|
Kafam çok karışık çoğunluk Opel Corsa al diyor, Türkiye ve Avrupa satış rakamları Clio'yu gösteriyor. Kimisi Opel alma servisten çıkamazsın diyor kimisi o artık alman değil, elektrik arızası az olur diyor. Kimisi de Clio alma şanzımanı bozuk diyor, Clio'nun servis mailyeti ,parça maliyeti Corsa'dan daha ucuzdur üzülmesin ama Corsa'nın parçaları çok daha pahalı diyen var. Clio daha rahat satılır diyen var. Kimisi çıkıyor biraz daha üstüne koy bunu al diyor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Araç olarak Clio Icon 1.3 TCe EDC 130 bg 209.900 ₺ ve 1.2 Benzinli AT-8 130 HP Ultimate 209.900 arasında kaldım. Opel daha az yakıyor ve daha fazla performans veriyor. Clio'nun motor vergisi daha yüksek. Icon 1.0 TCe X-Tronic 100 bg çok fazla arıza çıkardığını söylüyorlar onun için düşünmüyorum. Hangisi daha az kafa mı ağrıtır? Opel ve Renault servis ve parça masrafları nedir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinir. Edit: Hepinize teşekkür ederim Opel Corsa ultimate+cam tavan+çift renk+metalik rengi 214.000 tl fiyata almaya karar verdim. Bu Araçı bulmakta zorlandım, kaporo verdik 25 gün içerisinde geleceğini söylediler. Öncelikle 2 markada sınıfında güzel arabalar üretiyorlar. 2 aracı sürdüm. Opel corsa yol tutuşu konforu ve içinin ferahlı olumlu bakmama neden oldu. Clio'nun koltukları daha rahat ama Clio 4 ten çok farklı değil Corsaya bindiğiniz zaman F kasa olduğunu anlıyorsunuz. Sorun olarak Corsa'nın yolda giderken sağa sola çekme sorununu okudum. Clio'da ise start/stop ve klima sorunu olduğunu gördüm. Clio alıp problem yaşayan kişiler uzak durmamı söyledi. Elbette sorunsuz araç yoktur siz bu mesajı okurken yazılım olarak çözülmüş olabilir.2 araçında 2. el piyasası güçlü ama Clio, Corsaya nazaran bir tık daha güçlü. 2 araçta b sınıfında sizi üzeceğini düşünmüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jevreyzist -- 8 Ekim 2020; 17:18:5 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt