Binbaşı
20 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 64 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Şu sıralar ilk piyasa fiyatına göre baya uyguna satılan süpürgeden bir adet aldık. Genel olarak iyi bir yapıya sahip. Çekiş gücü iyi sayılır. Ayrıntılı inceleme videosunu aşağıda paylaştım. Sorularınız hakkında yardımcı olmaya çalışırım.

Yakın zamanda 2 arkadaşımın başına gelen olayı anlatmak istiyorum. Apple'ın onca para vererek aldığınız cihazlarınızda, servisle ilgili nasıl bir prosedür uyguladığını öğrenin.

İlk Olay IPAD wifi ile ilgili. Cihaz şarj almıyordu ve batarya tamamen bitene kadar fonksiyonlarında hiçbir problem yoktu. Servise göndermeden önce birçok kişinin yaşadığı faturayı bulamama problemimiz oldu. Fakat yetkili servisi aradığımızda seri numarasından cihazın garantisini sorgulattık ve ilk aşama bitti. Bu noktaya kadar herşey güzel. Çoğu firma fatura diye diretirken, apple servisi bunu aramayıp yardımcı oluyor.

Cihazı kargolayıp gönderdik, bir kaç gün sonra servis bizi aradı ve arızanın kullanıcı hatası olduğu, cihazın darbe aldığı ve yeni cihaz gönderimi için 700 TL (ya da $ hatırlamıyorum) para talep ettiler. Cihazda darbe dediği nokta da ekranın sol üst köşesinde arkadaşın daha önce masaya yada hatırlayamadığı başka bir yere cihazı çarparak ezik oluşmasına neden olduğu nokta. Servise cihazın açılıp arızanın gerçekten bundan kaynaklandığını görüp görmediklerini ve buna yönelik bir rapor verip vermeyeceklerini sorduğumuzda, aldığımız cevap bir o kadar ilginç: "APPLE politikası böyle , biz cihazı açmadan evvel kasayı inceliyoruz ve darbe varsa içini hiç açmadan garanti dışı bırakıyoruz" Firma tabiki itirazımızı kabul etmedi ve cihazı geri gönderdi.

SONUÇ: Cihazınıza kesinlikle darbe aldırmayın. Sonraki her arızada bunu aleyhinize kullanabilirler. Cihazın kasası zaten metal olduğundan hafif darbelerde bile iz yapabiliyor.

2. Olay ise iphone 4S hakkında; Arkadaşın telefonunu wifi çalışmadığı için servise gönderdik, bir önceki olayda ağzımız yandığından kasayı didik didik inceledik ve sürekli kılıf ile kullanıldığından en ufak bir çizik olmadığını gördük. Fakat buna rağmen 1-2 gün sonra servis tarafından arandık. Bu seferki mazeret: "Cihazınızda sıvı teması olmuş, garanti dışı kalmış"
Biz yine detayı sorduk, su kaçmadığına eminiz nasıl olur dedik. Resmini gönderelim dediler ve gelen resimle şok olduk. Adamlar nasıl yaptıysa kulaklık girişinin içini fotoğraflamışlar ve burada oksitlenme olduğunu söylediler. İçini açıp kontrol ettinizmi dediğimizde yine aynı cevap "İçi açılmadı, görsel olarak kontrol edildi" Yahu kim kulaklık soketinin dibine kadar kamera sokar, ayrıca o parça doğal olarak ta uzun süre kulaklık takılıp kullanılmazsa toz toplayabilir, oksitlenebilir. Ama tabi itirazlar yine reddedildi. Bir içine bakıp ta işte buralara hep su girmiş deseler anlayacağız ama, böyle baştan savma uygulamalar inanın bizi apple'dan fazlasıyla soğuttu.

Arkadaşlar şimdi tüketici hakem heyetine başvurmaya hazırlanıyorlar.

Yazdıklarımı abartılı bulan olabilir, bu tarz cihazınızın görselinde sorununuz varsa cihazınızı bir servise gönderdiklerinde sonucu buradan paylaşabilirler. Elbette herkese aynı muamele olacak diye birşey yok ama bizde 2 kere üst üste olunca genele bağladık

Hepinize iyi günler.
Bir arkadaşım ipad2 cihazını uzun süredir ekranı çatlak diye evde tutuyormuş. bugün ekranını değiştirdik ve cihazı çalışır duruma getirdik. Şimdi gelelim sorunumuza...

Cihaz yazılımı orjinal 4.3.1, zamanında hiçbir işlem yaptırmamış . Şuan IOS6'ya jailbreak yapılamama nedeniyle güncelleme de yapmak istemiyoruz. Fakat 4.3.1 üzeri hiçbir ara güncellemeyi de yükleyemiyoruz (4.3.3 yada 5.1.1 vb), sürekli itunes hata veriyor (3194)

Bir şekilde jailbreak yapılabilecek ara fw'lere geçme imkanımız var mı? Hiç JB yapılmadığı için shsh kaydı falan da yok.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu sabah itibariyle Microsoft'un uzun süredir merakla beklenen Xbox 360 eklentisi Kinect, Kuzey Amerika'da satışa sunuldu. Kinect'e akın eden kullanıcılar, cihazı satın alıp bir heyecanla evlerine döndü.
Günün ilerleyen saatlerinde ise Microsoft'un ilgili departmanında bir takım şikayetler göze çarptı. İki siyahi kullanıcının şikayetinden sonra Kinect'te oldukça ilginç bir sorun tespit edildi.

Kullanıcı şikayetlerine göre Kinect'in kullanıcıların yüzünü tanımlama aşamasında siyahi insanlar sıkıntı çekiyor. Sistem iki siyahi kullanıcının yüzlerini tanımlayamadı. Aynı sorun el ve kol tanımlama aşamalarında ise yaşanmıyor.
Bu iki kullanıcı defalarca denemesine rağmen sorunu aşamadığını belirtti. Bu sorun siyahi kullanıcıların Kinect olmasına engel olmuyor. Zira aynı işlemi manüel yöntemlerle halledebiliyorlar.
Şimdi Kinect meraklıları Microsoft'tan konuyla ilgili bir açıklama bekliyor.

-ALINTIDIR-

KAYNAK
11.09.2010 çıkış tarihli oyunua ait ilk video yayınlandı.

Marvel vs Capcom 3 hakkında geniş çapta bilgiyi Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan E3 Expo’da edinebileceğiz. Oyun çıkış tarihi tahminen 2011. Şimdilik sadeece aşağıdaki video var. Aşırı şekilde SF4'ü hatırlattı. Umalım da oynanış aynı olsun

kaynak BSC'den alıntıdır.

Dün online oynarken adamın biri duvarın içinden bana ateş ediyordu. Bende inatla sürekli olarak durumun ne olduğunu kavramak için üstüne üstüne gittim ve sonuçta bu işin doğal olmadığı ortaya çıktı. Hemen videosunu çektim.

Nasıl başardıysa duvarın arkasına geçmeyi başarmış ve oradan gelene geçeni vuruyor. Ben o tarafa doğru rastgele ateş ettiğimde ise vurulduğuna dair çarpı işareti çıkıyor ama ne hikmetse hiç ölmüyor. Verdiğim videoları izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Adam 94 kill yaptı bu sayede. PSN adını falan da resimledim.

Bazen bunlar yüzünden oyundan soğuyorum

youtube direkt göremeyenler için linkler:

video1]http://www.youtube.com/watch?v=-X7_feXZrIc]video1
http://www.youtube.com/watch?v=Igc7Nq19rKk
Forumumuzdaki Colt ana konusunu da takip ettim, yorumları da bir süredir okuyorum. otomatik vites modellerinden almak istedim ve geçenlerde bir arabayı da test etme şansım oldu, almaya karar verdim fakat ekspertiz aşamasında arabada fazladan boya problemi çıktı, almaktan vazgeçtik.

Denediğim kadarıyla araba hoşuma gitti. Kimi piyasası yok, kimisi de alan memnun satışı az diyor ve sonuçta sebep ne olursa olsun özellikle Ankara'da temin etmek zor.

Merak ettiğim, başka şehirlerden de araba arasam mı? Colt için git-gel değermi? Plaka değişimi falan ne kadara malolur? 2006-2008 modeller için temiz- kazasız fiyatları ortalama nedir? Bazı modeller 2 bazılar 4 hava yastıklı falan. Fakat satışlarda hepsi 1.3 invite diye geçiyor. Bu ayrımı isimlerden fark edemezmiyim.

Lütfen arabalarla ilgili internet sitelerindeki satış linklerini göstererek cevap yazmayın. sadece kendi colt kullanan arkadaşların yorumlarını, tavsiyelerini bekliyorum.

şimdiden teşekkürler.
uygun fiyat 1999-2003 yıl, Otomatik vites arıyorum. Kazasız. değişen olmayan, boya (olabilir ama tavan ve kaput dahil değil tabi

sahibinden yada benzeri linkler yerine son fiyatı belirtilmiş PM'lerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar ps3 için uyumlu yüksek kapasiteli harici hdd önerisi lazım. fakat bunu video, resim vb. kullanmak için değil (bunlarda fat32 hemen hemen tüm markalar çalışıyor, biliyorum), ben ps2 oyunları için istiyorum.

PS2 de harici hdd kullanan arkadaşların önerileri sanırım uyabilir.
Hakkında
Hakkımda:
2A82672CD60345B1B64E136813FEB1BC.gif1f477fcb0c31affe00d46d52c65a2c30.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.152
İkinci El Bölümü Mesajları: 287
Konularının görüntülenme sayısı: 206.142 (Bu ay: 152)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.