Şimdi Ara

MOTOR TEMİZLEME SPREYİ hangisi!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
43.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

motor temizlemek için bildiğiniz aracın motor aksamına zarar vermeyecek bir temizleme spreyi var mı? Şu ürünlerden hangisini alayım?

1 http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-m-care-motor-temizleyici-99m0018/ProductDetails.aspx?productId=otm99m0018&categoryId=20035767
    2 http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?categoryid=20035767&productid=otson543200

hangisini önerirsiniz, ya da başka bir ürün var mı motora sıkıp uğraştırmadan ve zarar vermeden temizlik yapacağım ürün??

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Motor Temizleme Spreyi Hangisi?

Motorunuzun düzgün çalışmasını sağlamak için düzenli bakım şarttır. Motor temizleme spreyleri, kir, yağ ve birikintileri giderebilen ve motorun performansını iyileştirmeye yardımcı olabilecek değerli bir araçtır.

En İyi Motor Temizleme Spreyi Seçimi

Piyasada çok sayıda motor temizleme spreyi mevcuttur, bu nedenle hangisinin sizin için en iyisi olduğuna karar vermek zor olabilir. İşte dikkate almanız gereken bazı faktörler:

• İçerik: Motor temizleme spreyleri, çözücüler, yüzey aktif maddeler ve yağ gidericiler gibi çeşitli bileşenler içerir. Solunum problemlerine neden olabilecek zararlı kimyasallar içermeyen bir sprey seçtiğinizden emin olun.
    • Etkinlik: Spreyin yağ ve birikintileri etkili bir şekilde giderebildiğinden emin olun. Kullanıcı yorumlarını ve profesyonel değerlendirmeleri inceleyerek spreyin etkinliğini araştırın.
    • Kullanım Kolaylığı: Spreyin uygulanması ve çıkarılması kolay olmalıdır. Kullanmadan önce üreticinin talimatlarını dikkatlice okuyun.

Önerilen Motor Temizleme Spreyleri

Piyasada iyi değerlendirilen bazı motor temizleme spreyleri şunlardır:

• [En İyi Motor Temizleme Spreyi]
    • [En İyi Motor Temizleme Spreyi Hangisi]
    • [Motor Temizleme Spreyi Yorum]
    • [Motor Temizleme Spreyi Zararlı mı]
    • [Susuz Motor Temizleme Spreyi Zararlı Mı]
    • [Motor Temizleme Spreyi Tavsiye]
    • [Motor Temizleme Spreyi]

Kullanım İpuçları

Motor temizleme spreyini kullanırken aşağıdaki ipuçlarını izleyin:

• Motoru soğutun.
    • Spreyi motorun üstüne püskürtün ve birkaç dakika bekletin.
    • Bir fırça veya bez kullanarak kiri ve birikintileri temizleyin.
    • Spreyi iyice durulayın.
    • Motoru çalıştırın ve spreyin tamamen buharlaştığından emin olun.

Motor temizleme spreyleri, motorunuzu temiz ve verimli tutmak için faydalı bir araç olabilir. Piyasadaki en iyi spreyi seçmek için araştırma yapın ve kullanım talimatlarını dikkatlice uygulayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • WD40 tan başkasına yanaşma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

WD40 tan başkasına yanaşma :)
    @donanımcı123, WD40 Pas sökücü, temizlik amaçlı pek işe yaramaz diye düşünüyorum.

@peugeot-406, motor üzerindeki yağ kalıntılarını mı temizlemek istiyorsunuz ?
  • quote:

Bu WD40 nedir böyle ?

Soru: Arabamın kapısı gıcırdıyor ne yapabilirim ?
    Cevap: WD40

Soru: Kapılar kitlenirken zorlanıyor ne yapabilirim?

Soru: Yağ ve kirler birbirine girip çamur olmuş ne yapabilirim?

Her konuda WD40 öneriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

quote:

Bu WD40 nedir böyle ?

Alıntıları Göster
    liqui moly nin bir temizlik ürününü kullanmıştım, oldukça etkili bir üründü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

quote:

Bu WD40 nedir böyle ?

Alıntıları Göster
    motor temizlemek için wd40 !!! adamlar içine her ne kattıysa mübarek her derde deva. :)

• quote:

Yalnız WD40 sıkarsanız motor sonra inanılmaz bir biçimde toz toplar. Diğer yandan vidalanmış ve hareketli olmaması gereken noktalarada sızar ve ileride istenmeyen durumlarada yol açar. Neticede wd40 antipas olduğu kadar bir çeşit yağlayıcıdır. Linkini verdiğiniz ürünlerden Sonax su ile durulama istemediği için amatörce uygulanmak üzere tercih edilebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

motor temizlemek için wd40 !!! adamlar içine her ne kattıysa mübarek her derde deva. :)

Alıntıları Göster
    Araba muayeneye gidecekti öyle çok kirli olmasada çektik benzinliğe adam kaldırdı lifte önce aldığımız 3 litre mazot ile bi güzel motor+şanzuman bi güzel ıslattı, sonra yirmi dakika bekledikten sonra sıcak su ile yıkamaya başlayınca ortalık tertemiz oldu.

Yıkamacı ile daha önce gelen müşterisi ile arasında ki sohbet:

Yıkatan kişi: Abi motoru yıkattım geçen sorun oldu tmirciye gittim Bir tane civata çözülemez oldu :s ne yaparız bunu.

Yıkamacı: Neyle yıkadılar ?

Yıkatan kişi: Motor temizleyiciymiş!

Yıkamacı: Kalsın mazot var :)

Sonuc: Komple motoru mazotla tekrar yıkamışlar.

Açıkcası mazot haricinde her yıkamacı abi bu ilaç süper diyip arabaya sıkmasına izin vermem. Bir defa oldu. Önce kenarda denemesini istedik sonra komplersini yıkadı o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

Araba muayeneye gidecekti öyle çok kirli olmasada çektik benzinliğe adam kaldırdı lifte önce aldığımız 3 litre mazot ile bi güzel motor+şanzuman bi güzel ıslattı, sonra yirmi dakika bekledikten sonra sıcak su ile yıkamaya başlayınca ortalık tertemiz oldu.

Yıkamacı ile daha önce gelen müşterisi ile arasında ki sohbet:

Yıkatan kişi: Abi motoru yıkattım geçen sorun oldu tmirciye gittim Bir tane civata çözülemez oldu :s ne yaparız bunu.

Yıkamacı: Neyle yıkadılar ?

Yıkatan kişi: Motor temizleyiciymiş!

Yıkamacı: Kalsın mazot var :)

Sonuc: Komple motoru mazotla tekrar yıkamışlar.

Açıkcası mazot haricinde her yıkamacı abi bu ilaç süper diyip arabaya sıkmasına izin vermem. Bir defa oldu. Önce kenarda denemesini istedik sonra komplersini yıkadı o kadar.

Alıntıları Göster
    Meguairs ve Autoglym ürünlerine bakın derim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/meguiars-motor-temizleme-spreyi-8514816/ProductDetails.aspx?productId=otm8514816&categoryId=20035767

http://www.hepsiburada.com/Liste/autoglym-super-motor-temizleyici-ec001-1000-ml/ProductDetails.aspx?productId=otcsi11126&categoryId=20035767

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Meguairs ve Autoglym ürünlerine bakın derim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/meguiars-motor-temizleme-spreyi-8514816/ProductDetails.aspx?productId=otm8514816&categoryId=20035767

http://www.hepsiburada.com/Liste/autoglym-super-motor-temizleyici-ec001-1000-ml/ProductDetails.aspx?productId=otcsi11126&categoryId=20035767

Alıntıları Göster
    WD40 sıkıp bırakmayacaksınız tabiki motora kısım kısım sıkıp, sıktığınız yerleri antistatik bir bez ile hemen silerseniz toz toplamaz. Şu an birçok ünlü markanın servisi wd40 kullanmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Eylül 2011; 16:57:19 >

• quote:

WD40 sıkıp bırakmayacaksınız tabiki motora kısım kısım sıkıp, sıktığınız yerleri antistatik bir bez ile hemen silerseniz toz toplamaz. Şu an birçok ünlü markanın servisi wd40 kullanmakta.

Alıntıları Göster
    Şu sonaxı kullanıyorum ki kendisi zaten WD40'tan başka bişey değildir. Güzel temizler parlatır orası ayrı.. :)

• quote:

@donanımcı123, WD40 Pas sökücü, temizlik amaçlı pek işe yaramaz diye düşünüyorum.

Yağ toz kir vs..hani şu motoru 0 km aracın motoru gibi olanlar var ya..işte öyle olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darüzzafer68

quote:

Yağ toz kir vs..hani şu motoru 0 km aracın motoru gibi olanlar var ya..işte öyle olsun istiyorum.

Alıntıları Göster
    WD40 gibisi var mı ya. Elimi bile sürmeden uzaktan sıkarak anında pırıl pırıl. 2 3 hafta sonra toz içinde kalıyo orası ayrı mesele

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

WD40 gibisi var mı ya. Elimi bile sürmeden uzaktan sıkarak anında pırıl pırıl. 2 3 hafta sonra toz içinde kalıyo orası ayrı mesele

Alıntıları Göster
    Motor Spreyi ile falan uğraşmıyorum buhar makinesi var bende bir tutuyorum tüm kir,yağ ne varsa su gibi akıyor hemen siliyosun sonra su püskürtünce pırıl pırıl oluyor, AÇ MOTORUMU BAL DÖK YALA

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Alıntıları Göster
    Utanmasa wd40 ile yıkanacak adam tanıyorum ben siz ne diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

Utanmasa wd40 ile yıkanacak adam tanıyorum ben siz ne diyorsunuz

Alıntıları Göster
    WD40 isviçre çakısıdır.Her derde deve

Not:''Disklere sıkmayınız''
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet0647

WD40 isviçre çakısıdır.Her derde deve

Not:''Disklere sıkmayınız''

Alıntıları Göster
    WD40 kullanmayın.
  • Yağı temizlemek istiyorsanız balata spreyi de iş görür ama sıkıp bırakmamak lazım.

Sıkınca anında çözer üstündeki yağı ama yağ akmaya başlayınca başka yerde leke bırakır o yüzden bi beze sıkıp silmek ya da sıkıp hemen silmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Yağı temizlemek istiyorsanız balata spreyi de iş görür ama sıkıp bırakmamak lazım.

Sıkınca anında çözer üstündeki yağı ama yağ akmaya başlayınca başka yerde leke bırakır o yüzden bi beze sıkıp silmek ya da sıkıp hemen silmek gerek.
    WD-40 bu amaç için üretilmiş bir şey değildir. Ayrıca uyguladıktan sonra çok fazla toz çeker ve motorunuz kısa süre sonra yine son derece pis gözükür. Sanayiciler kullanır motor temizliği için WD-40'ı ve sanayicilerde ince ayrıntı ve detaycılık sıfırdır. Kara düzen girişirler işte her şeye.

Bu işin yapılmış ürünler vardır. Adam gibi bir şey alın derim.

http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?46_48&products_id=142

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.