Modem değişti fiber internet e geçtim. Süpürgeyi tekrar ağa bağlamaya çalışıyorum. Youtube da farklı çözümlere de baktım yüzde 80 lere gelince ağ bağlantı hatası deyip bağlanmıyor. Modem ara yüzüne baktım 2.4 gh bandı da açık aslında. Robot süpürgeyi kullanamıyoruz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Oyun yeni çıktı ve hikaye odaklı tamamen. Firewatch tarzında güzel bir oyuna benziyor. Türkçe yama gelirse çok iyi olur.
Bu 2 laptop arasında kaldım. Gamegaraj slayer da gynsc yokmuş ekranda. Diğer özellikler aynı 2 laptop ta da. İkisi de 5070 tüm özellikler aynı neredeyse. Ama slayer 63.000 , ASUS 73.000. Sadece oyun amaçlı alıcam. Hangisini tavsiye edersiniz. GYNSC olmaması ekran da çok büyük fark yaratır mı ? Slayer çok övülüyor ama yerli marka diye kalite vb. açısından şüpheli bakanlar da var. Hangisini almak mantıklı. Slayer kullananlar memnun mu acaba?
ASUS TUF Gaming F16 FX608JPR-QT002-Gaming Intel Core i7-14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 8GB 115W 16 inç 2.5K WQXGA 165Hz IPS-Level FreeDos Gaming Laptop
Bu özelliklerde gaming gen tr de 78000 e buldum. Amacım daha çok resmi Türkçe desteği olmayan oyunları en az 1080 p yüksek ayarlarda 3-4 yıl oynayabilmek .PS5 PRO da var çünkü elimde. Şu anda sanırım 2k yüksek ayarlar da yeni oyunları çok rahat açar. En azından 1080 e de düşse 3-4 sene sonra da 1080 yüksek ayarlar da oynatır mı oyunları ? Asus dışında başka markalara bakmıyorum.
Hem PC Hem XBOX Almak Mantıklı Mı?
Fikrinizi almak istiyorum bir konuda. Aldığım laptop bozuk çıkmıştı üst düzey bir laptop almıştım. 5070 ti ekran kartlı. Para iadesi yapılacak kredi kartına diye bekliyorum şu anda. 140 bin TL. Acaba yine üst seviye bir laptop almak yerine kredi kartına iade edilen paraya Xbox series x ve 4070 li bir laptop almak daha mı mantıklı olur. Amacım konsollarda Türkçe çıkmayan oyunları oynamak Türkçe yama ile. Aşırı bir grafik beklentim yok. Ps5 pro da var elimde gerçi. Xbox , pc ve ps5 üçlüsü olacak bu şekilde sizce pc veya xbox fazlalık mı olur ? Bazen bu pc sorunlarından da beziyorum açıkçası.
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Yeni laptop almıştım. Bozuk çıktı iade vb. uğraşıyorum halen. Sürekli mavi ekran veriyordu. MSI marka 5070 Tİ kartlıydı. Tekrar gaming laptop almaya çekiniyorum açıkçası. Kasa toplayayım diyorum evde müsait yer oda vb. yok. Bir de kasa almıştım birkaç ay önce ekran kartını taktırmak için eşşek kadar ağır kasayı götür getir pc ciye derken fıtığım ilerledi ameliyat oldum. Başka sorunlar da çıktı 5080 li ekran kartı vardı ama satmak zorunda kaldım uğraşamadım. PS5 Pro ve xbox series x vardı. Xbox ı sattım pc alınca. Şu anda elimde rog ally z1 extreme ve ps5 pro var. Pc nin derdi sorunu da çok rog ally dan çok memnunum. Notbook vb. almak yerine xbox rog ally çıkınca elimdeki z1 extreme i satıp xbox versiyonunu alsam yine 1080 de oyunları rahat oynarım diye düşünüyorum. xbox rog ally de z2 extreme ve 32 gb ram olacakmış. Türkçe destekli oyunları da ps5 te oynarım diyorum. Diğer oyunları Türkçe yama ile xbox rog ally de oynarım diye düşünüyorum. 1080 yüksek ayarlar da oynatırsa yeni çıkacak rog ally benim için yeterli olur aslında. Aşırı bir grafik takıntım yok. Amacım rpg veya diğer indi 2a oyunları Türkçe yama ile oynamak. 1080 p çözünürlükte. Büyük çaplı oyunları , özellikle Türkçe desteği de varsa ps5 pro da oynamayı düşünüyorum. Açıkçası pc alma amacım sadece Türkçe yama işiydi ama çok sıkıntılıymış pc işi ben uğraşamadım açıkçası. Sizce mantıklı mı?
MSI Vector A18 Laptop Mavi Ekran Hatası
Yaklaşık 1 ay önce aldığım msı 5070 ti ekran kartlı laptopta oyun oynarken mavi ekran hatası denilen bir hata almaya başladım. Beni kurtarma seçeneklerine yönlendiriyor. Bazen de ekran kapanıyor direk. 1-2 saat oyun oynayınca veya açık kalınca veriyor bu hatayı. Birkaç kez format attım düzelmedi. BİOS tan format atayım dedim bir türlü beceremedim. İyi marka diye MSI aldım ama şanssızlık sanırım. Donanım arızası olabilir mi ? Bugün garantiye göndericem. MSI servis hizmetleri nasıl acaba ? Değişim yaparlar mı yenisiyle yoksa tamir mi ? 140 bin e aldım ama soğudum açıkçası değişim olmazsa sonrasında elimde patlar mı diye.
MSI Vector A18 Mavi Ekran Hatası
Yaklaşık 1 ay önce aldığım msı 5070 ti ekran kartlı laptopta oyun oynarken mavi ekran hatası denilen bir hata almaya başladım. Beni kurtarma seçeneklerine yönlendiriyor. Bazen de ekran kapanıyor direk. 1-2 saat oyun oynayınca veya açık kalınca veriyor bu hatayı. Birkaç kez format attım düzelmedi. Ben de garantisi olduğundan göndereyim dedim. BİOS tan format atayım dedim bir türlü beceremedim. İyi marka diye MSI aldım ama şanssızlık sanırım. Donanım arızası olabilir mi bilgisi olan var mı ? MSI servis hizmetleri nasıl acaba ? Değişim yaparlar mı yenisiyle yoksa tamir mi ? 140 bin e aldım ama soğudum açıkçası değişim olmazsa sonrasında elimde patlar mı diye ?
Windows 11 Güvenlik Duvarını Kapatamıyorum
Merhaba. Pc ye format attıktan sonra hiçbir şekilde güvenlik duvarını kapatamıyorum. BT yöneticinize başvurun diyor. Youtube tan bakarak farklı yöntemler denedim ama olmadı. Ayarlardan windows power shell kullanarak vb birkaç yöntem daha denedim hiçbir şekilde kaldıramıyorum. Oyunlar da Türkçe yamalar da sıkıntı çıkartıyor o yüzden kaldırmak istiyorum.
Epic Games Launcher Rog Ally da kullanamıyorum
Asus Rog Ally el konsolunda son bir haftadır oyunları açamıyorum. Ana ekranda resimdeki gibi bir uyarı veriyor ve bu şekilde donup kalıyor. Hiçbir şekilde onay veremiyorum. Cansel ve allow yapamıyorum. Kapanmıyor da pencere. Ne yapabilirim? Ayrıca epic store sayfası tam olarak gözükmüyor ve laucher da indirdim ama kullanamıyorum. Epic uygulaması veya sayfasını açtığımda örneğin store sayfası görüntülenirken ekranı sağa sola kaydıramıyorum hesap ayarlarına da erişemiyorum donup kalıyor öylece. PC de sorun yaşamıyorum da el konsolunda sıkıntı yaşıyorum. Var mıdır bir çözümü acaba?

Son Giriş: 48 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 851
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 679)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 261 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0