Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.495
Cevap
833
Favori
4.250.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 41384139414041414142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maliyetini düşünüyorsanız 2. el garantili Series S bakabilirsiniz. Gaming laptop, Ps5 Pro ile en uygunu o.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Alırsam x alayım diyorum ama full zarar edicem sıfır alırsam zaten. S vardı sattım x aldım. Aslında umarım sorun olmaz da bu pc garantiye gider gelir ve sorunu çözülmezse elimde patlarsa bir daha pc de alamam muhtemelen. Bilemiyorum elimdeki laptop 5070 ti lıydı. 140 a almıştım. Acaba garantiden gelince ne olur ne olmaz onu satıp daha uygun fiyatlı bir gaming laptop ve xbox mı alsam o da seçenekler arasında.

• mertsamaa kullanıcısına yanıt

Dediğin de mantıklı hocam. 2 konsol artı pc fazla geliyor aslında.

• Garantili olduktan sonra 2. el Series X'de olabilir. Bütçe sizin. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Ali_80 kullanıcısına yanıt

Bende hepsi bir arada paket var . Hem FH4 hem FH5 ikiside full sürümler. Rally macerasına daha girmek fırsat olmadı . Hot wheels i de anca 1 ay önce başladım çok zevkli sadece yerler genelde hep aynı hissi alıyorsunuz ama yarışlar sarıyor orası ayrı :)

Bu fiyatlara düşmüşken kesinlikle alın. Çok zor düşüyor çünkü bu seride fiyatlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 12 Haziran 2025; 11:38:57 >
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Satın aldım hocam dün, doom the dark ages oynuyorum o bitince başlarım veya arada birkaç yarış atarım artık. Teşekkür ederim cevabınız için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ali_80 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun iyi yapmışsınız . Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• @tayaydin @mcgoktug puan olarak hesapta 200 puan varmış benim zaten. Üstüne dünden beri bugün dahil 2 günde 800 puan ekledim aslında her gün böyle günlük 400 puan gelecekse ( gamepass ım yok ) harika bir şey. Bu arada Gift Card 50 dolar web den görünmüyor ama ilginç şekilde app den girdiğimde direkt görünüyor hedef onu belirledim..

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 12 Haziran 2025; 13:52:59 >

Gamepasste var sadece dlc alsak olurmu, yada ana oyunuda alin tavsiyenizmi var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dr. X kullanıcısına yanıt
    Xbox’ta mesaj geldi. Oyuna sahiptim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Neden hocam? Ben kütüphaneye almıştım ultimate’i, bunu da şahsi kütüphanemde kalmasını istedim. Bir noktada gamepass kullanmayabilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt

Sadece DLC sizin olur. Gamepass üyeliğiniz bittiği zaman oynayamazsınız hiç bir şekilde.

• toprak12345 T kullanıcısına yanıt

Gamepass'te olan herhangi bir oyun için DLC aldığınızda oyun sizinmiş gibi oynarsınız. Oyun gamepass'den çıkarsa oynayamazsınız. Forza, Microsoft'un oyunu olduğu için lisans anlaşmaları bitene kadar (genellikle yeni oyun çıktıktan bir kaç ay sonra) Gamepass'te oluyor. Çıkacağı zaman da büyük bir indirim ile satılıyor. Almak isterseniz o zaman alırsınız.

• haritaci41 kullanıcısına yanıt

Auto Redeem olarak belirlemeyin. Hedef olarak belirleyin. Öteki türlü puana ulaştığı anda çekim yapmaya çalışır. Sorun olabilir. Ayrıca Redeem edilen bakiye 90 gün geçerli. Bir oyun almaya karar verene kadar redeem etmeden puan olarak tutmak daha mantıklı.

Nasıl yani hocam ? tam anlamadım.

Bir de bu puanlarda 6 7 ay sonra silinme falan olmuyor değil mi? 1 sene sonra da kullanabiliyor muyuz? Mesela ben 100 dolar için kasmak istesem 1,5 sene sonra 95000 puana ulaşabilip alabilir miyim ( örnek veriyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 12 Haziran 2025; 14:59:13 >
  • The Alters İncelemeleri Yayınlandı!

Metacritic: 88

Tourens: 8.5

TheGamer: 10

GameRant: 10

GamesRadar+: 9

CGMaganize: 9

IGN: 9

PushSquare: 8

XboxEra: 8

WindowsCentral: 8

GamersRD: 7

PCGamesN: 5

• samtiger kullanıcısına yanıt

10 yazanlar yine işkembeden inceleme yapmışlar.

• merhaba, xbox series x alacağım, kaplamalı bir versiyon mevcutmuş ellerinde, kapalı kutu. böyle bir versiyonu var mıydı bu serilerin, emin olamadım.

• elliyedi E kullanıcısına yanıt

Bazı özel sürümler oluyor hocam, onu kastetmiş olabilir.

Daha detaylı bilgi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inferioress kullanıcısına yanıt

bu şekilde kaplama ve kapalı kutuda olanı varmış.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • 
Sayfa: önceki 41384139414041414142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.