Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.523
Cevap
834
Favori
4.252.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41354136413741384139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence son zamanlardaki bahsi geçen stok sorunları ve Xbox cephesinin güçlü yapımlarının Ps konsoluna gelmesi büyük olasılıkla Ms'in konsol işini bitirdiğinin göstergesi. El konsolu ve tamamen multiplatform bir anlayış ile yollarına devam edeceklerdir.

Bu nesil böyle bir yol izleyeceklerine çıkardıkları Xbox X gibi güçlü bir konsolu hem ellerindeki hemde yeni aldıkları stüdyolar ile Ex anlamında besleselerdi işler çok farklı olurdu ortalığı duman ederlerdi. Rekabet inanılmaz hale gelirdi. Bu nesil Xbox'ın rahatlığı Sony'de yansıdı, Sony cepheside Ex anlamında oldukça kısır bir politakaya geçti.

• Xbox’ın konsoldan vazgeçtiğine dair söylemler hangi hayalin ürünüdür, birinci ağızdan kaç kere geliştirildiği söylendi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Satışlar düşük de olsa ileri vade icin güzel yatirimlar yapiyor xbox.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MindsEye ön sipariş veren yada şuanda almak isteyen varsa biraz beklesin. MindsEye 2077 diye dalga geçmişler. Cyberpunk'tan beter. ilk gün yamasının bir çok şeyi düzelteceği belirtiliyor ama biraz daha fazla zamana ihtiyacı var gibi.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamsNikTekyoutube
    Today, Build a Rocket Boy released their brand new Unreal Engine 5 Game called MindsEye which was known as the one Game made by ex-Rockstar North president Leslie Benzies. Most People anticipated this to be a competitor to the Grand Theft Auto Series and although nobody expected it to compete with GTA VI, by the looks of it MindsEye can't even compete with Watch Dogs. This Video includes my first hours of Gameplay which were filled with stuttering issues, game bugs and much more. Thank You for Watching this Video, if you enjoyed it Subscribe to the Channel for more. If you want to be part of some big giveaways that are always happening, Join my Discord Server so you can stay in touch with me and the community that enjoys Gaming, PC Tech Memes and General Stuff: https://discord.com/invite/PeUZkPBb7z You can Find me on other social Media Accounts where I constantly Post Memes, Informative Videos and Fun Gaming Content: Instagram: https://www.instagram.com/niktekofficial Twitter: https://twitter.com/NikTekOfficial For business inquiries and brand promotions, you can contact me in this email: niktekchannel@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=iJZmoern_GQ
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Ama çok güzel ya...Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Razer Wolverine Chroma V2’yi 2500 TL’ye süper almışız. Daha 6 ay oldu alalı şu an 4500 liradan aşağı yok. Kablolu ama normal kolu elime alasım gelmiyor. Tutuş hissi yumuşak kaplaması ve tuşların mekanizması tetik tuşunun ayarlanabilmesi kol her anlamıyla süper. Tam iyi fiyattan kapmışım o zaman.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Ne güzel fiyata almışsınız, Vallahi yıldık birilerinin devamlı enflasyon ortamını sömürmesinden. Her sektörde varlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Ben beğenmedim ya çok eski duruyor. Biraz takıntım var bu şeylere. Yoksa tasarım olarak güzel.

• @tayaydin Üstat bugün rewards ile bir deneme daha yaptım.

Daha önce Microsoft hediye kartı alarak deneme yapmıştım. Bugün Xbox Gift Card almayı denedim. VPN ile almak isteyince Captcha doğrulama çıkıyor. Doğrulasanız bile satın al dedikten sonra hata ekranı çıkıyor.

VPN kapatıp Xbox Gift Card al seçeneğinde Captcha doğrulama otomatik onaylanıyor. Satın al dedikten sonra sayfaya erişilemiyor hatası çıkıyor (web sayfası açılmıyor) ancak bakiye hesaba yükleniyor.

Sonra yine VPN kullanmadan Oyunun en-us mağaza sayfasından direkt olarak bakiye ile satın alınıyor.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Cyberpunk'a başladım geçen hafta. O kadar kötü ki vallahi dayanamadım yarıda bıraktım. Gereksiz bir sürü konuşma, çatışmaların rezalet oluşu, hissiyat tamamen leş.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Cyberpunk'a başladım geçen hafta. O kadar kötü ki vallahi dayanamadım yarıda bıraktım. Gereksiz bir sürü konuşma, çatışmaların rezalet oluşu, hissiyat tamamen leş.

Tövbe etmek için henüz geç değil. Kutsal su ile yıkanıp vaftiz edildikten sonra yeniden doğmuş gibi olup tekrar bu oyuna başlayabilirsin. Bu yanlıştan dön!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt

kütüphanemde 1 senedir duruyor hala daha indiripte oynayacağım güya.. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams  Madem oynamayacağın oyunu neden aldın diyeceksiniz.. Çok param var karşim size ne? demek çok isterim ama o da yok Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams  Kısaca hala başlamadım. çok durağan çok uzun ara sahneleri var diyorlar benim de o yüzden elim gitmiyor 1 senedir .. Belki de yargısız infaz yapıyorum şuan ama videolarda da çok ara diyaloglar gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 11 Haziran 2025; 14:1:55 >

Normal hocam. Abartılmış balon bir yapım.

• haritaci41 kullanıcısına yanıt

ben de sırf ismi çok meşhur diye aldım. Aksine herkes tarafından çok övülüyor diye biliyordum ama aldıktan sonra bu çöp oyuna o para verilmez yorumları görmüştüm. Hayal kırıklığı gerçekten.

Teşekkürler üstad... 17K şuan puanım, daha iki ay daha toplamam lazım 50$ Gif Card için; sonrasında ben de deneyeceğim.

GTA6 için topluyordun, sen erken bozdurmuşsun.

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Slnlar arkadaslar, bende ceza var 15 dakka bir 20 puan toplayabiliyorum, ileride bu duzelirmi, zor okuyor 15 dakkada bir pc basina gecmek yoksa artik boyle devammi :)

Almışsınız bir kere hocam yapacak bir şey yok sağlık olsun. Ben sırf Forza 4 - 5 bunle full sürümleri almak için p1-p2 hepi sadece bana ait olacak şekilde hesap almıştım 3 4 ay önce bu forumda bir arkadaştan gayet iyi fiyata.. Ama içinde Forza full sürümleri dışında hesapta Cyberpunk, F1 22 full sürüm , Resident Evil Village , Diablo , Call of duty MW II Cors gen , WWE 2k22 , Battfield 2042 oyunlaır da varmış içinde. Eşantiyon oldular kısaca :)

• toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Düzeliyor, biraz sabır. Windows PC'de Windows Search var, Başlat tuşunun orda; bildin mi? İşte aramada web sekmesini seçip bir şeyler yaz, seçenekler geliyor. Yön tuşu ile sırayla o kelimelerin üzerinde yavaş yavaş ilerledikçe puanları topluyorsun. 10dk sürmeden PC için gerekli 150 puanı almış oluyorsun. Mobilde de Edge tarayıcısını kullanarak yapabilirsin 👍🏻...

• tayaydin kullanıcısına yanıt

GTA'nın çıkmasına 1 sene var, nasıl olsa yılbaşında hedefe ulaşmış olacağım.

Denemek için 5 dolar kullandım zaten. Çok büyük bir kayıp yok Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

Hocam puan kasmanın yöntemi vardı geçen bir arkadaş paylaşmıştı sizde konuşmuştunuz hatta. konusu hangisiydi onun link verebilir misiniz? Bende başlayayım kasabilirsem eğer :)

• 
Sayfa: önceki 41354136413741384139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.