Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (574. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: -Radiohead- , -Radiohead-
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.611
Cevap
834
Favori
4.259.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam o Polonyalı firmanın adı farklı olması lazım, maalesef ki CDPR değil diye hatırlıyorum. Denk gelirsem yine paylaşırım adını...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam35tr kullanıcısına yanıt
    Spancer bir deli oğlan ne yapacağı belli olmaz
  • Tam35tr kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında tam da bu yüzden gelebilir, Phil baya çılgın hamleler yapıyor ve baya gözünü karartmış durumda bu nesil. Söylenti olduğunu unutmamak lazım fakat olursa ben şaşırmam...

• Adam gibi adam

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • Halo yu Merak ediyorum cidden ..

• O kadar gaza geldim ki Xbox almak için yenisini bekleyemiyorum koşup bi One S alasım geliyor

• Microsoft martta 5G firmasını 1.35 milyar dolara almıştı. O günden bu yana 4 firma daha almışlar

Linkedin için de 26.2 milyar dolar vermişlerdi. Microsoft Rockstar Games'i alsa bile şaşırmam o yüzden
  • Abi gidip Sony'i alacaklar diye korkmaya basladim

• Xbox Series X'in yanına bir de HDMI 2.1 destekli TV almak istiyorum. Xbox ile en uyumlu TV'ler samsung sanırım. 2020 modellerinde HDMI 2.1 var gözüküyor. Almışken tam olsun. Makinenin gücünden tümüyle faydalanmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-02177D6B6

Hocam, sanırım Rockstar ve Activision'ın Sony ile anlaşması gibi Ubisoft ve CDPR'ın da Microsoft ile anlaşması var. Cyberpunk 2077'nin Xbox platformunda dağıtıcısı Xbox Gaming Studios olabilir. Mesela PUBG'nin dağıtımcılığını PUBG yapıyordu ama Xbox platformunda dağıtımcı Microsoft Studios'du.

Nedense hala CDPR'ın Microsoft tarafından satın alınacağını düşünüyorum. Spencer son yıllarda en çok Polonya'ya gidiyordu

Alıntıları Göster
    hocam o öyle degil. sadece marketing anlasması var ubi ve cdproject ile. aynı zamanda elden ring ile (bandai) . acti ve sony ise marketing dısında özel exclusive içerik üretiyor sony icin. destiny de özel exoticler cod da farklı mod. vs gibi

ayrıca ms board , cdproject in satın alımını onaylamaz

• Microsoftun billurlar sağlam tamam da hem cdpr hem wb games +1-2 stüdyo adı geçiyor almazlar. Alamazlar demiyorum ama xbox istese bile microsoft izin vermez bu miktarda para harcamaya bence. Asobo gibi adı geçen birkaç "görece" ufak stüdyo alınır bir ihtimal de wb nin ip ler hariç alınır gibi geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

Xbox Series X'in yanına bir de HDMI 2.1 destekli TV almak istiyorum. Xbox ile en uyumlu TV'ler samsung sanırım. 2020 modellerinde HDMI 2.1 var gözüküyor. Almışken tam olsun. Makinenin gücünden tümüyle faydalanmak istiyorum
    10-15K gözden çıkarman gerek:)

• Microsoft'un şuan ki stüdyoları gayet iyi ve potansiyelli stüdyolar Asobo, Bloober Team de alınırsa çok iyi olur ama kendini büyük ölçüde kanıtlamış stüdyolara da ihtiyaç var.

Insomniac vardı onu da Sony aldı. Sony şimdi Leyou'yu alırsa MS için kayıp olur. Çünkü Leyou'nun stüdyoları yıllardır MS için çalışıyordu. MS de fazladan stüdyo alacaktır. Asobo, Bloober Team ve WB Games ile yılda 4 AAA oyun hedefine ulaşabilir.

CDPR'a verilecek 10 milyar dolar yerine 4 milyar dolar WB Games'e (IP anlaşmaları ile birlikte) verilip yanında Bloober Team ve Asobo alınıp üstüne eldeki stüdyolar genişletilir. CDPR fanı olduğumdan MS gibi firmanın almasını istiyorum o ayrı konu
  • Çok stüdyo almakla olan bir iş değil.Önemli olan şirkette çalışan elamanların verimli ve özgün bir şekilde çalışması.EA bir sürü stüdyo alıp hiç etti ...Elindeki stüdyoları geliştirmesi ve geliştirirkende özgünlüğünü koruması gerekiyor.Lakin WB alınırsa oyun hakları yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Çok stüdyo almakla olan bir iş değil.Önemli olan şirkette çalışan elamanların verimli ve özgün bir şekilde çalışması.EA bir sürü stüdyo alıp hiç etti ...Elindeki stüdyoları geliştirmesi ve geliştirirkende özgünlüğünü koruması gerekiyor.Lakin WB alınırsa oyun hakları yeter
    EA 2013'de Disney ile partnerlik anlaşması imzaladı. Microsoft da stüdyolar ile birlikte WB ile partnerlik anlaşması imzalayıp Batman oyunları çıkarabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02177D6B6 -- 8 Temmuz 2020; 1:1:13 >
  • beyler yeni görüntüler var çökün

GRAFİKLER CAM GİBİ YA ÇOK HOŞ
    @Mutlak.Sıfır @ebavamqko @kaan0101 @metin.1903 @Periah @PERENAL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 8 Temmuz 2020; 3:26:40 >

• bu arada mesaj sayım niye düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

İşte onlara 70 birim koymasa bile GP kullanacak ciddi bir çoğunlukta var yurt dışı ve diğer Dünya bazlı çoğu bölgede, artık konsol firmaları için gelir; üyelik sistemi üstünden yürüyor. Amaç oyundan kazanmak olsa zarar edecek duruma gelirler ama iş yıllık üyelik veya gp bazlı sistem olduğu zaman kimse rahatsız olmadan yıllık ücretini ödüyor. Ex oyun önemli ama benim açımdan artık o işlevini de yavaş yavaş yitiriyor amaç özel ps5 oyunları ise şahsen bu oyunlar çoğalınca alet kiralar 2-3 günde hepsini bir oturuşta bitirip keyfime bakarım. Zaten 5-6 yılda bir gelen çoğu ps5 ex oyunları tek bitiriş sonrası bir daha açılıp yüzüne dahi bakılmıyor, çünkü tekrar oynama özelliği genelinin yok sabit konu oyna 2-3 güne bitir kafası.

Bundan sonra ki nesil ülkemiz için daha berbat geçeceği için ''malum kur'' bize en uygun ürünü seçmeyi yeğlerim oda XSX oluyor. Çıkış zamanı Gp ile en önemli oyunu piyasada ''Halo'' zaman içinde 200'ü bulan oyun arşivi, geriye uyumluluk ve daha güçlü bir konsol. XSX tek ihtiyacı biraz kendine özel serilerin yeniden hayat bulması, bence onlarda yavaş yavaş geliyor Halo çıkış günü hazır.. Fable yeniden yapılıyor Araba yarışı kısmında Forza lider konumunda arada eski ve yeni birkaç ex eklendiği gibi bana kimse Ps5'den oyun bazlı geri kalır bir tarafı var diyemez.

Switch için ise bende kırılan versiyonu var bu hali ile en sevdiğim konsol olmakta. Yeni serilerinde kırıldığı ve SX OS sızdırıldığı haberi piyasaya yansıdı buda bilgilendirme olsun.
    Umarım iki konsol da çok iyi olur, MS çok fazla özel oyun çıkarırsa GP üyeleri bunları çıkış tarihlerinde bedava oynayacak demektir. Sony'de GP benzeri bir sisteme giderse hem kullanıcılar, hem de rekabet açısından daha iyi olur.

Switch'in kırılma haberini bir kaç aydır duyuyorum fakat piyasaya sürülecek kıvamda değil henüz sanırım. Bir ara Switch için de Pro sürüm söylentileri vardı, sanırım asılsız çıktı, yoksa onu beklerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

Xbox Series X'in yanına bir de HDMI 2.1 destekli TV almak istiyorum. Xbox ile en uyumlu TV'ler samsung sanırım. 2020 modellerinde HDMI 2.1 var gözüküyor. Almışken tam olsun. Makinenin gücünden tümüyle faydalanmak istiyorum
    Sony'nin XH9005 serilerinde HDMI 2.1, VRR ve 4K'da native 120hz var. Samsung ve Sony'nin ürünlerini kullanmış biri olarak, sağlamlık istiyorsanız Sony'den şaşmayın diyorum. Samsung'un telefonu hariç her türlü ürününde sorun yaşadım(ikisi tüplü biri LCD 3 adet TV, internal HDD, LCD monitör, mikrodalga fırın) Sony'nin 30 yıllık ürünleri bile hâlâ taş gibi. 1.5 yıl evvel XF9005 almamış olsaydım, koşa koşa XH9005 alırdım.

• 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.