Merhaba.
Bir problem yaşıyorum bir türlü çözemedim. Öğrendiğim kadarıyla bu sorun tüm Xiaomi telefonlarda varmış.
Redmi 9T cihazım var. Wifi ye bağlıyken play store dan hiçbir şey indiremiyorum ve güncelleyemiyorum. Mobil veriye bağlıyken hiçbir problem yok. Mobil verideyken indiriyor ve güncelliyor. Wifi deyken Play Store da ve Google uygulamalarında indirmiyor,güncellemiyor.
Bu problemi sadece Xiaomi telefonda yapıyor. Modem,internet kaynaklı bir sıkıntı yok.
Bu problemin güncel çözümü nedir?
Merhaba.
Bir problem yaşıyorum bir türlü çözemedim. Öğrendiğim kadarıyla bu sorun tüm Xiaomi telefonlarda varmış.
Redmi 9T cihazım var. Wifi ye bağlıyken play store dan hiçbir şey indiremiyorum ve güncelleyemiyorum. Mobil veriye bağlıyken hiçbir problem yok. Mobil verideyken indiriyor ve güncelliyor. Wifi deyken Play Store da ve Google uygulamalarında indirmiyor,güncellemiyor.
Bu problemi sadece Xiaomi telefonda yapıyor. Modem,internet kaynaklı bir sıkıntı yok.
Bu problemin güncel çözümü nedir?
Xiaomi Redmi 9c Android ve Miui Güncellemesi
Xiaomi Redmi 9c cihazım var. (4 ram/128 hafıza)
Türkiye cihazı. 4 ay önce amazon türkiyeden almıştım. (Satıcı amazon tr nin kendisi)
Bendeki cihazın android sürümü 10
Miui sürümü ise 12.0.15.0 Kararlı.
Bildiğim kadarıyla Redmi 9c modeli 1-2 yıl önce miui 12.5 sürümünü aldı. 7 ay kadar önce de android 11 ve miui 13 sürümünü aldı.
Fakat bendeki cihazın ne android sürümü ne de miui sürümü güncellenmiyor. Ayarlar menüsünden güncelleme sorguladığımda cihazınız güncel diyor, güncelleme bulmuyor.
Forumda bu model telefonu kullanan varsa sizlerin android ve miui sürümleri nedir?
Cihazı, güvenliği, garantiyi riske atmadan resmi bir şekilde nasıl güncelleyebilirim bir yöntemi var mı?
-ALINIK- HOT+POF Skyscale açık hesap
Hot ve Pof ek paketlerine sahip, skyscale bineği açık olan hesap arıyorum. Satan özelden ulaşabilir.
iPhone 5s sürekli restart atıyor elma logosunda kalıyor.
Merhaba dostlar.
iPhone 5s cihazım var. Telefon sapa sağlamken, hiçbir sorunu yokken durduk yere elma logosu geldi ve telefon kapandı. Sürekli kendi kendini başlatıyor. Elma logosu geliyor 5 saniye kadar bu ekranda kalıyor ve sonra kapanıyor. 15 saniye kadar kapalı kalıyor ve yeniden açılıyor elma logosu geliyor ve yine kapanıyor. Sürekli bu döngü halinde. Sıvı teması olmadı, darbe almadı, yere düşmedi. Hiçbir sıkıntılı durum olmadı.
Telefonun hiçbir sorunu yoktu durduk yere birden bire ortaya çıktı. Belki batarya kaynaklıdır diye düşündüm ve yeni batarya taktırdım fakat aynı sorun halen daha devam ediyor.
Sebebini ve çözümünü bilen var mı? Her ne kadar eski model olsa bile cihazdan çok memnundum. Durduk yere ansızın pert oldu sebebini ve çözümünü merak ediyorum.
Merhaba dostlar.
iPhone 5s cihazım var. Telefon sapa sağlamken, hiçbir sorunu yokken durduk yere elma logosu geldi ve telefon kapandı. Sürekli kendi kendini başlatıyor. Elma logosu geliyor 5 saniye kadar bu ekranda kalıyor ve sonra kapanıyor. 15 saniye kadar kapalı kalıyor ve yeniden açılıyor elma logosu geliyor ve yine kapanıyor. Sürekli bu döngü halinde. Sıvı teması olmadı, darbe almadı, yere düşmedi. Hiçbir sıkıntılı durum olmadı.
Telefonun hiçbir sorunu yoktu durduk yere birden bire ortaya çıktı. Belki batarya kaynaklıdır diye düşündüm ve yeni batarya taktırdım fakat aynı sorun halen daha devam ediyor.
Sebebini ve çözümünü bilen var mı? Her ne kadar eski model olsa bile cihazdan çok memnundum. Durduk yere ansızın pert oldu sebebini ve çözümünü merak ediyorum.
Merhaba dostlar.
Merhaba dostlar.
ESO PC-EU GOLD ALINIR
|
XMP Ram mhz boost sonrası mavi ekran
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.522
İkinci El Bölümü Mesajları: 629
Konularının görüntülenme sayısı: 159.518 (Bu ay: 2.214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.861 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun