Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (577. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: sushi
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.607
Cevap
835
Favori
4.258.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Yok ya hala açgözlüyum gözüm hala almadigim oyunlarda
    hangileri şimdi merak saldı beni
  • Xsx 7k olursa sizce pc mi xsx mi dostlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gamepass olmasaydı pc derdim fakat gamepass ile birlikte konsol rahatlığını öneririm. Oyun derdin yok, upgrade derdin yok, ısınma gürültü, hız aşırtma bir derdin yok. Konsol al, 3 yılda gamepass tamamdır.
  • Microsoft xCloud için bir Pc test uygulaması oluşturmuş. Infinity Ward, Ninja Theory, Rare, Turn 10 ve daha çok geliştirici uygulamayı kullanıyor.

https://developer.microsoft.com/en-us/games/blog/how-project-xcloud-is-helping-game-developers-stay-connected/
  • Oyungezer Online
    Microsoft, Yayıncıların Xbox Series X Güncellemeleri İçin Para Almasını İstemiyor
    https://oyungezer.com.tr/haber/microsoft-yayincilarin-xbox-series-x-guncellemeleri-icin-para-almasini-istemiyor

Xbox'dan şık hareketler gelmeye devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-24E6D900A

https://oyungezer.com.tr/haber/microsoft-yayincilarin-xbox-series-x-guncellemeleri-icin-para-almasini-istemiyor

Xbox'dan şık hareketler gelmeye devam ediyor.
    Hem oyunları 70 dolar/euro yapmayı düşünüyorlar hem de mikro ödemelere devam edecekler. Bu Gamepass sistemi harika oldu gerçekten bu tip micro ödemeli oyunlara, oyunlarını 70 euro/dolara satan firmalara para vermeyiz.

• Mevcut nesilde bir artış olduğumu bilmiyorum ama yeni nesil için kesinlikle gp için fiyat arttırımına gidicekler oyun fiyatlarının 70 euro/dolara çıkarılmak istenilmesi ya da firmaların oyun yapım maliyetlerinin artdigiyla ilgili açıklamaları. Yeni nesil servis nesli gibi olucak ama pekte ucuz olacak gibi gelmiyor bana şuan için Microsoft ülkemize uygun fiyat politikasına devam ediyor ama yeni konsol ve yapısıyla ve bu döviz ile bu devam edecek mi merak konusu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    O nedee 3 yil almak gerek.

• Xboxim yok maalesef yeni nesli bekliyorum ve daha almadigim ya da alamayacağım bir cihaza da yatırım yapmak istemiyorum

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu biraz takip ediyorsan son 1-2 aydır, bu uyarıyı benden çok PS konusundaki arkadaşlara yapman lazım. Tahrik edici bir sey yok, aynı mizahla cevap verirsin olur biter.

• White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    Hocam ps4 kullanicisiyim. Sony nin rezalet fiyat politikasi nedeniyle yeni nesilde xbox a gecmeyi düşünüyordum ama ne yazik ki yine playstation alacagim.

Keske xbox birseyler yapsa ve sony nin liderligine son verse. Suan ne oluyorsa adamlarin tekel olması nedeniyle oluyor.

Dalga gectigin exclusive oyunlar konsolu 10 gomlek ustun hale getiriyor. Onemli olan oyun cihazinin gucu degil oyunlaridir.

• White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    Her iki konuyu da takip ediyorum iki tarafın olayida sidik yarıştirma işine dönmüş kimse kimseden üstün değil haklı değil kimin gönlü hangi taraftaysa onun için en iyi platform odur benim gözümde ama artık oda yalan oldu 500 liraya oyunlar dayaninca

• quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

Hocam ps4 kullanicisiyim. Sony nin rezalet fiyat politikasi nedeniyle yeni nesilde xbox a gecmeyi düşünüyordum ama ne yazik ki yine playstation alacagim.

Keske xbox birseyler yapsa ve sony nin liderligine son verse. Suan ne oluyorsa adamlarin tekel olması nedeniyle oluyor.

Dalga gectigin exclusive oyunlar konsolu 10 gomlek ustun hale getiriyor. Onemli olan oyun cihazinin gucu degil oyunlaridir.
    Bir şey yapmayan Xbox'a bakalım:

- Gamepass
    - 15 oyun stüdyosu almış ve oyunlar çıktığı gün Gamepass'e gelecek
    - Smart delivery desteği varsa bu nesilde aldığını Series X'de oynayabiliyorsun
    - Ful geriye uyumluluk
    - Piyasanın en güçlü konsolu, bir çok oyun halihazırda 4k 60 fps olarak duyuruldu
    - Daha fazla ve daha kolay artırma imkanı olan depolama durumu
    - Oyun çeşitliliğinin olması (Indie, Fps, Yarış, Online Mulitplayer...)
    - Küçük, sessiz tasarım

Bunları görüp halen daha Xbox bir şeyler yapsın diyen bir insan ne bileyim bilemedim şimdi! Üstelik bu ayın 23'ünde birinci parti stüdyo oyun tanıtımları olmasına karşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 8 Temmuz 2020; 22:53:11 >

• forza için en iyi direksiyon seti hangisi ? 200 euro civarı olanlardan ?
  • spacemonkey kullanıcısına yanıt
    Gercekten samimi olarak mi Xbox birsey yapmadi mı diyorsunuz.

İnsaf baska birsey demiyorum gercekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E6D900A -- 8 Temmuz 2020; 21:9:47 >
  • Sırf kotulemek icin kotulemeyin arkadaslar . Gercekten hos degil. Size de yakismiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E6D900A -- 8 Temmuz 2020; 21:13:10 >
  • yeni nesilde oyunlar 70 euro oluyor. Malesef oyunlar 600 TL olacak gibi tabi kur bu şekilde devam eder ise.

Ben asıl sony den ps4 de kullandığımız kardeşlik sistemini kaldırması gibi adım bekliyorum.

öyle bir hamle gelmesi olası o zaman buralar daha da değerlenecek.
  • Xsx için değil de x1 için diyorlar bence, dünyanın en kötü konsollarından biri olabilir x1, genel olarak hem oyun hem performans açısından. Daha neslin başında ikinci el oyun satışı yok, internet yoksa 360 alın ehi ehi diyen adamlar bunlar. Şimdi önce icraatı görelim diye bekliyor insanlar, şimdilik çok iyi gidiyor ama bu uzun bir maraton.

• 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.