Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (576. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: brhndrn , brhndrn , asko56
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.611
Cevap
834
Favori
4.259.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Microsoft için Gamepass Series X'den bile daha önemli şirket yeni stretejisini tamamen Gamepass üzerine kurdu biliyorsunuz. Cyberpunk olmasa bilr büyük bir oyunu gamepass'e getirebilirler reklam için diye düşünüyorum.
  • cyberpunkın direkt gpye gelmesini bekleyip de beklentiyi arşa çıkarmayın arkadaşlar. herşeyin de bişeyi var yani abartmayalım :D
  • cyberpunk pre-order lar acıldıgından beri steamde sürekli top10da. o tarz bir oyunu gamepass a getirmek icin 150-200milyon (çok daha fazla hatta) a yakın ödeme yapması gerekir cdproject e.

arkadaslar MS nin parası ve xbox in degil. hayal kurmak güzel fakat. MS board bu tarz bir ödemeyi kabul etmez studyo dısında. onu gectim cdproject icin bile onay vermede diretir. malum xbox para kazandırsa da, çok çok az para kazandırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-24E6D900A

Hocam Microsoft için Gamepass Series X'den bile daha önemli şirket yeni stretejisini tamamen Gamepass üzerine kurdu biliyorsunuz. Cyberpunk olmasa bilr büyük bir oyunu gamepass'e getirebilirler reklam için diye düşünüyorum.
    katılıyorum
  • Ac origins veya odyssey gamepass için yeni oyunlar olabilir. Veya ikisi birden olabilir. Cyberpunk için o kadar smart delivery var dediler neden ilk günden gamepasse eklesinler? Microsoft ilk ay 5 milyon satar diyip parasını verse bile cdpr kabul etmez. Firmanın imajı için iyi olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

cyberpunk pre-order lar acıldıgından beri steamde sürekli top10da. o tarz bir oyunu gamepass a getirmek icin 150-200milyon (çok daha fazla hatta) a yakın ödeme yapması gerekir cdproject e.

arkadaslar MS nin parası ve xbox in degil. hayal kurmak güzel fakat. MS board bu tarz bir ödemeyi kabul etmez studyo dısında. onu gectim cdproject icin bile onay vermede diretir. malum xbox para kazandırsa da, çok çok az para kazandırıyor
    O paraları zamanında Metro Exodus ve Devil May Cry 5 için ödedi.. Hatta fazlasını ödedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

O paraları zamanında Metro Exodus ve Devil May Cry 5 için ödedi.. Hatta fazlasını ödedi.

Alıntıları Göster
    hocam 200milyon dolar zaten 3 milyom kopya yapıyor. cyberpunk ilk haftasında kafadan 10milyon+ olucak. anca rdr2 gibi sonradan gelirse gelir.

boşuna insanlar burda hype yapıyor. MS nin ne kadar ödeme yaptıgıda net bilinmiyor zaten oyunlara bildigim kadarıyla
  • Warner Bros Games'i Microsoft satın alırsa cidden çok büyük bir kazanım olur. Tabi markalar da buna dahilse. Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter, Batman'in de içinde olduğu DC Universe, Mortal Kombat...

Cidden konsol sattırır.
  • Eski Xbox Yöneticisine Göre Ara nesil Konsol lar gelmiyicek 4k ihtiyacını karşılayacağı için Mantıklı..
    https://wccftech.com/playstation-5-xbox-series-x-mid-gen-unlikely/amp/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Book da baya potansiyel var , ilgimi çekti . Umarım Türkçe gelir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft için WB Games alımı hiçbir şey olsa da sonuçta bu bütçe Spencer'a ait değil. Microsoft tarafından alınsalar da 2021'e sarkma durumu var.

Asobo ve Bloober Team alınırsa yeterlidir. Ama Sony Leyou'yu alırsa Microsoft'un da daha büyük bir alım yapması gerekebilir.
  • Maşallah xbox iyi heyecan yaptırıyor millete bu şekilde devam sonuçta kazanan biz olucaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Black Book da baya potansiyel var , ilgimi çekti . Umarım Türkçe gelir .
    inşanlah bende bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Maşallah xbox iyi heyecan yaptırıyor millete bu şekilde devam sonuçta kazanan biz olucaz
    pree second onlineda bile herkes xbox kullanıyor
  • Bu seneki konsolum Xbox gibi duruyor day one bile yapabilirim ama PS tarafinida takip ediyorum birde üzüldüğüm nokta PS4 te o kadar oyun yalan olacak xboxa geçersem

• quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Bu seneki konsolum Xbox gibi duruyor day one bile yapabilirim ama PS tarafinida takip ediyorum birde üzüldüğüm nokta PS4 te o kadar oyun yalan olacak xboxa geçersem
    birşey olmaz hocam gözün doymuş senin
  • Yok ya hala açgözlüyum gözüm hala almadigim oyunlarda

• 
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.