Binbaşı
19 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 246 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba,

2013 focus tdci trendx aracımı satmak istiyorum. Ancak muayene kayıtlarından anladımki km düşürülmüş. Resmi aşağıya ekliyorum. Hukuki yollara başvurmak istemiyorum çünkü alırken de uygun fiyata aldım 1.5 yıl önce. Aldığım kişi de iş arkadaşım, o da durumum farkında değil.

İade etme hakkım var kanunen ama 1.5 yıl önce aldığım fiyatlarla şimdiki fiyatlar aynı değil. Zarar etmeyeceğim makul bir fiyata, piyasanın neredeyse %20 altına bir fiyata vereceğim.

Ancak soru şu: kanunen problem yaşamamak için satış esnasında hangi yasal yollarla yürümek gerekliki alan kişi bana dava açmasın.

Tecrübe eden varsa, tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Merhaba Shazam da bulamadım bilen var mıdır?

https://www.youtube.com/watch?v=Cl5vOnOtTrk&feature=youtu.be
Bu gün İnternet kampanyalarını gezerken gördüm. Mevcut internetin 50mbit sınırsız fiber ve 134.50 fatura ödüyorum.(taahhütlü)

Benzer paketin ise 119tl olduğunu gördüm (taahhütlü)

Müşteri hizmetlerini aradım bu konu ile ilgili. Aldığım cevap ise o fiyata erişim ücret VS vs dağil değil dahil olunca o da 130 TL cıvarında olacak demesi. Ancak aşağıdaki resimde göreceğiniz üzere beyan şekli "herşey dahil fiyat"

Bu nasıl bir uygulama anlamadım, ama burada bariz kanuna aykırı uygulama var orası kesin.

60 senedir ülkede değişen hiç birşey yok. 60 senedir bu ülkenin vatandaşı aynı zihniyete oy veriyor.

Yaşanan onca olaydan hala ders çıkaracak kadar zekası olmayan vatandaşlar yüzünden Filistin olma yolunda hızla ilerliyoruz. Hamdolsun BOP eş başkanı süper başkanımıza. 60 sene sonunda bakıyoruz 1 arpa boyu yol gitmedik. Şimdi 85-90 doğumlu kuşaklar dahil bütün yeni nesil anne babalarına sövmekten haklı değilse nedir?

Biontech'in kurucusu prof. Uğur Şahin ve kuruluşu ile ilgili Yılmaz Özdil in bir yazısını aşağıda paylaşacağım.

Ee amaç ne diyecekler için: 2020 yılında hala aynı kafayla devam ediyoruz. Ülkenin saçmalıklarından ülkeye sonsuz fayda sağlayacak adamları kaçırıyoruz. Bize de kalan prada eşofmanı hıyarlar.
www.sozcu.com.tr/2020/yazarlar/yilmaz-ozdil/asi-5730157
Yav bir sürü aktrol konu açmış,

Fakirlik yok, ülke zengin vatandaş kahvaltıda havyar yiyor falan.

Aynen kanka bu konuyu da tesla arabamdan, açıyorum sesli komut ile.

Birazdan yatıma geçip viskimi yudumlayarak yakamoz izleyeceğim.

Allah cumhurbaşkanımızın ömrüne ömür katsın. Amin.
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS) Başkanı Ziya Özalp:

“Bugün bir Türk’ün bir arabaya ödediği parayla Almanya’da 2 araç alabiliyorsunuz! Alman’ın Türk’e göre satın alma gücü hemen hemen 1’e 5 civarında, hesaba bunu da kattığınızda 10 araç alabiliyorsunuz! Yani baktığınızda bir Alman 10 araç alabiliyorken biz 1 araç anca alabiliyoruz.”

https://www.sozcu.com.tr/2020/otomotiv/hurda-tesviki-degil-otv-indirimi-daha-onemli-5889540/

http://https://www.sozcu.com.tr/2020/otomotiv/hurda-tesviki-degil-otv-indirimi-daha-onemli-5889540/

Selam ve dua ile
Merhaba arkadaşlar,

Bilgilendirme amacıyla bu konuyu açmak istedim.

12 haziranda bir yetkili satıcıdan 4 adet premiumcontact 6 aldım.

Lastikler 0419 tarihli olarak takıldı. Bunu sonradan gördüm.

Daha sonra bitmek bilmeyen ses çilesi başladı.
Aracım 2013 ford focus, ses yalıtımı iyi denecek bir araba çok üst düzey olmasada, ancak bu lastik kışlık lastik ten bile çok ses yapıyor. Bütün tırtıkların sesi direk içeride. Resmen uğultu var.

Müşteri hizmetlerine ulaştığımda verin yanıt:

Merhaba Furkan Bey,

Şikayete konu lastiklerin incelenebilmesi adına yetkili satıcılarımızdan herhangi birine incelenmek üzere teslim edilmesi gerekmektedir. İnceleme süresi yetkili satıcımızın kayıt tarihinden itibaren 20 iş günü olup bu süreçte yedek lastik temini sağlanamamaktadır.

Lastiğin 2019 yılına ait olması bir hata veya kusur değildir. Lastiklerimizin normal kullanım standartlarında 5 yıl raf ve 5 yıl kullanım ömrü bulunmaktadır.

Bilgilerinize sunar, iyi günler ve güvenli sürüşler dileriz.

Saygılarımızla

Hızlı dönüş yaptılar allahtan, ancak, 20 gün lastikleri bize bırakın ne demek?

20 gün süresince ne yapacağız? Yedek lastik temini olmaması gibi bir saçmalık olabilir mi?
Resmen gelmeyin bizi uğraştırmayın bir su bardağı su için diyorlar.

Şikayet var linkihttps://www.sikayetvar.com/continental/continental-procontact6-kalite-hatali

Dünya devi continental türkiyede vasıfsız insanların elinde düştüğü duruma bakın. Yazık gerçekten.

Bir daha continental mı, asla.
Merhabalar,

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde iş nedeniyle ikamet ediyoruz ancak burada çok ciddi elektrik problemleri var. Günün her saati her anında voltaj dalgalanmaları oluyor. Bu sebeple evde bulunan LG led tv ve LG ses sistemini ayrıca bilgisayarı korumak amaçlı regülatör veya regülatörlü UPS arıyourm 650VA-1KVA arası bir kapasite sanırım ihtiyacımı karşılar.

Amaç burada koruma elektrik kesildiğinde kullanma niyetim yok sadece dalgalanmalardan etkilenmesin yeterli.

mediamarkt mağazasında tunçmatik'in ups'leri var ancak satıcı eleman 1-2 haftaya bozulur bunlar o kadar çok dalgalanmaya dayanamaz dedi bu yüzden cesaret edip alamadım.

Hangi marka model almalıyım?
Arabadan pek anlayan biri değilim. Yanı 8-9 yıldır araç kullanıyorum ama şoförlük benimkisi ilk defa araba alacağım bütçe kısıtlı. Su 2 seçenek arasında kaldım.

2005 Citroen c3 1.4dizel
2011 symbol 1.5 dizel

Dizel olması yakıt açısından önemli yılda 20-25bin km yol gideceğim.

İkisi de kazasız (ufak tefek hasarlar hariç, 500-800tl gibi totalde kayıtları var)

Yürüyenleri sorunsu araçlar zaten yas ve bütçe itibari ile beklentim düşük. Sanayiye sokmasın, götürsün yeter.

Hangi aracı almalıyım ve niye?
21 haziran cumartesi aksamı düğünüm var ve şarkıyı benim seçmem gerekiyor henüz çok etkileyici birşey bulamadım

tavsiyeleri alabilirim hatta yardımcı olana çok müteşekkir kalırım

westlife-white dress, goran karan-stay with me, evanescence-anywhere, whitney houston' haricinde şarkılar olursa sevinirim
Hakkında
Hakkımda:
가는 말이 고와야 오는 말도 곱다.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Bilgisayar
PC
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Turkcell
Takım
Fenerbahçe
Ses Sistemi
Logitech
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.648
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 22.851 (Bu ay: 405)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.085 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.