Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (575. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Silverjazz
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.611
Cevap
834
Favori
4.259.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Electro-Man

Sony'nin XH9005 serilerinde HDMI 2.1, VRR ve 4K'da native 120hz var. Samsung ve Sony'nin ürünlerini kullanmış biri olarak, sağlamlık istiyorsanız Sony'den şaşmayın diyorum. Samsung'un telefonu hariç her türlü ürününde sorun yaşadım(ikisi tüplü biri LCD 3 adet TV, internal HDD, LCD monitör, mikrodalga fırın) Sony'nin 30 yıllık ürünleri bile hâlâ taş gibi. 1.5 yıl evvel XF9005 almamış olsaydım, koşa koşa XH9005 alırdım.

Alıntıları Göster
    Sony'nin kendi sayfasında 120 Hz sadece 1080p de gözüküyor

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

Sony'nin kendi sayfasında 120 Hz sadece 1080p de gözüküyor

Alıntıları Göster
    HDMI 2.1 güncellemesi daha sonra gelecek. 2.0'dayken 4K 120hz veremez.

HDTVTestyoutube
    Sony XH90 (X900H) Can Do 4K@120fps But XH95 (X950H) Can't... HDMI 2.1 Chipset?
    https://www.youtube.com/watch?v=Y3-svXRvTOc&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Electro-Man -- 8 Temmuz 2020; 9:10:26 >

• broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Kıskançlık seziyorum

• Benene hocam Benim olmayacak ki.
    Ciddi cevap verirsem kötü olur, tekel son tüketiciye kötü yansır. O sebepten Xbox'da, Sony'de sağlıklı ve güçlü olsunlar. İksinden birisi tekel olursa olan bize olur.
    Dipnot, CDPR şu anda piyasa değeri olarak Ubisoft'u geçti. Hani unutan olabilir(ki olmuş) diye hatırlatmak istedim.

Edit: Cyberpunk2077 eğer ilk gün gamepasse gelirse bence süreli olur. Yani 1 ay bilemedin 3 ay. O bile zor ama hadi Microsoft paraya kıydı aldı diyelim 3 aydan fazla sistemde tutamaz oyunu. Oyun devasa büyük hocam, çok emek harcadı CDPR. Ayrıca önsipariş veren büyük bir kitle var, ben dahil. Onlar ne olacak? Bana hayal satıyorlarmış gibi geldi, 23 temmuzu gazlamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 8 Temmuz 2020; 9:44:18 >

• cyberpunk'in gamepass ile çıkış yapması imkansız biraz, 1 yıl sonra falan gelir belki rdr2 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Temmuz 2020; 9:52:47 >
  • Olur mu ?

Lansmanda bu görseli görünce izleyenlerden bir reaksiyon video kolajı yapılması lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 8 Temmuz 2020; 10:13:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zannedilenin aksine, 23 Temmuz beklentileri karşılasın ben herkesten önce mendili elime alır halayın başına geçerim.
    Hililiilili
  • ulwi U kullanıcısına yanıt
    WB oyun stüdyolarını satmak istiyor. MS talip olan şirketler arasında en zengini.

Ama almak ister mi? WB stüdyoları satıyor, IP’leri değil. Yani misal Rocksteady alındıktan sonra Batman lisansı için WB ile ayrıca anlaşmak gerekiyor. Böyle durumlarda WB lisansı exclusive bir oyuna vermeye yanaşmayabilir. MS’in Playstation’da bazı oyunları var ama günün sonunda PS5’e de Batman yapacaksa koca stüdyo ile Batman lisansını alır mı?

Bana sorarsanız alıp multiplatform bir oyun yapsa güzel olur. Hem isteyen istediği yerden oynar, hem de Xbox ve PC’de ilk günden Gamepass’e ekleneceğinden kendi ekosistemi için artı olur. Herkes kazanır.

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bugün heyecanla beklediğim, XBOX ONE X CYBERPUNK Limited Edition konsolum sonunda elime geçti.
    Yarın için, güzel bir kutu açılım videosuyla, kanala yüklemiş olacağım.
    Sabırsızlıkla bekliyorum cihazı deneyimlemeyi.

PS4 Pro'nun yanına, bu neslin sonunda ONE X yapıştırdık. Kendime hayırlı olmasını diliyorum artık
    Sevgili Oyunsever dostlar merhaba .

Paylaştığım yorumu bayağı beğenmişsiniz, teşekkür ederim. CYBERPUNK Kutu açılımı, Heyecanımı burada merak eden değerli forum üyeleriyle paylaşmak isterdim ancak YouTube linki paylaştığımızda, mesajlar siliniyor

Forum bize paylaşım yapma ve içerik üretme konusunda '' çok güzel destek oluyor ''

CyberPunk 77'nin kutu açılımını izlemek isteyen arkadaşlar olursa, '' XBOX CYBERPUNK KUTU AÇILIMI '' yazması yeterli olacaktır.

Sevgiler

• Beyler cyberpunk ilk günden Game Pass olmaz, beklenti yükseltmeyelim olursa Halo Infinite’den bile büyük olay olur; ama olmaz

• Beklentiyi tavana çıkarmazsanız sunum sizin için daha eğlenceli geçer :) Sadece dedikodu olan şeyler üzerinden yorum yapıp olmayınca beklenti altında kaldılar dememek lazım.

Warner bros olayıda, cyberpunk gamepass mevzusuda sadece dedikodu. Bunlar olmuş gibi görsel hazırlamnın kimseye faydası yok. Olmama durumunda birilerinin ağzına laf verip burayı kirletmelerine neden olacak, o kadar ...
  • Lg cx almış komşum herkese tavsiye ederiz

• Microsoft WB stüdyolarını ve ip lisanslarını alsa bile MK'nın exc. olacağını sanmıyorum. Oyun 30 yıldır herkese açık ve oyuncularının çoğu PS'de. Batman belki olur ama o da zor. Daha çok bu stüdyolarla yeni ip yapmaya çalışırlar gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 8 Temmuz 2020; 13:23:34 >
  • Ciddi ciddi konuşuluyor Cyberpunk ve Gamepass

https://gamertweak.com/xbox-game-pass-cyberpunk-2077-after-launch/

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Ciddi ciddi konuşuluyor Cyberpunk ve Gamepass

https://gamertweak.com/xbox-game-pass-cyberpunk-2077-after-launch/

• Cyberpunk 2077'nin çıkması için CDPR'ın satın alınması lazım. Day one gelecek oyun en fazla Dying Light 2 olur ki o bile çok çok iyi.
  • Phil Spencer'in ne yapacağı artık belli olmaz. Series X'i en kuvvetli halde çıkaracaklar. 1. Party oyunların yanında birde cyberpunk gibi yepyeni ve güçlü bir oyunu gamepass için almış olabilirler. Tamam bazılarınız için bu çok zor gelebilir, fakat diyorum ya Series X'i inanılması güç bir çıkışa hazırlıyor olabilirler.

• 
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.