Şimdi Ara

verification failed hatası neden kaynaklanır, nasıl giderilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün dvd temizleme adlı konuda belirtmiştim aynı günde 6 oyunum da makinede okunamadı birisi loadinge geldi kaldı diğerleri baştan hata verdi diye.

sonra bi tane program buldum ve bu oyunları tarattım ve çıkan analizde çalışmayan oyunlarda hep verification failed uyarısı çıktı.daha önceden çalışan oyunlarımı denedim onların hiçbirinde virification failed yazısı çıkmadı.

peki hep yorumları kontrol ederek yüklediğim bu oyunlar neden böyle sorunlu çıkıyor ve dvdlerim boşa gidiyor? bisürü insan aynı sunumları aynı şekilde ediniyor onlara bişey olmuyor da bende neden sorun çıkıyor?sorunlu oyunların hepsi de verification hatası verdi .

siz bir bilgiye sahip misiniz bu hata konusunda?

• O hata her zaman ilgili programda yazar zaten, dert etme.

Ben bütün oyunlarımı yazdıktan sonra ilgili programı keşfettim ama dediğim gibi bütün oyunlarda o hatayı verdi ama ben birkaçını sorunsuz bir şekilde bitirmiştim oysa ki...

Stealth Check passed diyorsa zaten oyun hazır hale gelmiştir. Bu aşamadan sonra gerekli işlemleri yapmak lazım.
  • Lostplanet kardeşim kullandığın yazma programında verify seceneği varmı varsa eğer onu işaretlemen gerekiyor
    bu seçenek diskin yazımından sonra uyumluluk denetlemesi yapmakta imgburn adlı programı kullan en iyisi bu arkadaşım bende 70 adet verbatimli oyun var.
    hepsi sorunsuz bir şekilde çalışmakta birde 4x ten yukarı yazım işlemi yapma kolay gelsin.
  • Bana da bazen dvd'lerde oluyordu. Oyunlarda olmadı hiç ama başka bazı dvd'lerde oldu. Şöyle yaptıktan sonra sorun ortadan kalktı:

(Vista için konuşuyorum, XP'de de benzer bir seçenek vardır.)

Bilgisayarım'da DVD sürücüsüne (D: E: herneyse) sağ tıkla, kayıt sekmesine tıkla. "Ana kopyalı yazma işleminden sonra diski otomatik olarak çıkar." seçeneğini iptal et. Bu seçenek, dvd yazdıktan sonra verification yaparken bazen diskin erken çıkmasına neden oluyor ve disk hatalı yazılmış oluyor. Ben problemimi böyle halletmiştim. Umarım işine yarar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasgok

Lostplanet kardeşim kullandığın yazma programında verify seceneği varmı varsa eğer onu işaretlemen gerekiyor
    bu seçenek diskin yazımından sonra uyumluluk denetlemesi yapmakta imgburn adlı programı kullan en iyisi bu arkadaşım bende 70 adet verbatimli oyun var.
    hepsi sorunsuz bir şekilde çalışmakta birde 4x ten yukarı yazım işlemi yapma kolay gelsin.

Neden 4x'in Üzerinde Yazmayalım?..Ben 8x Gittim Yeni Dvd-Writer Alır Almaz Yani Bir Sorun İle Karşılaşmadım Fakat Neden 8x Değilde 4x?
  • yolas teşekkürler bi deniyim ama imageburne programına etkisi olur mu endişeliyim.

2n4...4life 360 cihazının okuyabileceği değer 2.4x olarak biliyorum.zaten verbatim dl-dvd ler de maksimum 2.4x yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

yolas teşekkürler bi deniyim ama imageburne programına etkisi olur mu endişeliyim.

2n4...4life 360 cihazının okuyabileceği değer 2.4x olarak biliyorum.zaten verbatim dl-dvd ler de maksimum 2.4x yazıyor

yoo bendeki verbatimler 8x yazıyor ve ben 8x de yazıp gayet normal biçimde xboxta okutabiliyorum...

benim sorum şu 8x yazmanın tespit açısından yararı zararı nedir orjinal oyunlarda kaç X'de yazılıyor makina hangi hızda okuyor vesselam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bende world cup 2010 indirdim. abgx360 gui programında tarattırıyoum. bir sürü sarı uyarı var verification failed, autofix failed gibi. dvd boşa mı gider yazdırırsam?
  • Arkadaşlar korsan kullanım ile ilgili konular yasak biliyorsunuz. Evvelki konu bu sebeple silindi, ısrarla bu tarz konular açmayın lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.