|
Arkadaşlar merhaba, Az önce, fabrika otoparkına çizgiler ortalanmış halde parkettiğim arabamın sileceklerinin zorlanarak kaldırıldığını ve bu sebeple çizik meydana geldiğini farkettim. Fabrika yönetimine durumu açıklayan mail gönderdim, muhtemelen gün içerisinde kimin bu hasara sebep olduğunu tespit edeceğim. Oluşan hasar belki büyük değil, lakin sileceklerin kanırtılarak akabinde de kaputu çizerek kaldırılmasına çok kızdım. Bu hasarı verene yapmam gerekenler/yapabileceklerim nelerdir? Edit: Arkadaşlar çizgiler ortalanmış halde park ettiğimi belirtmeme rağmen sürekli düzgün park etseydin yazılmış. Aracımı iki çizgi arasına ortalanmış halde |o| şeklinde park etmiştim zaten, ben takıntılı insanım asla yamuk park etmem arabamı. Hatta yanımdaki yamuk park ettiyse onun bitişiğine yine yamuk olarak park etmek yerine, daha uzağa ama hizalı olarak park ederim ![]() ![]() Edit 2: Ne yazık ki araçları net olarak gören kamera bulunamadı. Uzaktan gören dome kamera kayıtlarından tespit edilen kadarıyla belediye ekiplerine ait kepçe geldikten hemen sonra hem benim aracın hem de solumda bulunan Octavia'nın silecekleri havaya kaldırılmış gözüküyor. Ancak kimin kaldırdığı kayıtlardan belli olmuyor. Bu görüntü ile polise gidip mala zarar vermekten şikayetçi olsam işleme alırlar mı acaba? ![]() İlk durum ![]() Belediye ekipleri ![]() Silecekler kaldırılmış < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhadogdu -- 13 Ekim 2021; 12:56:44 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

adama park etme dersi vereceğinize okumayı öğrenin
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı