Binbaşı
04 Aralık 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 139 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 20-25 metre ethernet kablosu alacağım.(Almışken CAT8 alacağım) Bu ölçüde 100-150 liraya da CAT8 kablo var, 800 küsur liraya da. Pahalı kablonun dayanıklılık dışında hıza ve ping'e bir katkısı var mı acaba?

Konu silinebilir.
Sırtımıza o kadar çok yeni vergi yükleniyor ki takip etmekte zorlanıyorum artık. Oyun konsolları için %50 ek vergi getirilmişti, bu vergi Eylül'de %20'ye inecekti, böyle bir durum ses sistemleri için de geçerli mi? Müzik için stereo receiver almak istiyorum, eğer vergi indirimi olacaksa Eylül'e kadar bekleyeyim diyorum.
Konsol vs PC yapmadım, çünkü Playstation veya Nintendo'nun özel oyunları PC'ye gelmiyor, geleni de 3-4 yıl sonra geliyor. Ama PC ve Xbox'ın oyun kütüphanesi aynı.

Dolar uçuşa devam ediyor, %50 ek vergi de geldi, Series X 7500 TL civarı çıkarsa PC toplamak daha mantıklı olmaz mı?
(Klavye mouse, monitör şart değil, TV'ye bağlar, Xbox kolu takar konsol gibi kullanırsınız PC'yi de)
Oyunlar daha ucuz, Türkçe yama ve crackli oyun seçeneği, Xbox'a bile gelmeyen sadece PC'de görebileceğimiz bazı oyunlar gibi avantajları da var.

Çok fazla multi oynayan biri değilim, %90 single takılırım.
İlk ve tek oyun PC'mi toplayalı 20 yıl oldu, o deneyimden sonra oyun için konsoldan şaşmadım ama ilk kez PC daha cazip görünmeye başladı.

Pahalılık sizlerde de benzer düşünceler doğurdu mu?
Merhaba arkadaşlar, ben aslen oyunu konsolda oynamayı seven biriyim, 2-3 oyun dışında multiyle de işim yok, daha çok Quantum Break, Resident Evil vb.. gibi single oyunların meraklısıyım.

Konsollara gelen fahiş vergiler nedeniyle pek malumat sahibi olmadığım PC'ler hakkında sizden bilgi almak istedim.
(Son bilgisayarımı 2000 yılında $1400'a toplamıştım, kısa süre sonra çıkan Mafia 1'i oynayabilmem için Board ve CPU değiştirmem gerektiği söylendikten sonra bir daha oyun için PC toplamadım ve yoluma konsollar ile devam ettim)

4K, HDR, Dolby Vision, özelliklerini destekleyen Sony XF9005 TV sahibiyim, bildiğim kadarıyla 1080p üzeri çözünürlüklerde 60FPS'nin üzerine çıkamıyor. Yapmak istediğim şey PC'yi TV'ye bağlayıp Xbox kolu yardımıyla PC'de konsol mantığında oyun oynamak.(Steam, LIVE ve PSN'den çok daha ucuz, Türkçe yama ve korsan kopya gibi avantajları da cazip görünüyor)

TV'mde 2K 60FPS full detay oyun oynayabileceğim ekran kartı hangisidir? Bu tarz bir PC diğer donanımları ile toplamda ne kadara mâl olur?(Gönül 4K'da 60FPS full detayı arzu eder ama 2080'ler bile tam olarak buna uygun değil diye duymuştum ki zaten 2080 tek başına PC fiyatına geliyor)

Teşekkürler.
Müşteri hizmetlerini aradım "3D güvenlik desteği olmadığı için" dedi. 3D desteği olan Shop4TR'den de artık alışveriş yapamıyorum (Daha evvel yapabiliyordum) Live gibi 3D desteği olmayan PSN'den de alışveriş yapabildim ayrıca. 5 farklı müşteri temsilcisiyle görüştüm, hepsi başka bir şey dedi.
2 gün evvel Shop4TR sitesinden sorunsuzca oyun aldım, bugün bir oyun daha spariş vermek istedim fakat "Error: Your bank declined the transaction, you will need to contact your bank to find out more information." şeklinde bir hata alıyorum. Bankamı 3 kez aradım, kendilerinden kaynaklı bir sorun olmadığını söylediler. Neden oluyor, siteden kaynaklı bir sorun olabilir mi?
2 spor hocası, bir Fizik Tedavi doktoru, bir Ortopedi doktoru rontgen çekmeye gerek duymadan bana skolyoz teşhisi koydular. Ortopedi doktoru rontgen istedi, rontgen çekildim, filme asistan doktor bakıp "burada skolyoz yok" dedi, o kadar düşük dereceli bir skolyoz yani. Bir kaç güne MR çekileceğim.
Uzun süre ayakta durduğum zaman sırtımda ağrıya neden oluyor, yattığım zaman azalarak ağrı yok oluyor.

MR'a kadar konuşmak erken belki ama bu kadar düşük dereceli bir skolyoz ise, ameliyat gerektirmez mi? Fizik tadavi için "Skolyozun ilerlemesini engeller" tarzında yorumlar okuyorum, fizik tedavi sadece ilerlemesini mi engeller, böyle derecesi düşük skolyozları geriletmez mi?

Aile diyebileceğim herkes vefat etti, gerçekten ölmeyi hak edenler hâlâ sağ. Yalnız yaşıyorum, yemeğiydi, bulaşığıydı, alışverişiydi her şey benim üzerimde, cidden can sıkıcı bir durum.
Crossplay özellikli oyunlarda, farklı platformun konsoluna sahip bir arkadaşımızı ekleyip, istediğin zaman oyun oynayabilir ve mikrofonla görüşme yapabilir miyiz? Yoksa Crossplay'de rakipler ve takım arkadaşları rastgele mi geliyor?

PC vs Xbox, MS'den dolayı aynı sayılır da ben PS Xbox kısmını merak ediyorum.
Panasonic'in 2019 LCD TV'si 2019'un ilk yarısında satışa sunulacak. Fiyatlandırma detayları açıklanmadı.

Panasonic 2019 LCD TV'ler - teknik özellikleri

Panasonic GX940 LCD:
- sadece 75 inç
- 4K LCD panel (Cinema Display Pro)
- Yerel Karartma Pro
- 2200 BMR
- Çoklu HDR desteği (HDR10, HDR10 +, HLG, Dolby Vision ve HLG Fotoğrafı)
- HCX Pro Akıllı İşlemci
- Dolby Atmos
- 20W hoparlörler
- 4x HDMI (ARC + ALLM)
- Ana Ekran 4.0
- İkiz tuner
- WiFi ve Bluetooth
- Sesli yardımcısı uyumlu

Panasonic GX900 LCD:
- 65, 55, 49 ve 43 inç
- 4K LCD panel
- HCX İşlemci
- Dolby Atmos
- Diğer özellikler TBA

Panasonic GX800 LCD:
- 65, 58, 50 ve 40 inç
- 4K LCD panel (Parlak Artı)
- 1600 BMR
- HCX İşlemci
- Dolby Atmos
- 20W hoparlörler
- 3x HDMI (ARC + ALLM)
- Ana Ekran 4.0
- WiFi ve Bluetooth

Panasonic GX700 LCD:
- 65, 68, 50, 40 inç
- 4K LCD panel (Parlak)
- 1200 BMR
- HCX İşlemci
- Dolby Atmos
- 20W hoparlörler
- 3x HDMI (ARC + ALLM)
- Ana Ekran 4.0
- WiFi ve Bluetooth

Haberin İngilizce Detayları İçin Linke Tıklayınız.
https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1550481537
Hakkında
Forum İmzası:
Movie and Gaming Setup
Sony 55XF9005, Pioneer Vsx-1131, Philips Hue HDMI Sync Box, Philips Hue Lightstrip Gradient, Polk Audio CSi A6, Heco Victa Prime 702, Polk Audio DSW PRO 550wi, Audio PRO Stage 22, HyperX Revolver S, WD TV LIVE, Xiaomi Mi Box, Zidoo Z9X, Giga Blue HD 800 SE Plus, Xbox Series X, Playstation 5, Asus RT-AX82U Gaming Router

Music Setup
Rotel RA-12, Monitor Audio Bronze 2, Pro-Ject 1Xpression III Comfort, Zidoo Z9X, Topping D50S
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
intel
Oyun Platformu
PS5
Oyun Platformu
Xbox Series X
Oyun Platformu
ps4
Oyun Platformu
xboxone
TV
Sony
Ses Sistemi
Pioneer VSX-1131
Tablet
Levovo Yoga
İşlemci
Intel
Anakart
Intel
Kombi
Vailant
Modem
Asus
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 24 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.806
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.560 (Bu ay: 234)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 345 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.