Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1982. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ugurcan890 , LinkX
2 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
83.626
Cevap
834
Favori
4.261.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19801981198219831984
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

One X kullanırken konsolu açtığımda tv otomatik açılıyordu konsolu kapattığımda da kapanıyordu. Series Xte ne yaparsam yapayım bu olmadı. Bu özellik yok mu?

One Xte ana sayfanın arka planında son açılan oyundan bir ekran görüntüsü oluyordu. Bu da bir şıklık katiyordu. Series Xte arka plan hep yeşil. Resimle anlatayım.

Mesela bu resim one xten. En son Fifayi açtığım için arka planda futbolcular var. Series Xte ise arka plan böyle olmuyor. Yeşil olarak kalmaya devam ediyor.
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Edit: 2. Sorumun cevabını buldum.
    support.xbox.com
    Renginizi, arka planınızı ve temanızı kişiselleştirme | Xbox Support
    https://support.xbox.com/tr-TR/help/account-profile/customize-xbox-home/change-xbox-one-background

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 7 Haziran 2021; 17:47:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ss1984 S kullanıcısına yanıt

Sifirladim pektledim yarin gondericem artik sonuclari yazarim buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maximum54 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam.

İnşallah en kısa zamanda gelir sorunsuz olarak hocam. Geçmiş olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

İki sorum var?

One X kullanırken konsolu açtığımda tv otomatik açılıyordu konsolu kapattığımda da kapanıyordu. Series Xte ne yaparsam yapayım bu olmadı. Bu özellik yok mu?

One Xte ana sayfanın arka planında son açılan oyundan bir ekran görüntüsü oluyordu. Bu da bir şıklık katiyordu. Series Xte arka plan hep yeşil. Resimle anlatayım.

Mesela bu resim one xten. En son Fifayi açtığım için arka planda futbolcular var. Series Xte ise arka plan böyle olmuyor. Yeşil olarak kalmaya devam ediyor.

Edit: 2. Sorumun cevabını buldum.
    https://support.xbox.com/tr-TR/help/account-profile/customize-xbox-home/change-xbox-one-background

Ayarlarda cihaz kapanırken ve açılırken neler yapsın siz seçiyorsunuz. Zaten işletim sistemi One X ile aynı, sanırım gözden kaçırıyorsunuz.

Ben yalnızca açılırken televizyonu açmasını işaretledim. Kapanırken hiç bir şey yapmamasını istiyorum çünkü bazen o sırada televizyonda maç izlemek için uygulama açmış oluyorum.

https://support.xbox.com/tr-TR/help/hardware-network/display-sound/hdmi-cec

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 7 Haziran 2021; 18:27:24 >

• BF6 Game Pass ihtimali büyüyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Ayarlarda cihaz kapanırken ve açılırken neler yapsın siz seçiyorsunuz. Zaten işletim sistemi One X ile aynı, sanırım gözden kaçırıyorsunuz.

Ben yalnızca açılırken televizyonu açmasını işaretledim. Kapanırken hiç bir şey yapmamasını istiyorum çünkü bazen o sırada televizyonda maç izlemek için uygulama açmış oluyorum.

https://support.xbox.com/tr-TR/help/hardware-network/display-sound/hdmi-cec

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler. Resmini attığınız yerden hepsini tikledim zaten ama işe yaramıyor. Benim cihazda mi sorun var acaba.

• QRX kullanıcısına yanıt
    Televizyon yada bağladığınız cihaza göre hdmi cec portu değişkenlik gösterebilir. Her HDMI port, cec desteklemiyor olabilir. Teknik föy hangi portun desteklendiği gösteriyordur. Oradan kontrol edebilirsiniz.

Bunların dışında konsol dışında diğer cihazların ayarlarında da cec kontrolü açık olmalı. Onu da kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 7 Haziran 2021; 19:1:59 >

Recep geçmiş olsun dostum , sorunun bir an önce çözülür umarım

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt

Halo nun multisini gösterecekler büyük ihtimal , birde battlefield vari savaş alanları olacakmış conquet modu vs. , bir de grafikler öyle ahım şahım bir şey olmayacakmış

• Arkadaşlar gamepadim bozuldu, garantiye vermeden önce 2. Gamepadi alıyım diyorum uygun fiyata nerden alırım acaba var mı bilgisi olan ? Doha elektronik satıyor çok uyguna ama güvenemedim. Amazonda da var yurtdışından geliyor onunda gelmesi süresi 1 2 hafta. Tavsiyesi olan var mı yada Doha iyi midir ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon'dan series X siparişi verdim bir hayırlı olsun alırım.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Bu tweet bir iş birliğinin habercisi. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

BF6 Game Pass ihtimali büyüyor mu?

Cidden takdire şayan bir hareket olur Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Steve Paul Jobs kullanıcısına yanıt

Yurt dışı mı yoksa Tr den mi hocam. Bu arada hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Yurt dışı mı yoksa Tr den mi hocam. Bu arada hayırlı olsun

Türkiye'den hocam fiyatı 7300 civarına düştü hemen kaptım Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Televizyon yada bağladığınız cihaza göre hdmi cec portu değişkenlik gösterebilir. Her HDMI port, cec desteklemiyor olabilir. Teknik föy hangi portun desteklendiği gösteriyordur. Oradan kontrol edebilirsiniz.

Bunların dışında konsol dışında diğer cihazların ayarlarında da cec kontrolü açık olmalı. Onu da kontrol edin.
    Teşekkürler hocam. Tvden ayar kapalıymış. Açınca oldu.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

25 milyon aboneye yılın en büyük AAA oyunlarından biri geliyor gibi...

30 milyon

35 milyon

40 milyon

...

Bu kullanıcı sayısı büyüdükçe neler gelir, düşünmek bile istemiyorum...

• Scarlet Nexus'un adı geçiyor Gamepass için.

• Gittigidiyor'da Teknosa 7349 TL gibi bir fiyata satıyor. Fiyat iyi mi?

• 
Sayfa: önceki 19801981198219831984
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.