Şimdi Ara

Yeni Volvo XC90 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy şu anda #13
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #46
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Volvo XC90 SUV Türkiye'de satışa sunuldu. Yeni XC90 fiyat listesi aşağıdaki tabloda gördüğünüz gibi ancak lansmana özel sınırlı sayıda olmak üzere B5 isimli hafif hibrit versiyon için 6.790.000 TL, T8 isimli şarj edilebilir hibrit versiyon için 7.570.000 TL fiyat açıklanmış durumda.

Yeni Volvo XC90 fiyat listesi💸(Şubat 2025)
    Versiyon Fiyat
    Yeni XC90, B5 AWD mild hybrid, Plus, Bright 7.376.890 TL
    Yeni XC90, B5 AWD mild hybrid, Ultra, Bright 7.787.890 TL
    Yeni XC90, T8 AWD plug-in hybrid, Plus, Bright 7.820.890 TL
    Yeni XC90, T8 AWD plug-in hybrid, Plus, Dark 7.820.890 TL
    Yeni XC90, T8 AWD plug-in hybrid, Ultra, Bright 8.231.890 TL
    Yeni XC90, T8 AWD plug-in hybrid, Ultra, Dark 8.231.890 TL

Yeni Volvo XC90, özellikleriyle neler sunuyor❓

Volvo XC90'ın B5 ve T8 isimli motorları dört tekerlekten çekiş sistemi ve 8 ileri Geartronic şanzımanla sunuluyor. B5 isimli hafif hibrit versiyon 250 beygir güç ve 360 Nm tork sunarken 0-100 km/s hızlanmasını 7,7 saniyede tamamlıyor. Son hızı 180 km/s ile sınırlandırılan modelin ortalama yakıt tüketimi de 100 km'de 8,7 litre olarak açıklandı.

T8 AWD şarj edilebilir hibrit versiyon ise elektrik motorunun desteğiyle birlikte 455 beygir güç ve 709 Nm tork sunuyor. Söz konusu model, 32 g/km emisyon ve 69 km saf elektrikli sürüş menziliyle %30 ÖTV dilimine uymuyor. 0-100 km/s hızlanmasını 5,4 saniyede tamamlayan aracın son hızı diğer tüm araçlardaki gibi 180 km/s ile sınırlandırılmış.

Ayrıca Bkz.Fitil ateşlendi: Xiaomi'den Çin dışında elektrikli araç satmak için anlaşma

Bu modelin Plus donanım seviyesinde 11.2 inç dokunmatik multimedya ekranı, 12,3 inç gösterge ekranı, matrix LED ön farlar, kablosuz şarj ünitesi, 21 inç jantlar, dört bölgeli otomatik klima, ısıtmalı direksiyon, ısıtmalı ön-arka koltuklar, Harman Kardon ses sistemi, adaptif hız sabitleyici, akıllı hız yardımı, arka çarpışma uyarısı, kör nokta uyarı sistemi ve yan trafik uyarısı gibi donanımlar bulunuyor.

Ultra donanım seviyesinde ise Plus'a ek olarak panoramik cam tavan, 360 derece kamera, head-up display, arka kapı güneş perdeleri ve tekstil tavan kaplaması gibi ilave donanımlar karşımıza çıkıyor. Opsiyon listesinde ise masaj özellikli ön koltuklar, aktif havalı süspansiyon, Bowers & Wilkins Hi-fi müzik sistemi gibi donanımlar mevcut.

Yeni Volvo XC90; 4953 mm uzunluğa, 1923 mm genişliğe, 1771 mm yüksekliğe ve 2984 mm aks mesafesine sahip. 7 kişilik ferah bir yaşam alanı sunan modelin 680 litrelik bagaj hacmi, koltuklar katlandığında 1874 litreye kadar çıkarılabiliyor.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• Ya bi git volvo ya, nasıl paralar bunlar, bitene togg alırım geri kalan 5milyonda cebimde kalır, sonuçta basıyorsun gidyor togg da (hemde güzel gidiyor) volvoda gidiyor giderken takla ata ata mı gidiyoe bu kadar para verilecek bu araçlara ya, togg alıp param ülkede kalsın hemde son teknoloji binen herkes çok memnun olduğunu çok konforlu olduğunu söylüyor togg un, hadi ordan volvo…
    T8 olarak yurtdisinda cok sık kiraladigim trde de ara sira kullandigim bir araba.

markaya da cok asinayim, gunluk hayatta kullandigim 3 volvom var.

kagit uzerinde kullaniciyi heyecanlandiracak hicbir yenilik goremedim. motor gucu ayni, batarya kapasitesi ayni, elektrikli menzil ayni, dc sarj galiba yine yok.. argo bir tabir var ama kullanmayayim simdi.

hiz limitine de fazla takilmayin. ben de yeni kasalari kullanirken cok onyargili yaklastim ama gercek hayatta 185’ten fazlasina cok ihtiyac duymuyorsunuz. hatta 220-240 arasi surekli gidip geldigim izmir bursa otobaninda 185’e dayayip cok daha ekonomik ve asagi yukari ayni surede yolu bitirince sasirmistim.

sedanda belki ama SUV araclarda zaten 200+’lar rahatsiz edici suratler. o suratlerde her araba range rover veya bentayga konforu vermiyor. G serisi de buna dahil.

XC90 ayrica disaridan gordugunuz gibi baskasiyla sidik yaristirma karakterinde bir araba degil. baska bir kafanin arabasi.

Bu aracı alanları amacı güvenlik bu aracı alan kesim için bu fiyatlar çerez parası.

Yok onu alırım kalanla bunu alırım diyenlere çok gülüyorum yok içini beğendim yada beğenmedim:) Para tassarufu bu tür araçlarda düşünülmez alacak olan alır.

Bu halk öyle bir hakli egea hyundai vs vs küçümser işe belediye otobüsü ile gider.

Volvoyu mercedes eleştirir öğle yemeğini nerde ucuz döner yerim diye gezer.

• Araçlarda 4:3 oranında ekran seven var mı? Ya da tek sevmeyen ben miyim?

• smartcard kullanıcısına yanıt
    Buradaki ekran 4:3 değil ki, olsa olsa 3:4 dikey bir ekran var. Ben mi körüm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 11 Şubat 2025; 15:19:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ufak bir hesapla kampanyalı baz fiyat yaklaşık 2.250.000₺ ye denk geliyor
    %150 ÖTV + %20KDV ile 6.790.000₺
    Aradaki vergi 4.5 milyon lira...

• 2024 modeli çok daha şıktı. Ayrıca genel olarak XC90'ların içi de çok sıkıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 11 Şubat 2025; 15:24:37 >
  • Dashboard un elden geçme zamanı gelmiş, elektrikli araçlar gibi tablet koyup geçemezsin Suv segmentinde bir araçta.

• Xc90 gibi bir arabayı eleştirmek güç, tasarımı harika fakat o ekran çerçeveleri nedir ya? İncecik yapsanız ne kadar maliyet fark edecek? Fiyat performans aracı da değil bu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu araca, üretici 7,5 milyon TL para istiyor. Aracın içi orta halli memur aracı gibi.

:))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehanci -- 11 Şubat 2025; 16:01:38 >
  • Valla eski kasası bu deseler inanırdım herhalde.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Gerçekten buna mı takıldın? Sonuça 3:4 veya 4:3. Önemli olan dikey bir ekranın olması. Düzelttiğin için minnetarız forum olarak.

• Çoğu kişi gibi bende içini beğenmiyorum. En çok beğenmediğim ise dik ekranla birlikte ekranın yanındaki havalandırmalar. Aracı çok basit gösteriyor. Hiç sevemedim. Okadar para veren insan biraz iç donanım ister. Dışı nekadar güzel ise içinde tam tersi çok sıkıcı geliyor bana.

3:4 ile 4:3 aynı şey değiller ki. Biri yatay diğeri dikey arada dağlar kadar fark var. Aynı noktaları kareye yakın olmaları. Evet, buna takıldım.

• 60 bin Euro luk araçlar ne hallere geldi.

• Ya bi git volvo ya, nasıl paralar bunlar, bitene togg alırım geri kalan 5milyonda cebimde kalır, sonuçta basıyorsun gidyor togg da (hemde güzel gidiyor) volvoda gidiyor giderken takla ata ata mı gidiyoe bu kadar para verilecek bu araçlara ya, togg alıp param ülkede kalsın hemde son teknoloji binen herkes çok memnun olduğunu çok konforlu olduğunu söylüyor togg un, hadi ordan volvo…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 455 beygir 709 nm torku var, hızı 180 ile sınırlandırılmış. Fıkra bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaydi

455 beygir 709 nm torku var, hızı 180 ile sınırlandırılmış. Fıkra bu kadar
    Saçma bir yorum yapmışsınız 180 km hız gayet yeterli...

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    İstersen anket yapalım. Hangimiz haklı diye

• İçi iğrenç !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdem552 kullanıcısına yanıt

C43 aldım 1900 net fiyat 4100 ÖTV vs ödedim bu vergiler olduğu sürece her araba bize pahalı gelir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende sevmiyorum reis o yüzden de ne olursa olsun almıyorum o tıp araçları

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.