Şimdi Ara

yarın aliyorum acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
8.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan-kubar -- 16 Ekim 2020; 20:38:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bencede banka en iyisi hocam 2.5-3 ay önce araba aldım adam parayı nakit olarak istedi. Bankaya talimat verdim bir gün önceden ama kimse dikkate almamış parayı çekmeye gittim 26bin lirayı komple 50 ve 20 tllik banknotllar halinde verdiler. Notere gittik parayı verdim adam 2 saat para saydı birde 50 lira eksik saydı uğraşamamak için tekrar eline bir 50 lira daha verdim. Çok cins insanlar var böyle parayı ellerinde istiyorlar.
  • beyler?

• max 15 eder

• ici dışı cok temiz araba, memurdan fiyat inmiyor

• Tofaşa 15 diyorlar. Bu fiyata alınabilecek arabalardan biri kafan rahat binersin araba temizse masrafı yoksa alınır
  • 1.5 GLS Klimalı olanimi ?yerinde olsam boyaya bu kadar takilmazdim sonuçta alacağın araba yeni değil dolayısıyla 20 bin TL civarina 2004-2005 model Albea bakardım ..

• canlı para 16 ver satar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler acil
    2 yıl önce açıldı
    Bana acil yardim lazim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

canlı para 16 ver satar
    Cansızı nasıl oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasasını bilmiyorum ama boyasız olması sebebiyle 1500 e kadar fazla verip alabilirsin
    Tabi motora baktır yürüyen güzel mi bin sür

fark daha acıksa düşün derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 9 Aralık 2018; 14:32:14 >
  • yarin gidip bakicam 18 istiyor, hata boya yok dedi km 140 bin küsür arac cok temiz

yarın aliyorum acil

yarın aliyorum acil

yarın aliyorum acil

yarın aliyorum acil

yarın aliyorum acil

yarın aliyorum acil

yarın aliyorum acil

yarın aliyorum acil

yarın aliyorum acil

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    1.3 klimasiz, h direksiyon yok

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Cansızı nasıl oluyor?

Alıntıları Göster
    parayı eline sayacan,bazısı bankaya havale yapıyo,ama eline sayınca adam heyecanlanır
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    ben satıcı olsam hayatta kabul etmem. ne malum içinden sahte çıkmayacağı? onun için pek de geçerli bir önerme değil bence. piyasa da sahtekar çok. banka en iyisi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Bencede banka en iyisi hocam 2.5-3 ay önce araba aldım adam parayı nakit olarak istedi. Bankaya talimat verdim bir gün önceden ama kimse dikkate almamış parayı çekmeye gittim 26bin lirayı komple 50 ve 20 tllik banknotllar halinde verdiler. Notere gittik parayı verdim adam 2 saat para saydı birde 50 lira eksik saydı uğraşamamak için tekrar eline bir 50 lira daha verdim. Çok cins insanlar var böyle parayı ellerinde istiyorlar.

• Klima hidrolik direksiyon yoksa 18.500 etmez hocam.

• Şahine aynı parayı istiyorlar...

Kazasız boyasız olayına takılmayın, imkansız gibi bişey çünkü... Temizse, sıkıntısı yoksa alın geçin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    etmezde ne alicaz hocam 15 bin tl yede var turşu olmus 270 binde

• 98 model gümüş gri aldı arkadaş 2 hafta önce 1.3 160 binde 1 çamurluk değişik(bence önemsiz) klimalı hidrolik direksiyon yoktu sanırım. 17. 250ye aldı hocam

Başka bir alternatif düşünürseniz clio1 önerebilirim

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    hocam 1e 2ye takilmiycam gidip bakicam motoru vs saglamsa ve direksiyonu kazik gibi degilse alicam

• Direksiyonları yumuşak diye biliyorum hocam 2 sene önce bende bakmıştım bana gayet yumuşak geldi şahsen ( gerçi lada samaradan inip ona binince yumuşak gelmiş olabilir).

Gidin bakın hocam hatta biraz tur atın eğer satıcı izin verirse. Atması ötmesi yoksa motor sağlıklı çalışıyorsa içinizede sinerse alınıp binilebilir. Bildiğim kadarıyla da piyasası hızlı bir araç satarkende sorun yaşamazsınız.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.