Şimdi Ara

Yeni nesil gerçekten çok kötü gidiyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu neslin içinde olduğum için utanıyorum. Annem benim en büyük varlığım, yaşama sebebimken, yaşıtlarım anneleriyle öyle konuşuyor ki, sanki arkadaşıymış da kavga ediyormuş gibi. 15 yaşında çocuklar öylesine ortamlara giriyorlar, öyle şeyler yaşıyorlar ki, bizzat şahit oldum. Ciddi anlamda berbat bir yeni nesil yetişiyor. Zeki falan filan deniliyor da, hikaye. Tamamen berbat bir yeni nesil yetişiyor. Keşke 70-80lerde doğsaymışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 17 Ekim 2012; 20:45:49 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 lerde 80 lerde böyleydi, hepsi farklı yerlerde çürüdü. Ama bu nesil atom bombasını hak ediyor.
  • Günaydın
  • Evet evet. Bunu bende farketmiştim
  • Bende 97 liyim bende bu nesli hic sevmiyorum normal konusur gibi ana bacı sövüyorlar gerçekten çok kötü gidiyoruz nedense ben kendimi o konuda kısıtladım birazda dine bağlandım .. Ek olarak keşke 70-80 lerde doğsaydım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 97 liyim bende bu nesli hic sevmiyorum normal konusur gibi ana bacı sövüyorlar gerçekten çok kötü gidiyoruz nedense ben kendimi o konuda kısıtladım birazda dine bağlandım .. Ek olarak keşke 70-80 lerde doğsaydım :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan o nesil sana göre iyi fakat belki de 70-80 lerde yaşayanlar da aynı senin gibi keşke 50-60 larda doğsaydım diyo olabilir yaşamadan bilemeyiz.

Not:Yeni nesilin berbat olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Dich -- 17 Ekim 2012; 23:15:58 >
  • Birbirleriyle konuşurken birbirlerinin annesine küfür ederek hitap edenler var. Yabancı biri dese cinayet sebebi olur onların görüşünde. Yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Birbirleriyle konuşurken birbirlerinin annesine küfür ederek hitap edenler var. Yabancı biri dese cinayet sebebi olur onların görüşünde. Yazık

bu bahsettigin mesela kac yaslarinda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: misterno1

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Birbirleriyle konuşurken birbirlerinin annesine küfür ederek hitap edenler var. Yabancı biri dese cinayet sebebi olur onların görüşünde. Yazık

bu bahsettigin mesela kac yaslarinda?

12 yasından 20 yasına kadar gidiyor

• Ah ah. Sizin gibileri görmek bizi bir nebze de olsa rahatlatıyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 yaşında erkek kardeşim var. yeni nesile dahil ediyorum kendinisi çünkü bizde ergen olduk bizde çocuk olduk ama büyüklerimize ne saygıda kusur ettik nede bi terbiyesizlik ettik. dayak cennetten gelmedir felsefesini seviyorum ama ailem kardeşime dokunmama dahi izin vermiyor. biz cıs la det le büyüdük. keşke düzelebileceklerine inanabilsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: heAkinG

17 yaşında erkek kardeşim var. yeni nesile dahil ediyorum kendinisi çünkü bizde ergen olduk bizde çocuk olduk ama büyüklerimize ne saygıda kusur ettik nede bi terbiyesizlik ettik. dayak cennetten gelmedir felsefesini seviyorum ama ailem kardeşime dokunmama dahi izin vermiyor. biz cıs la det le büyüdük. keşke düzelebileceklerine inanabilsem

Sadece kardeşiniz değil, yeni nesilin %90ı böyle malesef.
  • geçengün 10 yaşlarında iki çocuk görüd.duvar ayazı yazıyorlar hayat beni çürüttü diye.vay dedim ne hayat lan bu
  • 10 yasinda cocuk daha ne gormuski ne yasamiski hayati curumus

manyakmi bunlar?

• Abim yaklaşık 5 sene nur cemaatlerinde kaldı. Ordaki ''abi''lerin sürekli söylediği şey şuymuş: ''Altın nesil yetiştiriyoruz.''
    Aradan ne zaman geçer, ortamın samimiyetsizliği, çıkarcılar çocuğun canını sıkmaya başlar ve abim: ''Ulan ne altın nesli, millet sokaklarda s...şiyo, bu mu altın nesil?!'' diyerek cemaati terkeder.

Tam 5 sene bunlarla takılan adamın sözü bu ve kütüphanesi hala Said Nursi'nin kitaplarıyla doludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck Dich

Şuan o nesil sana göre iyi fakat belki de 70-80 lerde yaşayanlar da aynı senin gibi keşke 50-60 larda doğsaydım diyo olabilir yaşamadan bilemeyiz.

Not:Yeni nesilin berbat olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

+1

Arkadaş gereken açıklamayı gayet güzel bir şekilde yapmış Dedem babasının yanında oturmak babasından izin aldığını falan anlatırdı Her nesilde işler biraz daha rahatlığa kaçıyor.
  • Sosyal medya,interaktif sözlükler.
    Saçma sapan tv dizileri.
    B.k dolu bilinçaltımız

İki hafta sonra 16 ya giriyorum.Lise 2.sınıftayım artık milletten tiksindim her şeyi dalgaya alıyorlar.İğrenç iğrenç işler yapıyorlar.(Taban puanı 473 olan bir fen lisesindeyim buna dayanarak söylüyorum ki geleceğimiz hakkında umutsuzum)
  • Gerçekten berbat bir nesil yetisiyor. Bir insan annesini oldurebilir mi ya ? Sokak ortasindA yiyisen ciftler mi dersin ya da ağzından küfür eksik olmayan gencler mi dersin hepsi var. Namus, edeb, saygı gibi kavramlar bitmis. Kirsal kesim haricinde Evlenmeden cinsel iliski yaşama yaşı min 14 -15. Bazi Kızlara bakiyosun 1 sigara + bira icin yapmadiklari sey yok. Erkekler de bozuk. Mini etek giymek modernlik sayiliyor. Goz gore gore Ateist gencler yetisiyor. Yok pkk bilmem ne iyice berbat oldu. Ya bi bakıyosun liseli kız hocasindan hamile. Böyle namussuzluk olamaz. Hep bu aptal dizi ve filmlerden dolayi genclerimiz boyle sapikca seylere ozeniyorlar. İçki olayini zaten aşmışlar. Sirf ozentilik olsun diye icki ve sigaraya 12 yasinda baslayan cocuklar var. artik boyle seyleri normal gormeye basladik. Vay halimize. 1950 lerde yasamak isterdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.