Şimdi Ara

yarın aliyorum acil (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
8.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alirken baktiricam arkadaslar sorun yok, araba cok temiz duruyor ama. dedigim. gibi bana motoru önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -RAMMSTEIN- kullanıcısına yanıt
    Ha dizel farklı olabilir hocam. Ben 96 1.4 swing benzinli için yazıyorum. Yokuşta bayılıyo almayın:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Döngü10

Eğer ki 5 6 yıl binceceksen al derim. Ama bir iki yıl sonra satacaksan. Tavsiye etmem satışı zor olabilir.
    tam tersine ben elden cikarmasi kolay bir arac diye dusunuyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

bu mesajınla çökmüş durumdayım.
    O benim problemim değil

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanSüperKahraman

Ha dizel farklı olabilir hocam. Ben 96 1.4 swing benzinli için yazıyorum. Yokuşta bayılıyo almayın:)
    Valla keşke ülke şartlarını ben belirleyebilsem. :) 2010 ve altı araçları mümkün olduğunca sattırmamaya çalışırım hem can güvenliği için hem piyasanın saçmalamaması için. Kendi aracim 2015 model imkan olsa 1 model üstünü alırım çinkü benim mantığım yeni yenidir mantığı. :)

• -RAMMSTEIN- kullanıcısına yanıt
    haklisin bom bos arabaya 18 bin tl verecegim ve emin ol 1 sene icinde 20 bin tlye satacagim diger araclarimda oldugu gibi, kim ister 2000 model arabaya binmeyi?

• Hocam o paraya Palio alınır bence iyi düşünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bence mantıklı, araç temiz olup üzmedikten sonra gerisi önemli değil. Aracın yaşı km si belli zaten, beklentini ona göre belirleyip zarar etmeden satarsın yeniden

• bu aracın klimalısını 50.000 km benzinli kullanmadan sonra tüp taktırıp 300.000 km kullandık, bakımlarını düzenli yaptırdıktan sonra hiç sıkıntı yaşatmadı. fakat kapı altları falan birkaç senede bir boya macun ister kolay çürürdü.

temizse alınır bence.

ama alnadan mutlaka lifte alıp altındaki çürük durumuna baktırın tabi bir de iyi bir hyundai ustasına gösterin.

• Haluk Ermiş kullanıcısına yanıt
    tamam kardesim sagol

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Vadeli olana bankadan havale olana cansız denir adamın karşısında parayı cebinden çıkarıp gösterecen olay bu kadar 😉

• Memleketin geldigi hale bak cope atacagin arabaya 18.500 istiyorlar saka gibi

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    yarın aliyorum acil

tank da yazan buymus kardesim

• Tata Vista bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın km ve hasar kaydını (Şasiden ) kontrol ettikten sonra , bir (düzgün)ekspertiz firmasına mutlaka gösterin eski olması kontrole mani değildir Şimdiden hayırlı olsun
  • şasiden kontrol icin nasil yapiyoduk kardesim

• Araba diri duruyo temizde aynı zamanda. 500 lira daha düşürebilirsen 17.500e alınır. Tofaşlar bile 15 civarıyken bu gayet iyi seçim olur.

• cok yazık bu paraya klımasız ve hıdrolık dıreksıyonsuzsa. bırde hyundaı nın en teneke aracıdır kendısı.aksını ıddıa edıp gereksız tartısma yaratmayın.
    on yargın varsa kırıp, daewoo nubıra 98, rover 4xx serısı, proton gls modellerıne bakmanızı onerırım.
    bır cogunda sunroff dahıl yok yok . sadece on yargı var . parcasıda var uzun yıllar kullanıp memnun olanıda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komutan-kubar

etmezde ne alicaz hocam 15 bin tl yede var turşu olmus 270 binde
    Hocam sen millete bakma o para o arabanin değeri varsa daha iyisi bulsyn millet sizde gidin alin.Bence boyle bir araba gercekten temizse motoru özellikle iyiyse alin.Bence değeeindedir araba

• Alım gücümüz her geçen gün arttıyor herhalde (!) insanları nasıl araçlara mahkum ettiler. Alamanya gısganıyo..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.