< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktor1987 -- 12 Nisan 2015; 20:18:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktor1987 -- 12 Nisan 2015; 20:18:53 > |
Mondeo sahipleri gerçekten şanslılar. Daha önce 2012 mondeo insignia sportage golf c5 kulandım ama mondeo cidden farklı olmuş. Herşeyiyle olmuş mondeo. Sınıfına aşan bir süspansiyonu ve yAlıtımı var. Süspansiyon sanki yere temas etmiyor değişik bir hissi var. Eksi olarak manüel ecoboost yok ve şanzıman az gaza bassan da vites düşürüp hızlanıyor yol sesi çok çok az ama benim c5 daha iyi bu konuda. Onun dışında mondeo mercedes ayarında olmuş kim ne dersi desin passat falan hikaye cidden. Sürüş keyfi rakipsiz.
|
Arkadaşlar ö fitiller olmassa o sessizlik olmaz.Ben daha önceden de yazdım Ford bizim araçlarda 1.5 TDI otamatik uygulamayacak.
neme lazım sonra Passat satışları azalır memlekette. |
Dizel otamtik takıntın yoksa mondeo nun yanından bile geçemez.
|
Alın pişman etmez Mondeo, çok güzel konforlu, sportif bir araç.
|
Beyler mondeom yok ama 2013 Mondeo 1.6 dizel kullandım şuan da C5 2012 1.6 dizel var. Geçen gün 1.5 ecoboost mondeoyu test ettim. Bu Mondeo bam başka olmuş gerçekten. Yani araçta sıfır ses var dış ortam gürültüsü yok ses sistemi müthiş araç çok ama çok rahat yol tutuşu müthiş. Ford bu işi biliyor kesinlikle D sınıfının lideri Mondeo açık ve net. E sınıfında 5.20 ve e200 surmedim ama süren arkadaslarda eminim mondeoyu onların altında tutmaz hattı dengi bile sayılabilir motor ve şanzıman sayılmazsa tabi.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TexasRanger -- 26 Mart 2015; 13:40:41 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|