Y

Yarbay
05 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 3804 (Bu ay: 23)
Gönderileri

Xiaomi Redmi 9c cihazım var. (4 ram/128 hafıza)

Türkiye cihazı. 4 ay önce amazon türkiyeden almıştım. (Satıcı amazon tr nin kendisi)

Bendeki cihazın android sürümü 10

Miui sürümü ise 12.0.15.0 Kararlı.

Bildiğim kadarıyla Redmi 9c modeli 1-2 yıl önce miui 12.5 sürümünü aldı. 7 ay kadar önce de android 11 ve miui 13 sürümünü aldı.

Fakat bendeki cihazın ne android sürümü ne de miui sürümü güncellenmiyor. Ayarlar menüsünden güncelleme sorguladığımda cihazınız güncel diyor, güncelleme bulmuyor.

Forumda bu model telefonu kullanan varsa sizlerin android ve miui sürümleri nedir?

Cihazı, güvenliği, garantiyi riske atmadan resmi bir şekilde nasıl güncelleyebilirim bir yöntemi var mı?

Hot ve Pof ek paketlerine sahip, skyscale bineği açık olan hesap arıyorum. Satan özelden ulaşabilir.

Merhaba dostlar.

iPhone 5s cihazım var. Telefon sapa sağlamken, hiçbir sorunu yokken durduk yere elma logosu geldi ve telefon kapandı. Sürekli kendi kendini başlatıyor. Elma logosu geliyor 5 saniye kadar bu ekranda kalıyor ve sonra kapanıyor. 15 saniye kadar kapalı kalıyor ve yeniden açılıyor elma logosu geliyor ve yine kapanıyor. Sürekli bu döngü halinde. Sıvı teması olmadı, darbe almadı, yere düşmedi. Hiçbir sıkıntılı durum olmadı.

Telefonun hiçbir sorunu yoktu durduk yere birden bire ortaya çıktı. Belki batarya kaynaklıdır diye düşündüm ve yeni batarya taktırdım fakat aynı sorun halen daha devam ediyor.

Sebebini ve çözümünü bilen var mı? Her ne kadar eski model olsa bile cihazdan çok memnundum. Durduk yere ansızın pert oldu sebebini ve çözümünü merak ediyorum.

Merhaba dostlar.

iPhone 5s cihazım var. Telefon sapa sağlamken, hiçbir sorunu yokken durduk yere elma logosu geldi ve telefon kapandı. Sürekli kendi kendini başlatıyor. Elma logosu geliyor 5 saniye kadar bu ekranda kalıyor ve sonra kapanıyor. 15 saniye kadar kapalı kalıyor ve yeniden açılıyor elma logosu geliyor ve yine kapanıyor. Sürekli bu döngü halinde. Sıvı teması olmadı, darbe almadı, yere düşmedi. Hiçbir sıkıntılı durum olmadı.

Telefonun hiçbir sorunu yoktu durduk yere birden bire ortaya çıktı. Belki batarya kaynaklıdır diye düşündüm ve yeni batarya taktırdım fakat aynı sorun halen daha devam ediyor.

Sebebini ve çözümünü bilen var mı? Her ne kadar eski model olsa bile cihazdan çok memnundum. Durduk yere ansızın pert oldu sebebini ve çözümünü merak ediyorum.

Merhaba dostlar.

Merhaba dostlar.

ESO pc-eu gold satın alıcam. Satan özelden iletişime geçebilir.
Merhaba. Ramlerim 2x8 4133 mhz 16gb

1 ay önce biostan xmp açtım ve 4133 e çektim. Ramlerim zaten 4133 destekli o konuda sıkıntı yok.

Bios sürümümde güncel.

Fakat 1 aydır ara ara mavi ekran alıyorum. Günde 1 kez alıyorumdur. Yeri geliyor oyunda veriyor yeri geliyor internette gezinirken veriyor.

Ram mhz yi 4133 e çekmemle bağlantası olabilir mi?

Mhz yi düşürmeli miyim? Düşürmem gerekiyorsa 4133 mhz destekli ram için ideal mhz nedir, kaça düşüreyim? Veya voltajı mı yükseltmeliyim? 1.367v şu an.
CPU: İ5 9600K
AnaKart: MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Z390 Socket Intel 1151 DDR4 4400MHz
GPU: ASUS GTX 1080 OC Edition
Ram: G.Skill Trident Z 16GB(2x8GB) 4133MHz DDR4
Merhaba. Ramlerim 2x8 4133 mhz 16gb

1 ay önce biostan xmp açtım ve 4133 e çektim. Ramlerim zaten 4133 destekli o konuda sıkıntı yok.

Bios sürümümde güncel.

Fakat 1 aydır ara ara mavi ekran alıyorum. Günde 1 kez alıyorumdur. Yeri geliyor oyunda veriyor yeri geliyor internette gezinirken veriyor.

Ram mhz yi 4133 e çekmemle bağlantası olabilir mi?

Mhz yi düşürmeli miyim? Düşürmem gerekiyorsa 4133 mhz destekli ram için ideal mhz nedir, kaça düşüreyim? Veya voltajı mı yükseltmeliyim? 1.367v şu an.

CPU: İ5 9600K
AnaKart: MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Z390 Socket Intel 1151 DDR4 4400MHz
GPU: ASUS GTX 1080 OC Edition
Ram: G.Skill Trident Z 16GB(2x8GB) 4133MHz DDR4
SATILDI

Api Key:
C0BB4564-36F9-5648-8F6A-E4E03759437D26AF0E6C-D6D0-4149-A03C-9D5FC0A9B901

Site: https://gw2efficiency.com/

Çok sağlam Hesaptır. Yukarıdaki siteden api keyi kullanarak hesabın tüm detaylarına bakabilirsiniz. Legendary weapon vs. de vardır. Skyscale de dahil olmak üzere tüm mountlar açıktır. Çok sayıda ascended set mevcuttur. Mastery rank 303 tür.

Fiyat: 150 TL

İndirim,takas,pazarlık yoktur.

Profilim açıktır. Referanslarım,yaptığım satışlar vs. inceleyebilirsiniz. Hızlı teslimat güvenli alışveriş.

SATILDI
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.383
İkinci El Bölümü Mesajları: 572
Konularının görüntülenme sayısı: 49.847 (Bu ay: 1.863)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.822 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.