Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.583
Cevap
835
Favori
4.256.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21282129213021312132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun hızı ayarlanabiliyor ya. Yavaş, normal, hızlı diye. Sen yavaş yavaş top çevire çevire oyna. Tık tık tık oynama :D Taktiklerden paslaşmaya dayalı oyunu seç. Manuel ayarlar var default hali hepsi %50'de duruyor. Oradan ayar yap. Düşür hepsini.

• Fifa dediğimiz oyunun ismi Fifa yoksa oyun tamamen FUT oldu şu an. Her sene %15-20 daha fazla para kazanıyorlar FUT'tan ve artık iş öyle hale geldi ki diğer modlara bakmıyorlar bile.

2010'dan beri Pro Club oynarım Dünya'da ilk 50'de olan tek Türk kulübü de olduk zamanında. O zamandan bugüne inanın hiçbir şey değişmedi. 11 senede yedekten oyuna girme bile olmadı. Bakın 11 sene diyorum. Hiç mi bir şey değişmez?

FUT'ta ise değişmeyen şey kalmadı. Ancak adamlara kızmıyorum kimse babasının hayrına iş yapmıyor. Helal olsun Fifa 12'de FUT neydi Fifa 22'de FUT ne olacak resmen devrim yaptılar.

FUT'un turnuvaları Dünya çapında mükemmel takip ediliyor müthiş bir para dönüyor.

Bu arada momentum denilen şey Fifa'da her zaman olan bir şeydi. 45+2 golleri Fifa 09'da vardı bugün de var seneye de olacak. Fifa çoğunlukla senaryo olan bir oyun. Bağlantın iyiyse veya biraz çözdüysen bu senaryoyu yeniyorsun. Ha ama çabuk sinirlenen veya bağlantın kötü ise yeniliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Ağustos 2021; 13:50:33 >

• Hood outlaws güçlendirme almış nasıldır oynayan var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt

Ben de multiplayer oyunları ,saat olarak daha fazla oynamışımdır. Ama pc'de. Konsolda multiplayer oynanmıyor. Gamepad yüzünden. Bf oyunlarını gamepad ile oynamak zulüm gibi bir şey. Cod Mw2019'un klavye mouse desteği var da oynayabiliyoruz. Ama onda da pig çok yüksek. Cod gibi hızlı,saniyelerin değerli olduğu oyunda oyun zevkini düşürüyor. Ben vurdum sanıyorum, meğer o beni daha önce görmüş taramaya bile başlamış. Olmuyor zevk vermiyor yüksek pingle multiplayer oyunlar. Oradan da şans yok. Mecbur single playera döndük. Cyperpunk 2077 ve rdr2 aldım. Biraz oynadım sıkıldım. Bir yerden bir yere gitmek angarya gibi geliyor. Bir zaman sonra hızlı yolculuk yok mu diyor insan. Bu aralar sniper elite 2 remastred , resident evil 2 -3 remastred oynuyorum. Ne varsa eskilerde var.

• hocam zahmet etmişsin yazmışsın. bunların hepsini biliyorum.

oyun yavaş da bile hızlı.

futbol böyle bir spor değildir!

yazdırtmayın bana, çok doluyum :)

• Arkadaşlar 4K 120 FPS için Tv tavsiye eder misiniz? 65 inch hangi modeller 120 hz üstü destekliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Akşam 9 da Bethesda QuakeCon etkinliği var, yeni Quake tanıtılabilir..

Müthiş olur, gamepass adına da umarım tanıtılır..

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar 4K 120 FPS için Tv tavsiye eder misiniz? 65 inch hangi modeller 120 hz üstü destekliyor?

4k 120 fps hdmi 2.1

https://www.epey.com/televizyon/lg-oled65c14lb.html

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Fifa 22 de Fut'da nasıl bir devrim yaptılar Hocam takip etmedim epeydir.

• 19karabulut07 kullanıcısına yanıt
    Aga bunlar nasıl paralar ya neler kazanıyor da insanlar böyle şeyleri alabiliyorlar? :/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Aga bunlar nasıl paralar ya neler kazanıyor da insanlar böyle şeyleri alabiliyorlar? :/

Sen bir de ekran kartı takip bölmüne gir ne biçim para dönüyor. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: 19karabulut07

Fifa 22 de Fut'da nasıl bir devrim yaptılar Hocam takip etmedim epeydir.

Fifa 12 ile Fifa 22 arasinda demek istedim. Bu sene de baya yenilik var ben de almayacagim icin takip etmedim ama duydum sagdan soldan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ön siparişle almıştım.. 2 saate yakın oynayıp iade ettik. Oyun kesinlikle mod gibi, çeşitlilik yok. Matchmaking ile girdiğin gruptan zevk almak neredeyse imkansız, arkadaşlarına oylarsan belli bir süre zor idare eder :) 1-2 oyun modu var, oyunda full kozmetiğe yönelmişler. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum, yakında gamepass e düşer gibi. Düşmez ise şansı çok zor çünkü forumlarında oyuncu bulamadığından yaklaşık 10-15 dk beklettiğinden şikayetçilerdi en son.

• 19karabulut07 kullanıcısına yanıt
    Dur bakayım hocam 😬

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Saatlerimiz 20.00'a ayarladık bekliyoruz bakalım oyunu. türkçe dil varmış bu arada :)

• Twelve Minutes çıktığı gün Game Pass'e geldi arkadaşlar, şu anda indirilebiliyor ve Türkçe. İyi bir oyuna benziyor yüklenelim  

• HunTeRFoReWeR kullanıcısına yanıt
    Gamepass e eklenmiş o yüzden sordum indiriyim mi diye neyse gerek yok ozaman :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Eski quake remaster olarak gelecek heralde ayrıca yeni bir quake de tanıtılacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Splitgate - Beta Fish 🐠twitter
    “The Splitgate Beta has hit 10 Million Downloads!!🤯We've come so far since starting the Open Beta in July, but there's more work to be done before we're ready to release. We might be extending the Beta, but be on the lookout during @gamescom on Aug 25th for more exciting news!”
    https://twitter.com/Splitgate/status/1428054185543495680?s=20

Bu oyuna bir şans verin beyler.

• 
Sayfa: önceki 21282129213021312132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.