bu oyuna gözüm takılıp duruyor , portal halo karışımı bir şey olmuş gibi , download a atayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2131. sayfa)

-
-
Gamepass e gelmedi, 22 Ağustosa kadar gold üyelerine ücretsiz sadece. Buda sana fırsat işte denemen için..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar yeni Quake bekliyorduk gele gele remaster gelmiş...
https://www.donanimhaber.com/quake-remaster-ps4-xbox-one-switch-ve-pc-icin-cikti--137832
-
Quake 3 arena gelse keşke :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl bir yeni nesilse artık 2 taraf içinde remaster sürüm oyunlardan geçilmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün indirdim bende.Çok zevkliymiş valla başından kalkamadım.Teşekkürler bilgilendirme için.
Gamepassın bir artısını da yazayım benim gibi switch cihazı olanlar için muhteşem oluyor moonlighter ve hadesi gamepasstan deneyip bayıldım switch ile oynamak daha uygun olur bu oyunlar diye düşündüm oradan satın aldım sağolsun gamepass sayesinde oyuna para vermeyi unuttum o sayede switch yaşıyor vallaha
-
bathesda ve xbox coşturmuş yine.
acayip keyifli oyun. infinite gelene kadar o açlığı doyurur seviyede şahsen. Ben bi 2 haftadır filan oynuyorum, sbmm yok süper casual geçiyor maçlar.
gamepass ulti kullanan arkadaşlar bu arada aplikasyonun içinde "perks" kısmı var, oraya girerseniz bir de cici yeşil skin veriyor aklınızda olsun :)
iFireMonkey • Splitgate Intel 🎄twitter
“Out Now | XTREME Perks Bundle (Xbox Game Pass) Xbox Game Pass Ultimate users can claim this FREE pack, full of exclusive cosmetics. Includes the XTREME Design (Epic Rarity) on: - Battle Rifle Skin - Carbine Skin - Pistol Skin - Character Skin - Banner https://t.co/WdAZKgbI34”https://twitter.com/iFireMonkeySG/status/1427468925911150599?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1427468925911150599%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fgamerant.com%2Fxbox-game-pass-ultimate-splitgate-perks-bundle%2Faplikasyondan kodu aldıktan sonra redeem.microsoft.com adresine gidip oraya kodu girerseniz oyunda aktif oluyor.
-
Splitgate'i 3 gündür oynuyorum oldukça başarılı. Şuan favori nişancı oyunum oldu diyebilirim. Yakında yeni nesil update de alacak. Modları da çok keyifli birçok modu var.. Özellikle küre saklama modu en favori modum şuan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 20 Ağustos 2021; 9:25:32 >
quote:
Orijinalden alıntı: ss1984
Nasıl bir yeni nesilse artık 2 taraf içinde remaster sürüm oyunlardan geçilmiyor.Ben bunu burada dedim diye linçlendim hocam ama gerçekler bunlar gecen nesılden alıstılar remasted olaylarına hala devam edıyor kolaylarına gelıyor sanırım yapımcıların anlam veremıyorum. FPS kilidi kaldır ıkı çözunurluk ekle sun ne guzel iş erken davrandık ulke ekonomısı yuzunden yenı nesle bılsem fıyatlar devamlı sabıt kalacak almazdım one x ve ps4 pro ile devam ederdim.
-
Yusuf'um selam, One x ve Pro ile devam etmesine edilir tabiki fakat one x de ben 120fps de Call of duty oynayamazdim mesela. Veya başka bir örnek vermek gerekirse Forza Horizon 4 ü şu kalitede oynama şansım olmazdı, yeni çıkacak olan 5 i keza öyle o kalitede oynayamazdim. Bir Flight Simulator oynanma şansım olmazdı bir Medium olmazdı.. Bunun Halo şu var şu su bu su var.. Bununla birlikte geriye uyumluluk oyunlarında 30 fps işkencesi çekmek kesinlikle istemem şu saatten sonra mesela.. Bunlar gibi çok örnek kısacası. Yeni oyunlar yavaş yavaş geliyor gelecek beklemeliyiz yapacak bir şey yok..
iyi de sen 90 dk mac ile 10 dk mac bir tutuyorsun, o 10 dklik maçta 90 dk da ne kadar şut atak vs yapıyorsan sığdırmak zorundasın, oyun ne kadar gerçeğe yakın olursa o kadar zevksiz olur, futbol bir basketbol ya da amerikan futbolu gibi dinamik bir oyun değil,quote:
Orijinalden alıntı: KUMANDANASKERhocam zahmet etmişsin yazmışsın. bunların hepsini biliyorum.
oyun yavaş da bile hızlı.
futbol böyle bir spor değildir!
yazdırtmayın bana, çok doluyum :)
ha fifa 21 sacma ve düzeltilmesi ve gerçeğe daha yakın olması lazim mı lazim ama verdiği oyun zevkini azaltmadan yapmaları lazim işleri kolay değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 20 Ağustos 2021; 12:55:9 >
quote:
Orijinalden alıntı: ss1984
Nasıl bir yeni nesilse artık 2 taraf içinde remaster sürüm oyunlardan geçilmiyor.Aman hocam öyle deme. Herkes çok memnun bu olaydan. Hatta yeni oyun çıkmasın sürekli remasteretedededed...... çıksın isteyen bir kitle mevcut
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolgakutukcuTwelve Minutes çıktığı gün Game Pass'e geldi arkadaşlar, şu anda indirilebiliyor ve Türkçe. İyi bir oyuna benziyor yüklenelim
Ben beğenmedim oyunu. Farklı senaryolar deneyecez diye aynı dialogları 1000 defa dinlemek hiç zevkli değil. Puanım 10 üzerinden 3😁
Twelve Minutes dedikleri gibi , bildiğin roguelike adventure oyunu olmuş.15 dk'da yapacağın işi deneye deneye 4 saatte yapıyorsun ve anladığım kadarıyla arada save olayı yok.
Bu adamlar 100 kere aynı hamleleri yaparak oyunu çözme olayının oyuncuyu sıkacağını anlamamışlar mı enteresan.Hikayeyi daha geniş tutup , belli aralıklarla ilerledikçe save alsaymış gayet başarılı bir oyun olacakmış aslında.
90'lı yılların hardcore Sierra adventure oyunları vardı , tek bir sahneyi 4-5 saat kafa patlatarak geçerlerdi insanlar o aklıma geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 21 Ağustos 2021; 0:36:13 > -
Call of duty Cold warda çıkış oyunu olmasına rağmen single kısmında döktürmüştü görüntü olarak bakalım bu sefer ne olucak betaya göre pre order zamanı zombi işin içine girince fiyatını fazlasıyla çıkarıyor bence
quote:
Orijinalden alıntı: Teslaa89
Quake 3 arena gelse keşke :)Ben de bir an Gamepass menüsünde görünce Quake III Arena sanıp yükseldim ama hevesim uzun sürmedi.
Neyse bir yerden başladılar en azından, o da gelişir de gelir elbet. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X