< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2133. sayfa)

-
-
Hocam bende S'e geçmiştim bunu satılığa koydum bugün geri döndüm Hepsiburada'da 500 lira indirim ile 6300 liraya geldi Doha elektronik satıcısından aldım aşırı sorun çıkacağını düşünmüyorum zaten global garantili PS5'i ithalatçı alınca sorun çıkabiliyor ama Xbox için öyle bir sorun yok.
Tüm konsolları kullandım neredeyse en başta sorun çıkmazsa o konsolda kolay kolay sorun çıkmaz hocam hele hele iyi bakıyorsanız konsol gelince kaydedin 2 senelik garanti süresi olabilir umarım öyle olur :) hayırlı olsun yeniden güle güle kullanın
-
Çıktı mı bu oyun ?quote:
Orijinalden alıntı: Hypnosis.
Ruined King: A League of Legends Story
https://www.youtube.com/watch?v=YqxVN7NhsPI&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En son 2022 nisan demişlerdi diye hatirliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
The Gunk -
✅ September 2021
✅ Smart Delivery
✅ Xbox Game Pass Day One
✅ Xbox Ecosystem Exclusive
✅ Xbox Series X|S Optimized
✅ 4K@60FPS
✅ VRR
✅ Dolby Atmos
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 23 Ağustos 2021; 8:34:36 >
Bende doha dan alacaktım ama birkaç yorum beni çekindirdi açıkçası. Şimdiki satıcıda 4 5 yorum var hepsi iyi ama ileri vadede ne okur bilemiyorum. Şuana kadar iletişimleri güzel ama kargoya vermede çok geciktiler. Umarım tek eksi yönleri budur.
Allah hayırlı ve sorunsuz kullanmayı nasip etsin hocam. İnşallah kimsenin konsolunda sorun çıkmaz. :) series s ve x arasında sizce değecek fark var mı? 4k60hz hdr samsung tv sahibiyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar gp recyko charge anyway tekrar stoklara girmiş uzun süredir yoktu. pil ve şarj aleti arayanlara kesin tavsiye ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -ForeverY-Bende doha dan alacaktım ama birkaç yorum beni çekindirdi açıkçası. Şimdiki satıcıda 4 5 yorum var hepsi iyi ama ileri vadede ne okur bilemiyorum. Şuana kadar iletişimleri güzel ama kargoya vermede çok geciktiler. Umarım tek eksi yönleri budur.
Allah hayırlı ve sorunsuz kullanmayı nasip etsin hocam. İnşallah kimsenin konsolunda sorun çıkmaz. :) series s ve x arasında sizce değecek fark var mı? 4k60hz hdr samsung tv sahibiyim.
Var, Eğer konsolda çok vakit geçirecekseniz series x mantıklı fakat ara sıra konsol açan biriyseniz series s alın geçin .
ben de series x var ama konsolu kullanmıyorum s alsaydım da problem yaşamazdım 2-3 günde bir 1-2 saat konsol açıyorum .
Hocam hepsinde arada sıkıntı yorumlar var sonunda spotcu bunlar illa bişi vardır Ama genelde çok sorun cikmaz zaten Arap ülkelerinden vs alıp priz uygun degilse yanına bir çevirici atıp gönderiyorlar umarım sıkıntı yaşamayız ikimizde .
Bütçe varsa kesinlikle X alınmalı test videolarından çok anlaşılmasa bile yanyana koyunca anlaşılıyor fark gerçekten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genelde akşamları aile üyeleri ile forza , co op veya ufc ve gibi multiplayer oyunlar oynuyoruz. haftasonları ve gece birkaç saatte ben fps - rpg gibi oyunlara bakıyorum. arada güncel oyunlarında tadına bakıyoruz. İleriye dönük teknolojik yatırım olması için bana series x mantıklı geldi.
Valla hocam 6 taksit ile aylık 1090 lira gibi birşeye geldi. Yeni bilgisayar alsam en az 15 k harcamam gerekiyor benzer kalite için. Hali hazırda r5 2600 rx470 sistemde var. mid-min arası 1080p onda oyun imkanımda var. o yüzden series s mantıklı gelmedi. bilgisayarda zaten 1080 oynuyorum neden az cilalanmış grafik için para vereyim diye düşündüm. series x kararına vardım.
Zamanında babamın italyadaki çocukluk arkadaşından getirttiği 360 konsol 1 hafta oyun sonunda 3k arızası vermişti. Üstüne birde çocukken ps2 bozmuştuk. O konsollar yüzünden ne zaman konsol almaya kalksam bize dayanmıyor diyor. bu sefer habersiz aldım benzer olay çıkmaz inşallah.
Pyschonauts 2
Xbox Series X
2160P/60 FPS/ 1440P/120 FPS
The VRR is Exclusive to XBox Series S/X And Pc
HDR is Exclusive to XBox Series S/X
Metacritic 87
Görünüşe göre senenin en kaliteli oyunlarından birisi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 23 Ağustos 2021; 16:23:43 >
Psychonauts 2 incelemeleri yayınlanmış, metacritic 85-90 arası gibi duruyor şu an.
Daha önce Series S alıp kullanmış birisi olarak bugün Series X siparişi vermiş bulunuyorum
hepsiburada kampanya indiriminden de yararlanıp 6199TL'ye fly_technology'den sipariş verdim.
bakalım nasıl gelecek merak ediyorum garanti olayı fln nasıl işliyor bilmiyorum çok fazla ama inşallah bir sıkıntı yaşamam
-
Missing Ancient Greece? A new title update for Assassin’s Creed Odyssey will be deployed on 24th August, adding 60FPS support to the game when running on Xbox Series X|S & PS5! #AssassinsCreedhttps://twitter.com/Assassins_UK/status/1429835834300280834/photo/1
Assassins Creed UKtwitter
Assassins Creed UKhttps://twitter.com/Assassins_UK/status/1429835834300280834?s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Offf superquote:
Orijinalden alıntı: SultanApex
Missing Ancient Greece? A new title update for Assassin’s Creed Odyssey will be deployed on 24th August, adding 60FPS support to the game when running on Xbox Series X|S & PS5! #AssassinsCreedhttps://twitter.com/Assassins_UK/status/1429835834300280834/photo/1
https://twitter.com/Assassins_UK/status/1429835834300280834?s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Offf super
Alıntıları GösterHayatında hangi AC yi sonuna kadar bitirdin? Süpermiş
mtc game
Buy Assassin's Creed Odyssey - ULTIMATE EDITION (XBOX One - VPN)https://www.mtcgame.com/tr-TR/xbox-games/assassin-s-creed-odyssey-ultimate-editionArkadaşlar buradan oyun alan var mı daha önce? Varsa işlemlerin nasıl yapıldığını anlatabilir mi acaba?
-
1,2,Brotherhood,3,Revelations
Mort oldun mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X