaplamaları dahil kalite malzemeler kullanılmış

408 e benziyor çünkü Vidal pejoda en son onu yaptı renoya geçti

Herşey çok güzel coupe SUV diyebiliriz 408 den yüksek suv dan alçak ama içi geniş ferah ,koltukları büyük ve rahat ,benim incelediğim alpine esprit olandı

Elektrikli Togg sahibi olarak 1.2 motorun sesini duyunca :( yani bu araç çok güzel olmuş ama çalışmıyorken ki hayranlığım çalışırken içinde olmamla bitti

2.600 gibi fiyatı var yazık yani bu zamanda içten yanmalıya tiguan dahil yeni 3008 benzinli dahil yazık bu kadar para ver motor sesi motor titreşimi ..

Ama içten yanmalı düşünüyorsanız 1. sıraya rafale yi koyarım tiguandan ve yeni 3008 den üstün yeni 3008 i canlı inceleyemedim ancak arka diz mesafesi çok dar geldi tipide çok güzel değil önceki 3008 etkisi yok

Ama rafale sıradan araçlardan farklı kendini belli ediyor içten yanmalı düşünenler mutlaka incelesin YENİ RENAULT RAFALE | ANA KONU | Passion For Life 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 8 Eylül 2024; 1:46:1 >

• D suv diye allayıp pullayıp sattıkları araçta 3 bölge klima yok, koltuk hafıza yok, ses açma düğmesi neredeyse toroslar zamanından kalma, heleki o vites kolunun basitliği ve koydukları yerin saçmalığını görünce ben vazgeçtim bu araçtan. Test aracı yoktu. Belkide sürünce daha gaklı defolarını da görürdüm ama bence dışı seni yakar içi beni tarzı bir araç olmuş. Ben buna D suv demem C+ olabilir belki.

• Renault boşuna kasıyorsun Clio ve Megane dan devam et sen. En iyi arabamız dediğiniz Austral ın satışları yerlerde şimdi bunlara bel bağladınız. Arkana, Rafael, Mikalenjelo, Donatello falan olmaz böyle. Buna gidip bu parayı vereni de tebrik etmek lazım.

• YENİ RENAULT RAFALE | ANA KONU | Passion For Life
  • Bu fiyata kelepir ben kapora attım bi buçuk milyon mais'e hemen alacağım.

• Kafayı yemiş olmalılar

• Renault kaldırmış gel gel yapıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.