Şimdi Ara

yeni accord

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni accord 2007'de geliyormuş nasıl sizce arkadaşlar bence eski kasa daha spordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtycan -- 24 Aralık 2005 21:42:49 >

• Eğer böle bi araba yapmayı düşünüyorlarsa bir önceki kasasını o kadar güzel yapmamaları gerekiyordu.

O'ndan sonra bu , olmaz ...

Ama genel olarak bakıldığında güzel bi araba , sadece eskisi altında ezilir...
  • şuanki harika tasarıma sahip kasaya ihanet olur eger böle bsy cıkarsa...
  • Bu kasa 5Yıl daha dursun
  • far grubunu s2000'lere mi bezetmeye çalışmışlar sanki, yoksa bana mı öyle geldi. özetle bu fotoğraflara göre fena görünmüyor gibi. daha detaylı görseydik daha emin olabilirdik. sportifliğini biraz kaybetmiş sanki biraz daha aile arabası tarzına bürünmüş gibi ama sonuçta zaten accord üst sınıf bi sedan, spor bir otomobil olarak üretilmiyor...
  • aslında aile arabasından çok makam arabası tarzı bişey olmuş eğer bana görede böyle çıkarsa hayal kırıklığı olur gibime geliyor benim. jeandan haklı şimdiki kasa 5 yıl daha dursa olur valla
  • kimse beğenmedi ama ben beğendim yaff ama bu accord 2 olsun diğeri accord 1 ikiside satılsın eskisinin hatları hakkaten olağanüstü
    yürümese bilem alınır o alet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Ford Fiesta öneri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OHA YA HAY BEN BU jAPONLARIN YAV...

Güzelim kasayı niye değiştiriolar anlamadım...
  • bence buyuk hata olur.
  • niye illa kasada bu derece büyük değişim yapma ihtiyacı duyuyo bunlar anlamış değilim.
  • arabanın boyutları cokmu büyümüş yoksa banamı oyle geliyor?
  • şu ankine göre fazla klasik olmuş

ne bileyim bunun ismi accord premium tarzı bir şeyler olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

OHA YA HAY BEN BU jAPONLARIN YAV...

Güzelim kasayı niye değiştiriolar anlamadım...

Honda falan değil direk Japonlar diye giriyor olaya anti arkadaşım. Seviyorum bu arkadaşı ben .
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

arabanın boyutları cokmu büyümüş yoksa banamı oyle geliyor?

bana da ilk resim öle geldi. dümdüz hatlar ve coook uzun.
  • Allahhh Tam Benlik
  • eğer böle bi araba çıkarırlarsa
    accord efsanesi bugünkü kasa ile sınırlı kalır
  • Bence harbi dehşet olmuş
  • Honda zaten 4 max 5 yılda kasa yeniler. Ayrıca Accord'un Avrupa ve Amerika versiyonları farklı kasalardır. Bu hangi kıtaya ait bilmiyorum ama bu da eski kasalarından birine benzemiş.
  • Şu an ki kasa bi 2 sene daha gider...
    Bu yenisi berbat bence...
  • ya anlamadıım dier kasası varken neden böle bir geriye dönüş yapmışlar eski kasa üstünde oynasalarmış baari iice civiclere benzemiş biras daa uzun olmus o kadar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.