Bu günkü e3 2021 sunumunda elden ring in gerçek fragmanını ilk kez gördük fakat grafikler bana çok kötü gelmişti belki yayın kalitesindendir dedim ve youtube dan tekrar izledim , grafikler cidden berbat duruyor 2005 yılındaki Metin 2 ve Elden ring in ss ini yan yana koyacagım kararı siz verin.Tabiki bu oyun rpg oyunu olduğu için gerçekçi grafikler beklemiyordum ama Demon's Souls remake'in grafiklerinden sonra neden bu kadar seviye aşşagıya düştü anlamadım.
Kahve içmek roket bilimine dönmüş
Merhabalar bu hafta bir french press alıp filitre kahve denemek istedim.Hep dışarda kafelerde içerdim dedim evimde yapayım french press alana kadar akla karayı seçtim biri diyor çelik olmassa ekşi olur biri diyor seramik olmassa sıcak tutmaz vb. neyse bir şekilde orta karar bir french press edindim sıra geldi kahveyi almaya migrostan almayayım da internetten alayım dedim baka baka vallahi french pressi iade edicek noktaya geldim.
Her ülkenin başka başka kahveleri var biri az kavrulmuş biri çok fiyatları da uçmuş gitmiş,neyi alacagımı şaşırdım.
Bir grup insan kesinlikle kahveyi içmeden önce evde çekmeyi ölümüne savunuyor,asla önceden çekilmiş kahve içmiyor önerdikleri kahve değirmenlerinin en ucuzu 700tl den başlıyor öğrenci halimle bunu alıcak gücüm yok.Sözen diye bir Türk markasının değirmenleri ucuz ama kullananlarda kahveye demir kokusu geçiyor ve french press için çok ince öğütüyor onla ancak Türk kahvesi içilir yazmışlar.
Şimdi sevgili kahve severlere sorum şöyle;
250 gr kahveyi yaklaşık 1 ayda içiyorum,kahve değirmeniyle uğraşmaya değer mi taze çekimin tadına gerçekten etkisi var mı yoksa sadece kapitalist piyasanın yalanı mı? Eğer etkisi varsa Sözen marka iyi midir veya alternatif ne alınabilir.
İkinci olarakta french press kahvenin çöpünü içirtir gerçek kahve değildir en güzeli moka pottur , espressodur gibi şeyler gördüm,bunlar hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 99
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 3.542 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 85 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun