< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 9 Haziran 2021; 12:50:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 9 Haziran 2021; 12:50:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şuana kadar dünyada 35 milyon adet satmış aracın katili bu mu? Üstelik bu çirkin direksiyonla.
Bırak Golfü Leon içinden geçer bu aracın. |
Bu olsa olsa golfün metresi olur
|
Citroen gerçekten tasarımda uçtu öyle Almanlar gibi yarım asırdır aynı koptik yerleşimini kulllanmıyor ancak, Almanlar led farı koyup 2 sene sonra farın ucuna krom parça koyunca avel avel "aBi adamlar yapmış uff alev alev" diyen bir zihniyet olduğu süreçte bu aracın golf katili olacağını pek zannetmiyorum
|
tam bir ucube Citroen her defasından bir önceki çirkin aracından daha çirkin bir araç tasarlamayı başarabiliyor :) |
O seri katil
|
Golf'un katili olsa olsa ÖTV, Merkez bankası, Döviz üçlüsü olabilir. Bu nedir
![]() |
Ben 2019 Pug 3008 sahibi olarak bu araba VW Golf' u tahtından edemez bırak onu rahatsız bile edemez. Direksiyon simidi gözümü kör etti zaten
![]() |
Dışı komik ,içi komik, konu sahibi daha da komik mesajlara bak.
Allah kurtarsın |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
peugeot 308 sandım bir an katil diyince... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyun hamurundan yapılmış sanki biraz fazla mı uzamış nedir ... |
Gelen giden gölfü öldürüyor. Cidden golf hayatında bu kadar üzülmemiştir. |
|
|
Turşu |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mordawey -- 22 Mart 2021; 14:20:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
suv a benziyor. |