Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4138. sayfa)

7 Kayıtlı Üye ve 29 Misafir (8 Mobil) - 28 Masaüstü8 Mobil
5 sn
83.502
Cevap
834
Favori
4.250.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 41364137413841394140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu linkte gerekli pekçok tüyoyu paylaşmıştım. Sırf Game Pass Ultimate abonelik yenilemesi için bile kullanılabilir. Sıkı takip ile aylık 12.000 puan rahat toplanıyor. 12.000 puan GPU abonesi olan birisi için 1 aylık GPU almak için yeterli puandır. Yani GPU sürenizi bu yöntem ile sürekli koruyabilirsiniz. Benim hedefimde 47.500 puana denk gelen Gif Card var, onunla Split Fiction oyununu alıcam. Sonrasında aylık GPU yenileyip 1,5 yıllık GPU süremi koruyacağım 👍🏻...

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161331693

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 11 Haziran 2025; 15:10:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Üstat siz alana kadar belki gamepass'e gelir Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams  Şaka bir yana oyunu bilgisayarda 2 kez bitirdim. 1 tanesini arkadaşım ile bir tanesinde de yeğenim ile. Gerçekten çok keyifli.

Burda kod olarak gelmiyor dimi, puan topladigimiz hesabami tanimlaniyor, benim gamepass baska hesapta, burdan kazandigim aylik ultimate baska hesaba yuklememmi?

eyvallah hocam baktığım konu buydu geçen. GP olmadan ne kadar puan kasabilirim peki ortalama? Ben Gamepass kullanmıyorum çünkü kütüphanemde ki oyunlar şuanlık yetiyor. İlla GP olması lazım mı?

Bir de bende siz gibi artık kaç ay sürerse sene sonuna kadar aralık falan puanları biriktirip iyi bir oyun almak istiyorum açıkcası. Hiç bilgim yok gerçi bu muhabbetten sizin dedikleriniz ve bir kaç arkadaşın paylaştıklarına göre yol alacağım gerçi Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Puan topladığınız hesaba kazandığınız 1 aylık GPU kod olarak geliyor. İster siz kullanırsınız isterseniz hediye edersiniz.

Yalnız; GPU abonesi olmayan hesaptan bir ayda üstteki mesajda bahsettiğim kadar puan toplamayamazsınız. Çünkü Level 2 + GPU olarak ekstra fazla fazla puanlar veriyor. O sebebten GPU olan hesabınızdan puan toplamanızı öneririm.
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Gpu hesabi hindistan yaparak uyguna almistim ultimati, oyuzden cekiniyorum o hesapla girmeyi

Eyvallah sağolasın .

3 4 soru daha soracağım hocam cevaplarsan çok sevinirim.. :)

1-) Vpn yi tlf da SüperVPN programını kurdum oradan Us seçtim. Ve Bing de US seçili bölge. Ve biraz puan toplayınca sizin liknte açıkladığınız gibi bende de "Artık hareket halindeyken de kazanabilirsiniz! yazdı Türkiye vs gibi bir şey yazmadı..

2-) Bende gifcard olarak sizin dediğiniz 50 dolar olarak girf card direkt yok görünmüyor . 5 dolar ve 10 dolar olan gift cardlar var sadece onlar görünüyor. 10 dolar olandan 5 tane böyle mi alacaksınız yani şu şekil ; 8750 puan x 5 : 43750 puan yapıyor. en son puanlar toplamında bu şekilde mi oluyor dediğiniz 50 dolar ?

3-) Bir de Xbox konsolda ve Microsoft web sitesinde bölgeyi US yapmam gerekiyor mu?

4-) Ve son olarak attığım .2. Fotoğrafta sizde görünen ödüller kısmı bende görünmüyor şuan o ne zaman görünecek acaba ? Yanlış bir şey mi yaptım? Web den herhangi bir şeye girmedim sadece Telefon dan her şeyi yaptım. Pc ye girmeye pek zamanım olur mu bilmiyorum.. Web e de mi girmek gerekiyor onun için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 11 Haziran 2025; 16:59:3 >

Hocam telefon ve masaüstünde vpn kullanıyorum orası tamam ama xbox üzerinden oyun oynama karşılığı puan kazanabilmek için cihaza da vpn mi kurmak gerekecek ? Yoksa hesap yurtdışı hediyelerine açıldığında mı aktif olacak ?

• Asus yaptığı açıklamada oled ekranın daha fazla güç tükettiğini ve daha maliyetli olduğu için LCD ile devam etme kararı aldıklarını belirtmiş.

pure xbox
    ASUS Explains Why The ROG Xbox Ally Doesn't Have An OLED Screen
    https://www.purexbox.com/news/2025/06/asus-explains-why-the-rog-xbox-ally-doesnt-have-an-oled-screen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• samtiger kullanıcısına yanıt

Ben geçen yıl belki biraz daha uzun zaman önce 270TL civarına düştüğünde almıştım. Bir kaç gün oynadıktan sonra sizin gibi düşünmeye başladım. Sıkılıp bıraktım. O günden beri açmadım.

• Canım aşırı derecede Lies Of P çekti. tekrar gamepasse gelir mi acaba

• GTA definate edition 210 liraya düşmüş son güncelleme ile topladı oyun bence alınabilir

• 1- Bing veya Edge'yi VPN'siz açtığınız zaman sizin Türkiye'den girdiğinizi anlayarak uyarıyı verebiliyor ama daha çok VPN'le girerseniz bu sorun olmaz. Örnek ben bugün mobil veri ile Edge'i açtığımda:

2- 50$ gif card bütün, parça parça değil. Paylaştığınız ekran görüntüsünde 10$ yazan yer açılır seçmeli menü şeklinde; tıkladığınızda orda çıkması gerekiyor.

3- XBOX KONSOLUNUZUN BÖLGESİNİ KESİNLİKLE DEĞİŞTİRMEYİN. Hem getek yok, hem de riskli bir işlem...

4- Xbox mobil uygulamasınıda açarken VPN ile açın. İlk başta Rewards gözükmeyebilir, sonradan gözükür oluyor...

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Daha az güç tüketmiyor mu OLED ekranlar normalde.

• aschil kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Çok teşekkür ederim sağ olasın hallettim sayende.. Dediğiniz gibi VPN aktif değilmiş vpn'yi değiştirince sorun halloldu Xbox uygulamasında da görüldü hocam. Herhalde Xbox uygulamasında göründükten sonra daha yapılacak bir şey yok Sadece görevleri yapmak yetiyor aktif yani. .

Bu arada o 50 dolarlık gif kart seçeneği 10 doların içinde çıkmıyor baktım hocam sadece 10 dolar var anlamadım ilginç. Sadece 50 dolarlık da gift kart yok bulamadım baştan sona dolaştım 10 var 50 yok ilginç:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 11 Haziran 2025; 20:48:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Valla pek sanmıyorum çünkü bayağı uzun durdu diye hatırlıyorum hocam

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

DLC yeni gelmişken ben de geleceğini hiç zannetmem

İndirimde güzel bir fiyata düşerse kütüphaneye ekleyin bence çok kaliteli bir oyun.

• 
Sayfa: önceki 41364137413841394140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.