Yarbay
22 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme
Toplam: 230 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Mobilden girdiğimde cevaplananlardan takip ettiğimiz konulara bakarken sıralama sürekli son mesajım olarak geliyor. Bunun son mesaj varsayılan olarak gelmesi lazım.
Arkadaşlar uzun süre telefon piyasasını takip etmiyorum. Başlıktaki telefonları bildiğiniz üzere bütçem max. 700 civarında.

Günlük araştırmalarım sonucunda K5, A7000 ve P1M arasında kalmaktayım hatta K5 ağır basmakta.

Sizin tavsiyeniz nedir? Bu fiyat bareminde benim kaçırdığım hangi modelleri tavsiye edersiniz?

(Telefonda çok ağır oyunlar oynamam oynarsam bi Pokemon oynarım. Telefonun akıcı olması benim için en büyük önemi arz ediyor.)
CQ kapak çekimi kamera arkası bu linkte, youtube bulamadım.

http://www.ntvspor.net/video-galeri/bilic-objektij-karsisinda
Atiba sağ bek oynasa transfere kadar. Çok mu şey kaybederiz?
Atiba: Sert oynama sakatlayacaksın Veli:Bebek gibi ağlama
Atiba: Sert oynama sakatlayacaksın Veli:Bebek gibi ağlama
Beşiktaş'ın ön liberoları Atiba Hutchinson ve Veli Kavlak, antrenman maçında birbirine girdi

BEŞİKTAŞ'IN orta sahasındaki iki ortak; Veli Kavlak ve Atiba Hutchinson'ın arasına kara kedi girdi... Siyah-beyazlıların iki ön liberosu, önceki gün Ümraniye’de oynanan antrenman maçında kavga etti...

SİYAH-BEYAZLI takım, milli takıma giden ve sakatlıkları bulunan futbolcuların yokluğunda önceki gün sabah yapılan idmanın ardından akşam üstü altyapı oyuncularıyla birlikte bir antrenman maçı yaptı... Karşılaşmada A Takım futbolcuları ile altyapı oyuncularının karmasından oluşturulan takımlar mücadele etti. Veli ve Atiba da karşılıklı takımlarda yer aldı.

BİLİÇ SADECE?SEYRETTİ

MÜCADELENİN ilk yarısında Atiba, Veli'ye sert bir müdahale yaptı... İkinci yarıda ise bu kez Veli, Atiba'ya sert giren isim oldu... Bunun üzerine Kanadalı futbolcu, takım arkadaşına "Düzgün oynasana, sert girme, sakatlayacaksın" diye çıkıştı. Veli ise "Bebek gibi ağlama, top oyna" karşılığını verdi. Ardından iki oyuncu birbirinin üzerine yürüdü. Tabiri yerindeyse birbirlerine horozlandılar.

TARTIŞMANIN büyümesini ise araya giren yardımcı antrenörler önledi. Teknik direktör Slaven Biliç'in oturduğu sandalyeden kalkmayıp yaşananları sadece izlemekle yetindiği bu kavga sonrasında çalışmaya nokta kondu.

VATAN
Sezona çok iyi başlayan, ancak üst üste gelen sakatlık haberleriyle sarsılan Beşiktaş'a bir kötü haber de süper yıldızından geldi. Kartal'ın Senegalli golcüsü Demba Ba, milli takım kampında sakatlandı.

Sağ ayak bileğinden sakatlık geçiren Ba'nın, Afrika Uluslar Kupası'nda Tunus'la oynanacak iki maçta da forma giyemeyebileceği öğrenildi. 15 gün sahalardan uzak kalacağı belirtilen yıldız oyuncunun kesin durumunun bugün çekilecek MR'ının ardından belli olacak.

Beşiktaş'ta Demba Ba'nın dışından Mustafa Pektemek ve Jose Ernesto Sosa'nın da sakatlıkları bulunuyor.

http://www.ligtv.com.tr/haber/besiktasta-bir-sok-daha
Kopma ve hız problemleri için TTnet'e arıza kaydı bırakmıştım, geri aradılar. Modemin markasını sordular "Aztech" dedim, "Sizin modemini ttnet ile uyumsuz sorunlar bundan kaynaklanıyor, modemin teknik servisiyle iletişime geçin" dedi. Bunu da ilk defa duydum.

Böyle bir şey gerçekten var mı şimdi?
Başlık biraz garip oldu gerçi

Arkadaşlar internetim son günlerde yavaşlıyor bir modeme gireyim dedim bu görüntüyle karşılaştım.
 Hat değerlerimdeki düşmeler ve resetten sonra düzelme

Modeme reset attıktan sonra değerler düzeliyor

Hat değerlerimdeki düşmeler ve resetten sonra düzelme

ben artık modemden şüpheleniyorum ttnetin verdiği RT206v4

kablolar sağlam daha yeni(3 4 ay önce) direkten eve kablo çekildi, bu sorunu da son birkaç gündür yaşıyorum. Siz problem nerede?

http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/snopy-sn-4388-snopy-sn-4388-deri-profesyonel-mikrofonlu-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=25504#allImages

Çok pahalı oyun kulaklığı almak istemiyorum, uygun bir telefon kulaklığım da yok. Böyle bir ürün buldum PS4'de çalışır mı?
Arkadaşlar bu değerler nasıl?

Son 3 4 gündür kopmalar yaşıyordum. Babam aramış bu seferde hattı 1mb kilitlediler. Daha önce 4mb falan alıyordum ping de idare ediyordu.

Şimdi sonuç budur
Ben Denizlideyim.

arkadaşlar yeni kablo çekildi son durum budur

şimdi hat değerleri nasıl?
Hakkında
Meslek: muhasebe
Forum İmzası:
Gamertag:bozcan

Xbox Oyuncu Topluluğu
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Huawei
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
bozcan
Takım
Beşiktaş
Steam
bozcan
TV
LG
Notebook
Asus
Xbox Live GamerTag
bozcan
Formula 1
Mercedes
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.936
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 10.048 (Bu ay: 204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.045 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.