Şimdi Ara

yarın aliyorum acil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
8.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakmada git yeni araba al o araba babamla yaşıt sen gidip buna( hidrolik direksiyon bile yok )bu parayı mi verecen?Bana telefonunu at sana 20 bine bı dolu airbagli-klimali araba ilanı atayım ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU ARACI KULLANANLAR DİREKSIYONU HAKKINDA BILGI VEREBILIRMISINIZ KAZIK GIBIMI YOKSA IDARE EDERMI?

• Bu modellerin iki çeşidi var cam otomatiği varsa satarken tercih sebebi olur bir de 1.3 se yaramaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kehribar__ K kullanıcısına yanıt
    on camlar otomatik 1.3 lpgli, acikcasi ben sorunsuz az yakan araba istiyorum, tercihim yanlismi? 145 binde yotulmamis. ici disi tertemiz bi araba, 2 lira fazla verip almak istiyorum, 2012 yiinda hic unutmam fiat brava almistim 3 lira ucuza aldim. diye sevinirken sanayiden cikamaz oldum, 6 ay zor dayanabildim sonra sattim

• 98 yılında sıfır almıştık.cok sevdiğim bir arabaydı.direksiyonu hala hatırımda hidrolik değildi lakin hidrolik kadar yumuşaktı.

• oasisinet kullanıcısına yanıt
    kardesim bana sorun cikartmasinda baska bisey istemiyorum

• Çok pahalı.
  • Yav bu çok pahalı diyenleri anlamıyorum. Piyasadan haberiniz var mi sizin. 1996-1999 arasi opel corsalar 20 25 bine alıcı buluyor. Neyine fazla?

• -RAMMSTEIN- kullanıcısına yanıt
    22 ye kadar piyasasi var hocam 1 saattir ilanlari inceliyorum galerici adam bile 21 bine koymus 98 model 190 bin km de, piyasa berbat

• quote:

Orijinalden alıntı: komutan-kubar

22 ye kadar piyasasi var hocam 1 saattir ilanlari inceliyorum galerici adam bile 21 bine koymus 98 model 190 bin km de, piyasa berbat
    Aynen piyasa berbat o konuda katılıyorum. Lakin vectra b 1996/2000 model arası bakılabilir bu rakama.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanSüperKahraman

Yav bu çok pahalı diyenleri anlamıyorum. Piyasadan haberiniz var mi sizin. 1996-1999 arasi opel corsalar 20 25 bine alıcı buluyor. Neyine fazla?
    Yalnız corsa dediğiniz araç görseldekinden çok çok daha kaliteli bir araç. Ayrıca 2004 modelini arkadaşım 24’e aldı geçen hafta. Ankarada. :)

• Fiyat falan bilemem de memurdan öğretmenden vesaire falan bu safsatalara gelmeyin a dan z ye incelemek lazım elde kalabilir 2. El ve eski araba sonuçta risk çok fazla

• baktiricam kardesim

• -RAMMSTEIN- kullanıcısına yanıt
    Hocam kaliteli olduğunu biliyorum da bu modellerin beygir güçleri cok düşük. Yokuşta bayılan bir araba babamda 96 swing var da ordan biliyorum:) 45 kW motoru ordan hesaplayın işte 60 beygir ediyo sanırım...

• Eğer ki 5 6 yıl binceceksen al derim. Ama bir iki yıl sonra satacaksan. Tavsiye etmem satışı zor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanSüperKahraman

Hocam kaliteli olduğunu biliyorum da bu modellerin beygir güçleri cok düşük. Yokuşta bayılan bir araba babamda 96 swing var da ordan biliyorum:) 45 kW motoru ordan hesaplayın işte 60 beygir ediyo sanırım...
    Yalnız ben dizelden bahsediyorum. :) Yokuşta bayıldı dediğin araç dizel motor 1.3 Cdti. :)

• kaza boya yok demişsiniz ama aracın önü tamamen yeni bu yaşta bir araç için temiz duruyor ama görünmez sıkıntısı için bilene gösterin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

ben satıcı olsam hayatta kabul etmem. ne malum içinden sahte çıkmayacağı? onun için pek de geçerli bir önerme değil bence. piyasa da sahtekar çok. banka en iyisi.
    Sen bu eyyamla ciklet satamazsin alamazsin

• bu mesajınla çökmüş durumdayım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.