Şimdi Ara

yarın aliyorum acil (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
8.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tank tarihi 10. Ayda dolmuş bir sonraki muayenede tank değişecek hocam. Dediğim gibi fiyat bana yüksek geldi kırmaya çalışın fiyatı biraz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    tank parasini soylerim simdi yola cikiyorum sabah 5 gibi afyonda bakicam arabaya, tank parasini dusmesi icin ugrasicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç hakkında fikrim yok fakat kaza boya yok demişsiniz aracın sol önden kazası var. sağ tarafını eklememişsiniz.

ekleme: kazalı olduğu için alınmaz demiyorum fakat kazasız diyerek almayın onu belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 9 Aralık 2018; 22:28:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RapiD_

Hocam klima olmazsa olmaz şu zamanda hidroliği de yok ve ağır bir direksiyonu var yine de. Fiyatına sözüm yok ama canınızın da biraz kıymeti olmalı diye düşünüyorum.
    Sayın arkadaşım o paraya o yaşta o kondüsyonda alacağın aracın kliması olsa da ondan hayır gelmez. Klima aracın ilk tırtlayan yeridir. Zira kısıtlı bütçe olduğunda mekanik parçalarının ve hortumlarının yıllara karşı koyamayacağı bu meret ilk gözden çıkarılan olur daima.

• quote:

Orijinalden alıntı: komutan-kubar

tank parasini soylerim simdi yola cikiyorum sabah 5 gibi afyonda bakicam arabaya, tank parasini dusmesi icin ugrasicam
    Motor gerçekten 140 sa iyi. Lpgli olması eksi yanı. Keşke benzinlr 140bin gitseymiş.

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    hangi aracin kazasi var

• Bana Antalya’da denk gelseydi bu 03 plaka almazdım. Antalya’da bu plakaların şöförlüğü fecaat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    degisen boya yok dedi, varsa yol parami alirim

• geçende birisi 2000 modelini acil satılık olarak 12500e sattı kaçırdım. 1.3 karbüratörlü araca o para verilmez. vergisi de 1.6 vergisi saçma bir motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komutan-kubar

degisen boya yok dedi, varsa yol parami alirim
    kaput ile sol çamurluk arasındaki hat bana dengesiz gözüktü. fotoğraf açısı yanıltmış olabilir kesin konuşmayayım yalnız o tarafa baktırmakta fayda var. her zaman söylerim bir arabayı alırken önce sahibine bakmak lazım. kaza olabilir ama kazasız diye satmaya çalışıyorsa o arabadan uzaklaşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 9 Aralık 2018; 22:37:56 >
  • Hidrolik direksiyon olaydı iyiydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    baktiricam artik, satarken elimde kalmaz umarim

• facebook Marketplaceden mi buldun arabayı?
  • Fade to Black kullanıcısına yanıt
    letgodan, yaşlı bi adam koymuş ilana

• Çok fazla hocam. Bana göre maks 14 civarı

• xeqtr_cs X kullanıcısına yanıt
    14 e tofas yok abi

• Bende bu araçları yaklaşık 1 aydır araştırıyorum.Senin araç için çok fazla istemiş. O fiyata 1.5 klimali h.direksiyonlu ve ön camlar otomatik olan gls paketini çok rahat bulabilirsin. Bence acele etme.

kardesim yoldayim bugun araca bakicam kafama yatarsa 1e 2ye takilmiycam

• Sen bilirsin hocam, yalnız satın alırken geleceği de düşünmek lazım. İlerde satınca ben bu arabadan zarar etmemeliyim diye düşünmek lazım. Yarın sonucunu ve izlenimlerini yazarsan sevinirim. İyi akşamlar

tamam kardesim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.