< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan-kubar -- 16 Ekim 2020; 20:38:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan-kubar -- 16 Ekim 2020; 20:38:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klima hidrolik direksiyon yoksa 18.500 etmez hocam.
|
Memleketin geldigi hale bak cope atacagin arabaya 18.500 istiyorlar saka gibi
|
Bencede banka en iyisi hocam 2.5-3 ay önce araba aldım adam parayı nakit olarak istedi. Bankaya talimat verdim bir gün önceden ama kimse dikkate almamış parayı çekmeye gittim 26bin lirayı komple 50 ve 20 tllik banknotllar halinde verdiler. Notere gittik parayı verdim adam 2 saat para saydı birde 50 lira eksik saydı uğraşamamak için tekrar eline bir 50 lira daha verdim. Çok cins insanlar var böyle parayı ellerinde istiyorlar.
|
Ya bu kül tablasına kim 22 bin verir bırak allasen
|
Alma hocam o boş arabaya o para çok fazla..
|
98 yılında sıfır almıştık.cok sevdiğim bir arabaydı.direksiyonu hala hatırımda hidrolik değildi lakin hidrolik kadar yumuşaktı.
|
araç hakkında fikrim yok fakat kaza boya yok demişsiniz aracın sol önden kazası var. sağ tarafını eklememişsiniz.
ekleme: kazalı olduğu için alınmaz demiyorum fakat kazasız diyerek almayın onu belirttim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 9 Aralık 2018; 14:32:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |