Şimdi Ara

Yağ eksiltmeye karsi katki deniyen oldumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki aracimiz 1.8 vectra da yağ eksiltiyordu yaklasik 1.5 sene önce satildi emektar.
    1995 yorgun vectra dan sonra 1.6 otomatik 2002 bora geldi.167 binde lpg takildi arac suan 190 binde , deli gibi yağ eksiltiyor yaklasik 700 km de bir 1 litre yag ekliyorum.Her hangi bi kacak gozukmuyor , egzozdan beyaz duman atmada yok.Hepsiburada da falan bu gibi durumlara karsi kullanilan katki maddeleri gordum yorumlarida baya iyiydi.
    Forumdan kullanan varmi , nedir ne degildir , gercekten ise yararmi ? bulabilirsem urunun linkinde eklicem
    tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim millet kandirilmaya ne kadar musait ya su ciftlikbank olayindan sonra sadece guluyorum neyse konumuza gelecek olursak Sacmalamayin arkadaslar uzun vadade kompresyon segmanlariniz korozyona ugradiginda subaplar ve hassas olan kam mili parcalari zarar gordugunde neden kullanmamaniz gerektigini anlarsiniz ayriyetten arac durduk yere yag yakmaz araclari alirken kompresyon testi yaptiriyormusunuz acaba
  • 1.5 dci dizel otomatik araba 1500 km de tam litre yağ eksiltiyordu ve egzosttan buram buram mavi duman atıyordu
    dynamic kote 100 adlı katkının tamamını koydum ve yağ eksiltme tamamen durdu.
  • Sanirim benimde bahsettim katki dynamic kote.Yorumlari hic fena degil , katkiyi nasil kullandiniz sicak motora direk bosaltiyomuyuz ve ne miktarda? aslinda ilk basta diger katki maddeleri gibi bi caciga yaramaz diye dusunuyordum .Fakat yorumunuzada bakinca gercekten ise yariyor demekki

• soğuk motora koydum tüm şişeyi attım
    bal kıvamında yapışkan bir sıvı

benzinli motora da koydum mucize desem yeridir
    zira susuz kalan araba 1500 km yatak sarmadan gitti
    sadece 40 liralık blok kaynağı masrafı çıkardı
  • hatta 1 şişe açılmamış olanı da arabamda acil durumlarda lazım olur diye taşıyorum
    araba tamamen yağsız kalsa bile etkisi devam eder
  • Bizim millet kandirilmaya ne kadar musait ya su ciftlikbank olayindan sonra sadece guluyorum neyse konumuza gelecek olursak Sacmalamayin arkadaslar uzun vadade kompresyon segmanlariniz korozyona ugradiginda subaplar ve hassas olan kam mili parcalari zarar gordugunde neden kullanmamaniz gerektigini anlarsiniz ayriyetten arac durduk yere yag yakmaz araclari alirken kompresyon testi yaptiriyormusunuz acaba

• Haklisiniz arac bi tanidikdan uygun fiyata ve hic lpg takilmamis olunca baktirma ihtiyaci duymadik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1lt/700km

Mavi duman yok,

Kaçak kayip yok,

Sogutma suyuna da karışmıyor,

Nereye gidiyor ?

Diye arasaniz, daha gercek bir cozum olmaz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NextMove

1lt/700km

Mavi duman yok,

Kaçak kayip yok,

Sogutma suyuna da karışmıyor,

Nereye gidiyor ?

Diye arasaniz, daha gercek bir cozum olmaz mi ?

Al benden de o kadar.

• Amerikan Motor Restore , Dynamic Kote kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

soğuk motora koydum tüm şişeyi attım
    bal kıvamında yapışkan bir sıvı

benzinli motora da koydum mucize desem yeridir
    zira susuz kalan araba 1500 km yatak sarmadan gitti
    sadece 40 liralık blok kaynağı masrafı çıkardı

hakanero bekirocum hurdacımısın her araban hurda .hepsi yağ yakıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bende dizel Reno 19 varken aşırı yağ eksiltme ve üfleme nedeniyle, motoru yaptırana kadar kullanmıştım. Mobil 10w60 yağ ve 444 motor koruyucu atmıştık, ne üfleme nede yağ yakma kalmıştı.

Siz önce kompresyon testi yaptırın, durumunuza göre yaptırın yada katkı atın, ezbere katkı atmak belki zarar verebilir. Katkı olarak da Liqui Moly nin yorumlarından kullananlar genelde memnun, bi bakın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Hausser

Hiç bir yağ katkısı yağ yakmayı sıfıra indirmez kimse kendini kandırmasın.

Bende bu ürünü tavsiye ederim.

https://www.hepsiburada.com/liqui-moly-cera-tec-seramikli-yag-katkisi-p-OTSONLM3721?magaza=Otogold&wt_gl=cpc.nelk.6817-oto.pla&gclid=EAIaIQobChMI9NuIjJ3r2QIVb5PtCh35ng2REAQYASABEgIyjPD_BwE

takibimde
    50 tl altına düşse stok yapacağım

• Bu katkilar yağin yapisini bozabilir ,denemeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    ceratec katkısını her yağ değişiminde kullanmanıza gerek yok. bir defa ceratec kullanıp diğer yağ değişimlerinde mos2 li katkılarla devam edince motor kuzu gibi oluyor.
  • Arkadaslar kacak soyle var , ust kapak contasindan kacirip egzoz manifolduna damliyo yağ, buda bazen ışıkda vs beklerken panjurdan yada camin önünden duman cikisina sebep oluyor ve fani actigimizda koku yapiyor kacak olarak bunu biliyorum.Ekstra bi terleme varsa bilemem ama damla damla atacak sekilde altinda vs kacak gozukmuyor contadan kacirmasinin disinda.

Simdi , bazilariniz onermis baska bi katki onerende olmus , ise yaramaz diyenlerinizde olmus.

Ben acikcasi pek ise yaricagini sanmiyorum ama yorumlari cok iyi yonde idi bana acaba dedirtti acikcasi.

Eklemeyi unuttum castrol 10-40 yağ kullaniyorum

• Üst kapak derken, silindir kapak contası mı, yoksa onun bi üstündeki külbütör kapağı mı? Resim falan yok mu kardeşim?

• Fren yapinca kapaktan sizdiracak kadar olan conta yanigini ancak yenisi ile degistirnek kurtarir.

contaya ne oldu da bu kadar eskidi, araba mi.cok eski, sogutma sisteminde mi bir sorun var,, bir.nedenden dolayi motor asiri mi isiniyor (lpg ise ayar)

asil bunu arastirmak lazim.

• Arabayı bir süre benzine alıp yağ yakmayı takip eder misiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.