Şimdi Ara

Yarin icin 1 gunluk rapor nasil alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
15.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yarin icin 1 gunluk rapora ihtiyacim var. en yakin saglik ocagi pek de yakin degil giderim ama vermezlerse diye korkuyorum ya da nasil istemeliyim?

tesekkurler simdiden

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Günlük Rapor Nasıl Alınır

1 günlük rapor almak, işletmelerin performanslarını izlemelerine ve gerekli ayarlamaları yapmalarına olanak sağlayan değerli bir araçtır. İşte adım adım bir günlük rapor alma kılavuzu:

1. Raporlama Aracını Belirle:

Günlük raporlar genellikle işletme yönetimi yazılımları veya özel raporlama araçları aracılığıyla alınır. Kullandığınız aracı tespit edin ve onunla ilgili talimatları inceleyin.

2. Tarih Aralığını Seç:

Raporu almak istediğiniz tarih aralığını seçin. Bu durumda, "yarın" için rapor almak istiyorsanız, tarih aralığını bugünün tarihinden yarının tarihine kadar ayarlayın.

3. Filtreleri Uygula:

İhtiyacınız olan belirli verileri daraltmak için filtreler uygulayabilirsiniz. Örneğin, yalnızca belirli bir departman veya proje ile ilgili verileri içeren bir rapor almak istiyorsanız, ilgili filtreleri kullanın.

4. Rapor Formatını Seç:

Raporu almak istediğiniz formatı seçin. Yaygın formatlar arasında PDF, CSV ve Excel bulunur.

5. Raporu Oluştur ve İndir:

Seçeneklerinizi ayarladıktan sonra, raporu oluşturun ve bilgisayarınıza indirin.

Notlar:

Bazı sistemler, 1 gün sonraya kadar olan raporları almanıza izin vermeyebilir. Raporlama aracınız, özel tarih aralıkları için rapor alma özelliğini desteklemeyebilir.

Yukarıdaki adımları izleyerek, yarın için ihtiyacınız olan 1 günlük raporu kolayca alabilirsiniz. Bu raporlar, karar verme sürecinizi iyileştirmenize ve işletmenizin performansını optimize etmenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sahte rapor ?
  • hocam kanun disi islere gerek yok :d
  • Git alerjim var yada uşütmüşüm de ilaç yazdır reçeteyi okula ver.
  • kabul etceklerini sanmiyorum :(
  • Yanında annen ya da baban olsun. Boğazım ağrıyor de adamın yanından çıkarken de rapor alabilirmiyim de verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

Yanında annen ya da baban olsun. Boğazım ağrıyor de adamın yanından çıkarken de rapor alabilirmiyim de verir
    banyoya gir hemen suyu son ayak aç fıskıyeyi serbset bırak o sağ sola savrulurken seni birkaç kere tokatlar 1-2 günlük rapor rahat alırsın, ben öyle yapmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yanında annen ya da baban olsun. Boğazım ağrıyor de adamın yanından çıkarken de rapor alabilirmiyim de verir

yalnız gidicem ama sorun olur mu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

quote:

Alıntıları Göster
    isteyerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

banyoya gir hemen suyu son ayak aç fıskıyeyi serbset bırak o sağ sola savrulurken seni birkaç kere tokatlar 1-2 günlük rapor rahat alırsın, ben öyle yapmıştım

son çare olarak bunu deniycem artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Yankee

isteyerek

Alıntıları Göster
    Valla Ben Lisedeyken ilk dönem 19.5 gün devamsızlık 20 gün rapor hakkımı hemen dolduruyordum bizim burdaki sağlık ocagına gidiyordum diyordum muayene ücretini vereyim rapor alayım diye ordaki hemşire doktorun odasına alıyordu doktor kaç günlük rapor istiyorsun diyip 3-4 günlük yazıyordu 20 tl verip gidiyordum sende aynı yöntemle alabilirsin baktın vermiyorlar muayene olmak istiyorum de doktorun yanındada 2 öksür muayene bittikten sonrada bugun okula gidemedim rapor yazarmısınız de yazar:D

• quote:

Orijinalden alıntı: lTheNightMarel

Valla Ben Lisedeyken ilk dönem 19.5 gün devamsızlık 20 gün rapor hakkımı hemen dolduruyordum bizim burdaki sağlık ocagına gidiyordum diyordum muayene ücretini vereyim rapor alayım diye ordaki hemşire doktorun odasına alıyordu doktor kaç günlük rapor istiyorsun diyip 3-4 günlük yazıyordu 20 tl verip gidiyordum sende aynı yöntemle alabilirsin baktın vermiyorlar muayene olmak istiyorum de doktorun yanındada 2 öksür muayene bittikten sonrada bugun okula gidemedim rapor yazarmısınız de yazar:D

Alıntıları Göster
    Rapor istiyorum demene gerek yok evde bulduğun herhangibi ilacı gidip yazdırırsan aldığın reçeteyide okula verirsen izinli sayılırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: lTheNightMarel

teşekkürler deneyeceğim umarım işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: senvo1

quote:

yalnız gidince vermiyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xml-

quote:

quote:

yalnız gidince vermiyolar.

18ini geçtiysen verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    YGS ye hazırlanıyorum de 1 hafta verirler
  • Yarın 12:00 a kadar mis gibi uykunu al en yakın özel hastaneye git dahiliyeden bı sıra numarası al. 8tl verip muayaane olacağın doktorun barkodunu al çık odasına. Burası çok önemli. Hic kasmadn sınava hazırlanıyorum izin çıkmadı 5 günlük rapor istiyorum doktor bey diyorsun oda sana. Kem kum yapmadan raporunu veriyor. İsin püf noktası Doğallık burada samimi ol hadi bakalim iyi yatışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenquel -- 8 Mart 2012; 23:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

Yarın 12:00 a kadar mis gibi uykunu al en yakın özel hastaneye git dahiliyeden bı sıra numarası al. 8tl verip muayaane olacağın doktorun barkodunu al çık odasına. Burası çok önemli. Hic kasmadn sınava hazırlanıyorum izin çıkmadı 5 günlük rapor istiyorum doktor bey diyorsun oda sana. Kem kum yapmadan raporunu veriyor. İsin püf noktası Doğallık burada samimi ol hadi bakalim iyi yatışlar.
    @revenquel yapıcam bunu sanırım umarım ters birine denk gelmeyiz bazıları tersleyip gönderiyomuş şimdi rezil olmayalım bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 8 Mart 2012; 23:17:52 >
  • quote:

up

hasta numarası yapma, senin gibi onlarcası var artık yemiyorlar... sağlık ocağındaki doktor anlayışlıysa verebilir, özel hastane biraz sıkıntılı, özel tıp merkezlerinden daha rahat alırsın raporu.git derdini açık açık anlat saygılı konuş samimi ol raporu alırsın
  • Olmadı uzaklaştırma al 1 hafta filan...Sevmediğin birisinin ensesine sağlam şaplak atmak güzel başlangıc olur mesela
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.