< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1983. sayfa)

-
-
Teknosa'nın kendi web sitesinden alıyorsanız iyi bence. Ya da amazon.com.tr garantisiyle 100 lira daha pahalıya düşünebilirsiniz.
https://www.amazon.com.tr/Microsoft-Xbox-Oyun-Konsolu-Siyah/dp/B08K3F3VQG/
Amazon fiyatını 7000-7500 arasında dolaştırıyor, şu anda 1 stok kalmış.
-
Geçmiş olsun. Cihazı ne zaman almıştınız?
-
Yurtdışında yaşayıp da gamepassi türkiye olarak kullanan var mı örneğin almanyada yaşayıp türkiye hesabı açabiliyor muyuz ?
-
Hocam zaten Battlefield 1 ve 5 var 6 nın da gelmesi süpriz olmaz sonuçta online kısmı ne kadar canlı olursa oyun o kadar uzun ömürlü olur .
-
Youtube Konsol Üssünde bugün canlı yayında Microsoft'a baya giydirdiler E3 muhabbetinden dolayı. Tam denk gelemedim ortasında yetiştim ama uzunca giydirdiler. Sizlerin fikirleri neler dostlar?
-
Neden giydirdiler tam olarak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam o oyunlar EaPlay desteği ile var ama bu oyun gelirse EaPlay'den bağımsız ve ilk gün gelecek. Yılın en büyük AAA oyunlarından biri gelmesi de çok büyük bir olay...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E3 2021 de Microsoft dan beklentim...
Temmuz - Flight Simulator
Ağustos - Psychonauts 2
Eylül - Forza Horizon 5
Ekim - Wolfenstain 3
Kasım - Halo
Aralık - Starfield
Wolfenstain belki zor ama onun yerine bf6 yı da gamepass e verirlerse kabulüm. Bunların dışında ileride çıkacak oyunlar içinde teaser şart tabiki.
quote:
Orijinalden alıntı: bozcan
Neden giydirdiler tam olarak?Konsol çıktığından beri 1 tane kendi stüdyolarının yaptığı oyun çıkmadı. Bu konu üzerinden eleştirdiler.
-
Teaser Teaser içimiz soldu hocam. Bu neslinin olayı bu oldu :) Göster CGI videoyu. Ne oyun çıkışı belli , ne oyun içi grafikleri. Ciddi anlamda bu neslin gelmesine 2 yıl daha varmış. İnsanlar Xbox one x ve ps4 pro ile idare edebilirlermiş.
3-4 sene sonra çıkacak oyunlar için teaser olmak zorunda. Hiç olmamasından ise bence. Sonuçta reklam bu şekilde yapılıyor.
Bugun sabah hem Amazon.de hem de mamaon.it da xbox series x stoga girdi ve 5 er dakika stokta kaldı. Sanırım yuklu miktarda stok yuklediler. Bir tane aldım. 616 euro cekildi.
-
Bende bundan şikayetçiyim hocam. 3-4 sene sonra çıkacak oyunu gösterme bana. Bana 1 yıl içinde çıkacak oyununu göster. Ben konsolu 4 sene sonra çıkacak oyun için niye alayım ? Ya da şöyle sorayım ; Kim 3-4 sene sonra çıkacak oyun için konsol alır ?
Zaten bu sene için beklentilerimi yazdım. Bundan sonrası mecbur daha uzun süreler de olacak işler. Kaliteli oyun istiyorsak beklemek zorundayız. Rdr2 veya GTA oyunları 6-7 sene de bir çıkıyor. 1-2 sene de çıkacak oyunlar da ubi oyunları gibi bomboş olur. Herkesin beklentisi farklı bu konuda.
Konsol ömrü ortalama 6-7 sene. Ben gelecekte beni nelerin beklediği görmek isterim. PlayStation tarafında da olduğu gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: illiustrBugun sabah hem Amazon.de hem de mamaon.it da xbox series x stoga girdi ve 5 er dakika stokta kaldı. Sanırım yuklu miktarda stok yuklediler. Bir tane aldım. 616 euro cekildi.
Sabah ben de gördüm de çok pahalı geldi bana 6600 tl hesapladı dün 7200e amazon tr satıyordu
-
Bu adamlara Xbox fanları diyen malum kitle görmez bunları.Dedikleri gayet normal , çıkış oyunu olmadan bir nesil başladı.Tüm planlarını Halo çıkış oyunu olacak diye yapınca patladılar işte.
Olan oldu artık , şurada 4-5 ay daha sabredince oyunlar yağmaya başlayacak.Ondan sonra sorun yok zaten.
Ufak bir not , Scarlet Nexus'un çıkış günü (25 Haziran) gamepass'e eklenme söylentisi var bakalım doğru çıkacak mı.
-
Bandai Namco yalanlamış. Kaynakhttps://www.videogameschronicle.com/news/bandai-namco-denies-its-bringing-scarlet-nexus-to-xbox-game-pass/
Bu haberleri yapan twitter adresleri de iyice mahallenin dedikoducu teyzelerine döndü o zaman.Çoğu da ciddiye alınan adamlar aslında sektörde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X