Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1984. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: hopemd
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.635
Cevap
834
Favori
4.262.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19821983198419851986
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Futbol duyumcularından sonra bir de bunlar çıktı gerçekten..

• 11-17 Haziran da büyük indirim olacak

https://news.xbox.com/en-us/2021/06/08/xbox-deals-unlocked-2021/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt

Wolfenstein zor , machine games yeni indiana jones oyunu üzerinde çalışıyor bildiğim kadarı ile. Kaliteli bir 3a oyun nerden baksan 3-4 yıl zaman alıyor , covid sürecide iş yükünü ağırlaştırdı . E3 te yeni ip duyurusu gelecek büyük ihtimal project dragon diye bir şeyler var , Starfield te 2022 ilk çeyrek diye tahmin ediyorum , Hellblade den gameplay göstermelerini umuyorum

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt

Zaten zor olduğu bende yazdım ama bekliyorum. Bethesda tarafından 2021 e yetişecek bir oyun şart. Halo ve forza ile yılı kapatırız diye düşünmezler inş.

• Starfield için büyük ihtimalle ucundan bir gameplay gösterip sene sonuna çıkış tarihi verirler. Microsoft'un elinde şuan acayip bir oyun potansiyeli var. Şöyle duyurulan ve söylentisi olan oyunlara bakıyorum da az buz şeyler değil. Bir an önce hız vermeleri lazım. Bu E3 çok önemli.

Şahsen en çok hype yaptıklarım Starfield ve yeni Forza oyunu. Uzayda geçen açık dünya bir Bethesda oyunu beni çok cezbediyor.

• Turtle Punch kullanıcısına yanıt
    Amazon.Com.Tr shop4tr’den 21’inde aldım 4’unde teslim edildi. Doha bildiğim kadarıyla ithalatçı garantili satıyor yanı 11-12 ay gibi bir garanti olacaktır yine de Türkiye de. Aynı şey shop4tr icinde geçerli. Beklerim diyorsanız shop4tr yoksa Türkiye’den bakın. Bu arada ekstra Gumruk vergisini karşılıyorlar bilginize. Doha’dan daha önce alış veriş yaptım hiç bir sorun çıkmadı hatta aynı gün teslim ile almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCS85 -- 8 Haziran 2021; 22:31:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Oda fake çıkacak gibi ama hayırlısı. Son zamanlarda aşırı derece de sıkıyorlar. Bakalım hangisi tutacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 8 Haziran 2021; 22:30:48 >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt

Gamepass'ın attığı Twitter paylaşımı biraz beklentiyi arttırdı hocam...

• 7ender kullanıcısına yanıt

Evet bende takip ediyorum da. İyice abarttılar. Her gün etkileşim halindeler. İnş gelir.

• ReiseReise kullanıcısına yanıt
    Ben de stok yakalamıştım hatta paylaştım daha sonra iptal ettim 600 TL farkla 1 yıl garanti kargoyla uğraşmayacak olmak ağır bastı

• Adamlar ne grafik kasmış yav birde eski nesile çıkmasalar neler yaparlardı kim bilir,5-6 saat oynadım bugün baya hoşuma gitti etrafı araştıra araştıra oynuyorum 12-13 saati bulurum gibi

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• Cihazda menüler arasında geçişte veya menüde herhangi bir yazılı seçeneği seçerken bazen hem tvden hem de kulaklıktan gelen seste cızırtı ve takılmalar oluyor. Benzer durum yaşayan farkeden oldu mu?

• Poseidon33 kullanıcısına yanıt
    Konsol üssü kendilerine Series x değil de series s verilince dengeyi bozdular hocam. her alanda XBOX gömmek için fırsat kolluyorlar. Adamlar Ratchet övecekler Onur bey çıkıp oradan XBOX'da Ratchet'e denk gelecek oyun yok diye Xbox gömüyor. Neymiş raşit ağırlığında XBOX markası yokmuş. Ahshshsh Defalarca belirttik kendilerine ama artık tarafları belli gibi.

XBOX'a yaptıkları eleştirinin binde birini playstation için yapamıyorlar. Gerçi Dost Kayaoğlu bile normalde yüzüne bakmayacağı Last of Us 2'yi deli gibi överken artık çok normal geliyor bana bunlar. Oyun medyasındaki çoğu kişi playstation güdümlü artık. Biz de ona göre konum almalıyız. En azından ben öyle yapıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konsol Üssündeki o moruğu takip eden var mı ya? O takipçi sayısına Series S bile göndermeleri büyük başarı. Ben olsam oyun bile göndermem onlara satılmış ikiyüzlü tayfa.

• X box x series vatan beylikdüzünden aldım arkadaşlar. Türkiye garantisi 2 yıl mı?

• Amazon.tr de gamepad indirimdeydi iki hafta once. İngiltere den bir satici ile 545 e geliyordu, siparis vermistim. Dun eve birakmislar, 98 lira gumruk vergisi cikmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seroloz S kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle. Seri numarasını Microsoft hesabınıza tanımladığınız zaman garanti süresini görebilirsiniz.

• wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Satıcısı shop4tr miydi hocam? Burdan alan arkadaşlara ödedikleri vergiler iade edilmişti yanlış hatırlamıyorsam? Siz de ona göre iletişime geçebilirsiniz aslında Amazon'la.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Bana kalsa Türk oyun medyası içerisindekiler ile muhatap bile olmam. İşini layıkıyla yapan kimse yok neredeyse.

• 
Sayfa: önceki 19821983198419851986
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.