Şimdi Ara

XBOX ne kadar açık bırakılır maksimum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben şu an live'dan demo indiriyorum. Acaba XBOX ı maksimum kaç saat açık bırakabilirim?

• be 8 10 saat bıraktım bşi olmadı dene bakalım :P
  • sadece demo çekiyorsan alet hiç ısınmaz dert etme
  • uyku modu gibi birşey var duyduguma göre bişi indiriken yarım açık kalıyormuş cihaz
  • Ben günde 6-7 saatten aşağı kullanmam şu 2gün hafif bir mola verdim korkmadan kullan
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • demo vb indirmeler için standby download özelliğini kullan. konsol bekleme modunda indirme yapıyor daha sonra bitince otomatik kapanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

demo vb indirmeler için standby download özelliğini kullan. konsol bekleme modunda indirme yapıyor daha sonra bitince otomatik kapanıyor.

nasil yapiliyor ?

oyle bi secenek gormedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 10 Temmuz 2009; 18:02:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi bir problem olmaz ama PC gibi zannetme aleti aylarca açık bırakma yani

Aletin durduğu ortam sıcak ise, pek fazla tavsiye etmem açık kalmasını ama eğer serinlik varsa uzun süre tutabilirsin açık problem olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

demo vb indirmeler için standby download özelliğini kullan. konsol bekleme modunda indirme yapıyor daha sonra bitince otomatik kapanıyor.

nasil yapiliyor ?

System ayarlarına gir ve background download'ı enable yap.

Demo ekle insin yani sonra konsolu bildiğin gibi turn off diyerek kapa.

Konsol aslında açık kalacak ama tam enerji modunda çalışmayacak sadece demo indiğinde otomatik olarak kapanacak.
  • Sistem yarı kapalı iken demo indirmek için;

system---console settings----shutdown----background downloads---enabled

Yapın, bu eski dashboard yolu yenisinde de yol aynıdır, Xbox sağlam olsa açıp yeni dashboard yolunu yazardım
  • Konunun dışına çıkmadan devam edelim lütfen.

İyi forumlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Affliction

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

nasil yapiliyor ?

System ayarlarına gir ve background download'ı enable yap.

Demo ekle insin yani sonra konsolu bildiğin gibi turn off diyerek kapa.

Konsol aslında açık kalacak ama tam enerji modunda çalışmayacak sadece demo indiğinde otomatik olarak kapanacak.

bu yöntemi öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. sanırım alınabilecek önlemlerin başında bu yöntem geliyo ve gayet faydalı görünüyo .

• İyide indirdiğin demo ne ki? 10 gb mı 1 saatte iner yahu. 1mbit bağlantın varsa max. 2 saat diyelim hatta.

Ben aldığımdan beri günde 9 saat açıyorum. İlk aldığımda 13 saat açtım. Maksimum 24 saat açık kalır.
  • en uzun açık bırakan iki farklı yer olur xboxı

biri internet kafe tarzı yerler,gün boyu oyun oynatır alet ve kısa sürede patlar

biri de xbox satan yerler gün boyu video oynatır xbox ama fazla bişey olmaz :D

oynadığın oyun bile farkettiriyo ısınıp ısınmamasını
  • arkadaşlarında dediği gibi kafaya çok takarsan oynadığın oyunlardan keyif alamazsın. makine rahat hava alacak bir yerde dursun. bir sene boyunca tadını çıkar makinenin.
  • Atik de veya ankarada oturuyosan konsoltürk de (elinle götürüp yaptırabileceğin için) soğutma modu yaptır .Kafan rahat uzun zamanlar oyununu oyna
  • İstediğin kadar açık tutabilirsin.Korkudan ne hale geldi insanlar.Rezilliğe bak.Suç tabii bizde değil bu 3 k yı hala engelleyemeyen microsoft ta.Millet parasını verip konsolu alıyor başına bir iş gelicek diye doğru düzgün oyun oynayamıyor.
  • ben günde 16 saat açık tutuyorum evde olduğum zaman
  • sabaha kadarr
  • aslında korktuğumdan değil de , boşa yıpranmasın diye sordum. Ayrıca ben 20 GB demo indirdim galiba, harddiske 2 oyun attım 7 GB boşluk kaldı :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.