Benim Xboxta bitirdiğim en iyi oyunların başında geliyor oyunu elimden geldiğince yavaş şekilde yan görevleri en öne alarak bitirmeye çalıştım 60 saat falan sürdü zaten yan görev yapınca bir sürü skill açılıyor oyun bambaşka bir deneyim sunuyor ana ve yan görev hikayeleri güzel Türkçe altyazı keşke sonu bloodborne oyunu gibi yetenekler kaybolmadan baştan başlasaydı bir tur daha oynardım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4139. sayfa)

-
-
Şartlara göre değişiyormuş yani. Oled güzelde yanma oluyor mu olmuyor mu hâlâ şüpheye düşmüyor değilim. Normalde bu muhabbet tarihe karıştı diyordum ama yakın zaman önce bir oled telefonunun ekranının yandığına tanık oldum, resmen iz kaldı. Bu sebeble bir tık mesafe koydum.
Ama bunun testini yapanlarda var adamlar coook uzun süre kullanıyor ve hiçbir şey olmuyor. Sanki zar atıyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, Forza Horizon 5 Hot Wheels dlc si indirime girmiş. Sizce dlc nasıl? Tavsiye eder misiniz?
-
konsola gelecek olan güncelleme ile ana ekranı 4 kutucuğa indirebiliyor olacağız, arka plan daha fazla gözükür hale geliyor. kutucuk boyutunu ayarlayıp ek olarak sistem uygulamalarını ana ekrandan gizleme seçenekleri gelmiş.
bu ay veya bir dahaki ay genel kullanıcılara yansır sanırım ben kullanıyorum öyle aman aman bir değişim olmamış fakat bu da bir şey.
ekranın alt kısmında yer alan dört sabit kutucuğun silinmesi gerekli.
-
Ben uzun zamandır bekliyordum. Siz yazınca aldım. Ralli paketi de aynı fiyata düşmüş. İkisini ayrı ayrı almak daha ucuz. 2'si 1 paket yapmışlar o daha pahalı.
-
Ben dayanamayıp geçen ay ralli dlc'sini almıştım hocam indirimsiz. Harika diyemem ama güzeldi bence. Hot wheels nasıl acaba diye bir sormak istedim. Pc de oynuyorum bu arada ben. Xbox da ki kayıtlarım pc ye de geçmiş. Sıkıntısız oynuyorum.
-
Xbox sistemi böyle. Bulut'ta da devam edebilirsiniz. xCloud, Pc, Xbox hiç fark etmiyor. Kayıtlı oyununuza devam edebiliyorsunuz.
Ben Ralli sevmediğim için onu almadım. Forza için Hot Wheels eğlenceli görünüyor. HotWheels'in kendi oyununu severek oynuyordum. Burada daha keyifli olur. 11GB indiriyor şimdi.
-
Oyunu ilk çıktığı zaman bende series x varken oynayıp tüm achievementleri açmıştım. Ana oyun çok zevkliydi. Bende satın aldım şimdi Hot Wheels dlc yi. 10.8 gb gözüküyor muhtemelen aynıdır konsolda ki boyutu ile. Xbox Controller almıştım, onunla oynuyorum. Konsol gibi kullanıyorum pc yi 😂
-
399,50’ye şu da var:
Forza Horizon 5 Premium Eklenti Yığını
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gears of War ultimate sahipleri. Mesajlarınıza kod yollanmış olması lazım. ReLoaded’ı kütüphanenize tanımlamayı unutmayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xbox a eklediğim başka hesaba girerken sürekli şifre istiyor.bir kere girip bir daha istememesinin bir yolu var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mobil uygulamada da hala Rewards kısmı görünmüyor. Sanırım biraz daha Vpn ile arama yapmaya devam etmem lazım.
-
Bana mail gelmemiş hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk yazdığım mesajda o paketin daha pahalı olduğu belirtmiştim. Tek tek alınca 100TL daha ucuza geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Game pass’ı olanlar boşuna kodu aktif etmesin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evet Ben Premium olmayan paketten bahsediyorum. Yalnızca 2 öğe var.
Premium eklenti yığını kesinlikle daha ucuza geliyor.
Almayı düşünenler hepsine baksınlar. Bana sadece Hot Wheels lazımdı. Diğerleri için masraf etmeyi gerekli görmedim. Fiyatlar güzel.
www.xbox.com
Forza Horizon 5 Genişletme Yığını ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/forza-horizon-5-genisletme-yigini/9NZZBQ6FLG0D/0010
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 12 Haziran 2025; 9:53:23 >
-
ayarlar-hesap-oturum açma ve güvenlik - oturum açma güvenlik tercihlerimi değiştir - engel yok seçmeniz gerekiyor
-
Gaming laptop alınca xbox ı satmıştım. Sonra laptop satıp masaüstü aldım driver sorunu vb. geri iade ettim tv ye bağlayıp kullanayım diyordum bir türlü olmadı. Tekrar MSI gaming laptop aldım o da bozuk çıktı garantiye gönderdim ne olacak belli değil. Pişman oldum xbox sattığıma. 16 ya satmıştım. 1 ay önce. Şimdi de uçmuş fiyatlar. Türkçe yama işi çok hoşuma gittiği için yine laptop tamir olunca kullanayım diyorum. Bir yandan da tekrar xbox series x alayım elimin altında dursun istiyorum. Artık bu pc de de yine sorun çıkarsa, pc ile uğraşamam gibime geliyor. Ps5 pro da var elimde. Yine de yanına bir series x almak istiyorum. Sizce mantıklı mı ?
-
Ps5 pro varsa bence gerek yok hocam. Xbox’ın diğer jenerasyonunu beklemek daha mantıklı bi 2 seneye çıkar galiba o da.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X