Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1981. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.626
Cevap
834
Favori
4.260.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19791980198119821983
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    FPS dünyasının neredeyse en iyileri bizde zaten.
    HALO
    Wolfenstein
    Dishonored
    Rage
    Veeee DOOM
    Bunlara Crysis eklense hayır demem. HALO her ne kadar en iyisi olsa da geçtiğimiz jenerasyona sadece tek HALO oyunu çıktı. En azından Infinite çıktıktan 2 3 yıl sonra çıkartılabilir diye düşünüyorum.
    Edit: DOOM'u eklemeyi unutmuşum. Elde o kadar çok kaliteli oyun var ki mutlaka birileri arada unutuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43208DF45 -- 6 Haziran 2021; 21:49:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öyle olursa güzel işler çıkabilir tabi ortaya.Ben almasınlar derken , ona o parayı vereceklerine o bütçeyi daha fazla potansiyelli ve elinde daha fazla ip olan bir stüdyoya yatırsınlar manasında dedim.Yoksa tabiki firma firmadır , kütüphaneye eklenen ek oyunlar demektir , neden hayır diyelim.

Microsoft fps ve rpg konusunda şu an Sony'e fark atmış durumda , zaten rpg konusunda bir CD Projekt Red bir de Larian Studios kaldı dışarda.Tek eksiği aksiyon tps tarzı Ps exc gibi oyunlar.Çünkü en çok ilgi bu türe oldu son 10 yılda.O açığı kapatmaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 6 Haziran 2021; 21:52:10 >
  • wither kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam. Ben de o ekibe para yatırılmasına çok sıcak bakmıyorum. XBOX bünyesinde çok daha yetenekli bir çok stüdyo var zaten.

Cry-engine olarak bakıyorum hocam ben olaya. Adamlara kendi oyun motorları ve gerekli madde destekle yapacakları şey ortalama üstü bir iş olacaktır kesinlikle. Bu şekilde değerlendiriyorum ben.

Ayrıca Crysis'in hakları sanırım EA'de. Tam emin değilim de EA'nin el attıktan sonra kuruyan başka bir firmaydı Crytek.

E3'e kadar konuşacağımız bir konumuz daha oldu... Daha fazla dedikodu gelirse daha sağlıklı bir çıkarım yapabiliriz sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7ender kullanıcısına yanıt

Hocam Cry-engine güzel de en son Crysis Remastered Rtx 3090'da bile 4K 60 fps'yi tutturamıyordu , sonra patchlerle düzeldi mi bilmiyorum.Yani ciddi optimizasyon özürlü bir motor.Tabi belki de adamların yeteneksizliğidir , başka firma daha iyi kullanabilir motoru.

• Arkadaşlar bunda 1-2 yıl once Xbox One X Garanti olduğu sürece Wireless Controller sorunsuz microfost gonderim değiştirebilmiştim.Şu an icinde boyle devam ediyoru mu ? Web üzerinden sanki Olmuyor gibi ? bunu hala yapan var mı ? Wireless controller garantisi olmasa bile ki garantiye bakmıyorlardı ancak konsol garantisi kapsamında değişriyorlardı su an hala yapıluyor mu ? Teşekkürler.

• 7ender kullanıcısına yanıt

Su crytek'i microsoft alsa muazzam olur . Adamlarin vizyonu guzel butceleri yok . Hunt showdown potansiyeli sahane bir oyun 700 saati devirdik arkadasla . Bide o oyunu microsoft destegiyle dusunuyorum daha cok harita içerik grafik vs sahane olur .

O biraz gereksiz yere abartıp zorlamalarından hocam 😄

Crysis oyunları yoksa ortalama bilgisayarda bile başarılı performansı veriyordu... En azından benim tecrübem bu yönde oldu hep.

• Twitter dan Jez Cordan'a göre crytek haberleri fake

• Yurtdışından cihaz bakan var mı amazon almanya fransa italya gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ReiseReise

Yurtdışından cihaz bakan var mı amazon almanya fransa italya gibi

ilgili konuda takip edenler var, onlardan bilgi alabilirsiniz. Alternatif olarak Twitter üzerinden https://twitter.com/PA_Console ilgili sayfada alarm olarak bildirim gönderiliyor.

https://forum.donanimhaber.com/xbox-series-x-series-s-siparis-takip-konusu--145597435

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

ilgili konuda takip edenler var, onlardan bilgi alabilirsiniz. Alternatif olarak Twitter üzerinden https://twitter.com/PA_Console ilgili sayfada alarm olarak bildirim gönderiliyor.

https://forum.donanimhaber.com/xbox-series-x-series-s-siparis-takip-konusu--145597435

Alıntıları Göster

Teşekkürler bu konuyu aramıştım fakat bulamadım.

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Deri ceket reyizi bu Pazar akşamı Starfield'ı sunarken görmeyi bekliyorum :D

• Esas Halo'yu Halo yapan isimlerin başında gelen Joe Staten reyiz Halo sunumunu yaparsa bomba olur, uzun bir aradan sonra Halo'ya geri döndü, heyecan dorukta.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • Beyler series x cihazim oyundayken aniden donmaya makina kapanmaya basladi
    Fabrika ayarlarina dondurup tekrar oyunlari kurdum 5 6 saat makinayi acmadim gene ayni problemi yapiyor
    Bu sorunu yasayip garantiye gondermeden problemi cozebilen varmıdır

• maximum54 kullanıcısına yanıt
    Hocam çözümü olsa bile hiç risk almaya değmez. Direk makinayı garantiye yolla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ss1984

Hocam çözümü olsa bile hiç risk almaya değmez. Direk makinayı garantiye yolla.

Garantiye yolliyayim sikinti yokta sıfır cihaz gondermiyolarki degisim cihazlarindan yolluyolarmis onlarda tamir gormus aletler biraz midem bulandi acikcasi martta almistim cihazi birebirde degisim yapamiyorum

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt

İyi hatırlattınız hocam çok heyecanlıyım Halo için

• maximum54 kullanıcısına yanıt
    Evet o şekilde yapıyorlar ama bu şekilde arızalı konsol kullanmaktan iyidir diye düşünüyorum hocam.

• 
Sayfa: önceki 19791980198119821983
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.