Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (573. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
83.612
Cevap
834
Favori
4.259.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun dünyasına Fatality yapmış olurlar valla :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Are you ready guys !

Not : Şu an için sadece söylenti ama hayali bile güzel : D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E6D900A -- 7 Temmuz 2020; 22:15:7 >

• Çok çok ama çok zor bu.
  • Cyberpunk 2077 gelirse Gamepass üyeliğimi iptal ettirim böyle eski püskü oyunları oynamam hıh!!!
  • Daha önceden bi haber çıkmıştı Cyberpunk dağıtım ve pazarlama hakları Xbox da diye, eğer bu söylenti doğruysa o zaman Cyberpunk gelme ihtimali artar, eğer gelirse harbi büyük olay olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

https://venturebeat.com/2020/07/07/xbox-games-showcase-what-to-expect-from-the-july-event/

Sunum sırasında bi third party oyun gamepass e eklenecek diye duyurulacakmış ve Cyberpunk olma ihtimali yüksekmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Nacon ve Xbox ortaklık duyurmuş.

https://twitter.com/Nacon/status/1280552591504670721?s=19
    Bu ortaklık sonrası pilsiz ve batarya süresi çabuk bitmeyen yeni bir gamepad gelirse güzel olur!

• Cyberpunk güzel hayalmiş ;) Kasım 2021 diyorum.

• Xbox, yapımcıların, aynı oyunlar için yeni nesilde Series X e geçerken DLC olarak para almalarına izin vermemiş...

https://www.videogameschronicle.com/news/next-gen-game-upgrades-should-be-free-xbox-tells-developers/

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

Daha önceden bi haber çıkmıştı Cyberpunk dağıtım ve pazarlama hakları Xbox da diye, eğer bu söylenti doğruysa o zaman Cyberpunk gelme ihtimali artar, eğer gelirse harbi büyük olay olur...
    Hocam, sanırım Rockstar ve Activision'ın Sony ile anlaşması gibi Ubisoft ve CDPR'ın da Microsoft ile anlaşması var. Cyberpunk 2077'nin Xbox platformunda dağıtıcısı Xbox Gaming Studios olabilir. Mesela PUBG'nin dağıtımcılığını PUBG yapıyordu ama Xbox platformunda dağıtımcı Microsoft Studios'du.

Nedense hala CDPR'ın Microsoft tarafından satın alınacağını düşünüyorum. Spencer son yıllarda en çok Polonya'ya gidiyordu

• SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bana da biraz ütopik geliyor cyberpunk 2077'nın gamepass'a gelmesi. Yılın açık ara en çok beklediğim oyunu. Microsoft'un asıl amacı gamepass aboneleri olduğu için çok yüksek maliyete katlanıp xbox'a cyberpunk'ı getirirse inanılmaz bir avantaj ile başlar yeni nesile. Bir de 23 ünde güzel oyunlar duyurdu mu ortalık yıkılır.

• 
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.