Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1985. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.626
Cevap
834
Favori
4.261.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19831984198519861987
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen hocam, bugun mail gonderecegim ben de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Xbox geldi. Amazon'dan almıştım. Hem Amazon güvencesi hem de Türkiye garantili bizzat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSiber -- 9 Haziran 2021; 10:24:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konsolüssü nü çok takip etmiyorum fakat doğruya doğru söylemişler arkadaşlar. Eğri oturup doğru konuşalım şimdi. Her ne kadar tamam gelecekte oyunların aramızda olacağını bilsekte konsolun oyunsuz çıktığı bir gerçektir. Bu benimde eleştirdiğim bir konudur Xbox kanadında. Takıyormuyum hayır ama eleştiriyorum bu durumu.

• Zaten ufacık bile morelim bozulmadı söylediklerinden. Dediğiniz gibi Playstation güdümlü olmuş bir çok yayıncı. Dikkatimi çekti ulan ne yardırıyor bunlar diye sonradan şu kanıya vardım "Microsoft birşeyler başarıyor ki bunlar susmuyor" :D Ya ne gerek var bu kadar konuşuyorsunuz? Kaldı ki Miles Morelales' i de gördük! Bir önceki Spider Man ı kopyala yapıştır yapıp alın size yeni nesil oyun dediler.

• UCS85 kullanıcısına yanıt

Hocam bende alacağım gamepad ve Doha da var :) Orijinal olsun da gerisi önemli değil. Çakma bir kol gelme ihtimali yok değil mi?

• Star Wars Fallen Order oyununa XS logosu gelmiş. Sanırım oyun güncellendi.

• alpercck kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yeniden başlamanın vakti gelmiş demektir o zaman. Ayriyeten kimsenin ilgisini çekmez sanırım ama Descenders'e de yeni nesil güncellemesi geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Herhangi bir güncelleme aldı mı acaba ?

• Doğrusu tam olarak anlamadım güncelleme alıp almadığını. Benim XSX hep hızlı açılış modundadır o yüzden kapalı olduğu zamanlarda da güncellemeleri alıyor. Ben cihazı açtığımda oyun harici diskteydi ve oyun iconun da xs logosu ve transfer logosu gözüküyordu. XS oyunları hariciden oynanamadığı için dahiliye transfer ettim. Ama güncelleme aldığını görmedim.

• Bende bu yaz XS güncellemesi alacağını bildiğim için oyunu bekletiyordum başlamamıştım. Artık başlayabilirim.

Haziran ortalarında Next-gen alacağının haberi çıkmıştı, belki odur. :)

Onu bende gördüm , ama deneyemedim , ortama baktım haber yok , twitterda bir kaç kişi daha söylüyordu yabancılardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poseidon33 kullanıcısına yanıt
    Ben Doha’dan farklı bir ürün aldım. Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Kolu Amazon’dan aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19831984198519861987
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.