< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2132. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Anthropomancy
Seri numarasından dolayı geç gelmiş de olabilir , bana az önce 1.1 GB güncelleme geldi. 4k arayüz güncellemesi mi ? Bilgisi olan var mı ?Bahsettiğiniz ara yüz güncellemesi daha test aşamasındaki yazılımda. Muhtemelen biraz daha beklemek gerekiyor.
Yapılan güncellemelerin içeriğini aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Türkçe link 1-2 gün sonra güncelleniyor, bu yüzden güncellenmediği zamanlarda İngilizce link de yardımcı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Ağustos 2021; 8:36:51 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: RagnarX
Merhaba, şöyle bir hata alıyorum bu ne demek acaba?
Xbox servisleri ile ilgili bir sorun, sizinle alakalı değil.
Buradan kontrol edebilirsiniz.
support.xbox.com
Xbox Live Hizmet Durumu | Xbox Live Hizmet Kesintisihttps://support.xbox.com/tr-TR/xbox-live-status
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba.
Dün 6500TL civarına sıfır paralel ithalat cihaz aldım. Fiyat olarak 1 aylık araştırmamda genelde bu fiyata çıkıyor.
2. El microsoft çıkışlı ürün alacaktım fakat 2. El cihaza 6000TL 6500 TL verip 1 -1.5 sene garanti yerine aynı paraya 0 cihaz almak mantıklı geldi. Ayroca paralel ithalat cihazda bile 1 sene microsoft garantisi var sanırım. Şuanda ürün onaylandı fakat kargoya çıkarılmadı. Tahminim pazartesi çıkacak.
Eşyalarıma çok iyi bakarım. Kendimden kaynaklı bir sorun yaşamam umarım fakat garanti durumu içime sinmiyor. Ürünü alıp sorun yaşayan oldu mu?
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aschil
Bu mesaj silindi.Unreal Engine 5 ile yapılmış gördüğümüz ilk oynanış vidoesu oldu. Yeni nesilde Optimizasyon haricinde nasıl oyunlar göreceğizin cevabı bu sanırım.
-
Uzun zamandır stokta olmayan 4 adet 2700mAh pilli GP şarj aleti cazip fiyatı ile satılıyor, ihtiyacı olan kaçırmasın:
m.trendyol.com
GP Batteries Batteries X411 Pil Şarj Cihazı Ve Anlık Powerbank Recyko+ 4 Adet 2700 Aa Kalem Pilli Set Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://m.trendyol.com/gp-batteries/batteries-x411-pil-sarj-cihazi-ve-anlik-powerbank-recyko-4-adet-2700-aa-kalem-pilli-set-p-32231445
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 21 Ağustos 2021; 16:7:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hades de ölünce en baştan mı başlıyor arkadaşlar? henüz çözemedim
-
Evet tür olarak Rogue-Lite olduğu için, öldüğünüz zaman en baştan alır. Fakat oynadıkça yeni özellikler açıp bir sonraki deneyişinizde daha rahat ilerlersiniz. Forumda oyunun çok iyi bir rehberi var. Ordan yardım da alabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. Ben pil tak çıkar yapmayı sevmiyorum bana 9.nesil şarj kiti lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tayaydin
Arkadaşlar şu an için One X sahibiyim; yeni nesil konsol ve gelişmeleri burdan takip ediyorum. İlerde nasip olursa yeni nesile geçmeyi düşünüyorum.
One X için mağazada Insects diye bir uygulama var; One X'in 4K, HDR, Uzamsal Ses (Dolby Atmos) olarak kaabiliyetlerini test etmenizi/sergilemenizi sağlıyor. Oldukça iyi düşünülmüş bir uygulama. Görüntü ve ses sisteminizin yeteneklerini de ortaya çıkarıyor.
Merak ettiğim Series X|S içinde benzer bir uygulama yapılmış mı? fps, rtx gibi yeni nesil konsola gelen özellikler böyle bir uygulama ile çok güzel tanıtılabilir... Series X|S için mağazada buna benzer bir uygulama mevcut mu?
kardeşim selam
ONE X mağazasıyla SERIES X mağazası aynı zaten.
ortak mağazayı kullanıyorlar. XSX i olan girip indirebilir, deneyimleyebilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sine-FİL
Evet tür olarak Rogue-Lite olduğu için, öldüğünüz zaman en baştan alır. Fakat oynadıkça yeni özellikler açıp bir sonraki deneyişinizde daha rahat ilerlersiniz. Forumda oyunun çok iyi bir rehberi var. Ordan yardım da alabilirsiniz.Çok zor bir şeymiş ya
-
Bir kere bitirdikten sonra kolaylaşıyor. Ayna geliştirmelerini yapmayı unutmayın. :) Bomba atar başlangıç için oldukça iyi bir silah, onu tavsiye ederim.
Ayarlardan god mode açarsan %20 az hasar alırsın, her öldüğünde %2 daha kazanırsın, %80 e kadar yolu var sanırım. Oyuna biraz vakit ayırıp silah ve ayna geliştirmelerini yapabilirsen god mode olmadanda her girdiğinde rahatlıkla bitirirsin turu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 21 Ağustos 2021; 19:48:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X