Yakın zaman önce Opel bayisine gittim . Yeni astrayı gördüm , metalik sarı ve gri rengi vardı. Ama metalik sarı araca çok yakışmış. Örnek resimleri ekliyorum . ![]() ![]() İç mekana tek kelime ile bayıldım arkadaşlar. Kadrandan uzunlamasina gelen ekran araca premium bir hissiyat katmış. Vites ve el freni çok şık ve modern duruyor. Kapı yanları , konsol , direksiyon üstü hep yumuşacık deri . Logoyu değiştir Mercedes yada BMW falan yap kimse anlamaz yani . 1.2 130 HP BENZİN AT8 / GS donanım fiyatı 925 bin TL idi arkadaşlar. Açıkçası fiyat bana biraz yüksek geldi . Biraz uygun fiyattan piyasaya girse golf'ü tahtından eder gibi geliyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 13 Eylül 2022; 17:28:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni astra mükemmel olmuş

-
-
Bu tasarımı sevmiyorum, aynı şekilde 208 308 508 2008 3008 bana kalitesiz hissiyatı veriyorlar hayatta almam bu modelleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keriz.avi
Fransız markası oldukları için mi
Astra 94’ten beri, Kadett 70 bilmem kaçtan beri, 308 2010’lardan beri, BMW 1 2005’ten beri, Mercedes A klasse 90’ların sonundan beri Golf’ü tahtından etmeye çalışıyor.
Bir türlü başaramadılar, başaramazlarda.
Audi A3’ün Golf’ü tahtından etmek gibi bi derdi yok, o Golf’ün sadrazamı, veziri azamı.
Japonlar zaten boyut olarak C’deler, kalite olarak Avrupa’lı B’lerle aynı seviyedeler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyatı biraz mı yüksek?
Fiyat feci kazık...
En full unun olmasi gereken fiyat max 40.000eur dur.
Kaziklanmak isteyen varsa buyursun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah sahibine bağışlasın biz yolda görürsek iç çeker döner gideriz ancak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tek sebebi alman halkının ahmaklığıdır başka birşey değil, alman halkı ahmak mı diye sorma sana adolfu hatırlatırım
-
10 seneye kalmaz güneş yanığı direksiyon sorulması elektronik arızalar baş gösterir. Fransızın hangi arabası yıllara meydan okudu ki bu okusun. Astra G kasadan sonra maliyet kaygısıyla çok bozuldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer -- 13 Eylül 2022; 19:42:25 >
Adolf siyasi mesele, beni aşar.
Neyse bugün burada şu etkileşimi, şu iletişimi yapıyorsak bunu Alman Otto’ya, bunu Alman Rudolf’a borçluyuz.
Golf’ün başarısı Almanya özelinde değil, aksine global çapta. Dünyanın öbür ucu Japonya’da bile tarafsız ve bağımsız otorteler tarafından yılın otomobili ünvanına sahip.
Her kriz bir efsaneyi doğurur, 70’ler petrol krizinin efsaneside Golf oldu. Golf olmasaydı Amerika’da ki kovboy amcalar hala ata biniyordu.
Bir segment kurmak, bu segmentte kurduğun günden beri lider olmak, referans olmak otomobil tarihinde Golf’ten başka hiç bir modele nasip olmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Astra gerçekten tasarım olarak hoş olmuş, modern bir yüze kavuşmuş, bagaj hacmi de genişlemiş, kullanıcısını üzmeyecek bir araç, fiyatta rekabetçi olmak istemiyorlar belli ki çok satma dertleri yok, ya da yıl sonunda bir kampanya yapabilirler, beklemek lazım. Bu arada eski bir golf 7 kullanıcısıyım belirteyim, ama vw'nin güvenlik donanımlarında bile kırpma yapması, bomboş arabalar satması bence sinir bozucu bir durum, marka fanatikliğine gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mdmgk -- 13 Eylül 2022; 19:53:32 >
Evet artık yeni trend aracın ön konsolunu komple dokunmatik ekran yapmak.Yapın anasını satayım.Vites topuzunu,silecek ve far kolunu,gaz pedalını,kapı kollarını,gaz,fren hatta direksiyonu bile dokunmatik yapın.Mekanik birsey bırakmayın ortalıkta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 13 Eylül 2022; 20:26:52 >
opel stellantisin kalitesiz markası oldu. tıpkı vag ın seatı gibi. alınacaksa yeni 308 alınır ama onun da motoru astra gibi vasat 1.2 lt 130 hp. 1.6 lt 180 hp lik seçenekle de gelmeliydi.
-
renault fanı olmaktan iyidir opel
Herkesin emin olduğu tek konu. Astra 1.2 130HP EAT8'in Golf 1.5 150HP DSG'den fazla yakıt tüketecek olması.
-
ne kadar mükemmel mesela çok mu mükemmel.
-
biri yazmıştı a3 fiyatına diye...
-
Fiyatta Indirim yapiyorlar mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Evet artık yeni trend aracın ön konsolunu komple dokunmatik ekran yapmak.Yapın anasını satayım.Vites topuzunu,silecek ve far kolunu,gaz pedalını,kapı kollarını,gaz,fren hatta direksiyonu bile dokunmatik yapın.Mekanik birsey bırakmayın ortalıkta.
|
golfün özellikle otomobil gazetecilerinin gözünde bir efsane yada sınıfının tartışılmaz lideri olduğu gerçeğini tartışmayacağım çünkü öyle. mk1 ve mk2 golf benim de çok hoşuma giden bir otomobil. ama 3. seriden itibaren dış kasa neredeyse temel dizaynda hiç değişmedi. golf hiçbir zaman sınıfının en heyecanlandıran otomobili olmadı benim gözümde, sadece en iyi ortalamaya sahipti. hep buzdolabı gibi bir histi. ilk iki kasa gti lar sürüş efsanesi olsada sonradan çıkan megane rs ve focus st/rs karşısında o üstünlüğü de kalmadı. sonuç olarak kötü araba mı? asla değil, ama c sınıfı bir hb alacak olsam asla ilk tercihim olmaz ki vakti zamanında jetta 1.2tsi almak üzere olan birisi olarak söylüyorum bunu. markaya yada modele bir düşmanlığım yok ama golf hiçbir zaman en iyisi olmadı benim gözümde. |
tek sebebi alman halkının ahmaklığıdır başka birşey değil, alman halkı ahmak mı diye sorma sana adolfu hatırlatırım |
Astra gerçekten tasarım olarak hoş olmuş, modern bir yüze kavuşmuş, bagaj hacmi de genişlemiş, kullanıcısını üzmeyecek bir araç, fiyatta rekabetçi olmak istemiyorlar belli ki çok satma dertleri yok, ya da yıl sonunda bir kampanya yapabilirler, beklemek lazım. Bu arada eski bir golf 7 kullanıcısıyım belirteyim, ama vw'nin güvenlik donanımlarında bile kırpma yapması, bomboş arabalar satması bence sinir bozucu bir durum, marka fanatikliğine gerek yok.
|
Astra J, d segment sedanlarla, İnsignia A da e segment sedanlarla ayni agirliktaydi o dönem...
![]() Hele o insignia da bir ön şasi var aklin durur. Kamyon şasisi gibi profil basmışlar iskelete ![]() |
Forumla gerçek hayat neden hiç örtüşmüyor? Şu j kasa bir tek bu forumda övülüyor. Opele sütçü beygiri tabiri yanılmıyorsam bu kasa ile geldi. Dış boyutlara bakıyorsun, sınıfının en büyüklerinden, içine giriyorsun o genişlik uçmuş gitmiş. Arkası b segment ayarında. Kendisinden 20cm kısa golf daha geniş. Motora bakıyorsun, 140hp, performansa bakıyorsun, 105, 110hp. Tüketime bakıyorsun, rakipsiz. Daha fazla tüketeni yok. H kasa ile liderliğe oynayan opeli PSA'ya satılma noktasına getiren kasa. K kasa ile hatalarını düzeltmeye çalıştılar ama yine olmadı. |
Benzer içerikler
- otoparçasan güvenilir mi
- e devlette trafik cezası gözüküyor ama tebliğ edilmedi
- silecek kaldırmak suç mu
- araba kliması sıcak üfler mi
- en iyi h4 led ampul
- renault logan
- skoda elroq
- leapmotor b10
- kia sportage 2022
- kia sportage 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X