Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (896. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: vengefulghoul
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
18.086
Cevap
807
Favori
1.231.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mayısta işbankası ile 1 aylık üyelik uzattım, 155+25-TL iade oldu, her ay böyle olsa en azından uzatılabildiği kadar gider.

• 155 TL iade verdiği kampanyanın açıklama kısmında, "2025 yılında ilk yapılacak işlem.." tarzında bir ibare var. Gelecek aylarda kampanya yenilense bile fayda etmeyecektir. Bende Nisan ayında faydalandım o kampanyadan ama Mayıs ayında cesaret edemedim.

• Mevcut üyeliğimiz bitmeden bir 3 yıl daha ekonomik olarak nasıl uzatabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, aylık kodları nasıl satın alabiliyoruz? Ben bir türlü bulamadım.

• GAME PASS [ANA KONU]
  • Dragon age veilguard ne zaman gelecek yav kaç aydır gelemedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 yıllık aldığımız zaman ki gibi kampanya denk gelse keşke çoğu kişinin bu sene sonu bitecek ben dahil.

• Ay ay üzerine ekleyerek aboneliği uzatma yöntemi bir yere kadar açık olmalı. O şekilde alın. Abonelik al butonu çıkmazsa "yenilenen aboneliği" kapatın akabinde buton açılır. (Dikkat: Aboneliği iptal etmeyin, o ayrı bir şey)

Bir yere kadar dediğim. Belirli bir noktaya kadar izin veriliyor olması lazım. Eskiden 3 yıllık alıyorduk ama şuan bu limit daha düşükte kalmıştı diye hatırlıyorum.

Bunun haricinde bir yöntem YOK. Olduğunu iddia edip size bir şeyler satmaya çalışan, elinizdeki parayı almaya çalışanlara itibar etmeyin. Forumda bu tip kişilere izin verilmiyor zaten. Mesajı şikayet edin, banlattirin gitsin.
    Sadece ikinci el dijital alışveriş başlığı ve ikinci el konularında satış işlemleri var. Bunlarında belli bir kendi içinde kuralı var. Eğer ortağa ihtiyacınız varsa buraları değerlenirin.

• Baronabi B kullanıcısına yanıt
    Hemen şikayet oluşturuyorum o halde. Dediğim grup tarafından yapılan satış işlemiyse bunun forumda satışı yok. Kaç defa da uyarıldı. Halk arasında bilinen şekliyle saadet zincirinden bahsediyorum. Şuan izin veriyorlarsa bilemem. Yönetim incelesin geçmişinizi, gereken hsusuda işlem yaparlar.
    Normal klasik bir şekilde satış işlemi yapıyorsanız zaten benim bahsettiğim konuyla alakanız yok.

• Ben de üyeliğimi uzatmak istiyorum, bakalım nasıl yapacağız. Bir iki kişi var uzatan, lütfen gayri resmi ve sorun çıkabilecek mesajları şikayet edin, ilgileniyor olacağız.

• Lacrymatoire L kullanıcısına yanıt

Gerekli bilgilendirme özelden yapıldı.

• Game Pass fiyatları zamlanabilir.

https://www.donanimhaber.com/xbox-game-pass-fiyatlari-cok-yakinda-zamlanabilir--192562

• Merhaba ultimate üyeliğim var ve takriben 17 ayım daha var. 16 ay xbox game pass standart alıp üstüne 1 ay da ultimate alıp tamamlayabiliyor muyum eskisi gibi? Yoksa paşa paşa 17 aylık (17 tane bir aylık yada 6 tane 3 aylık vb.) ultimate mi almalıyım? Yakında zam gelmesini bekleyenlerdenim.

• Bu yada diğer ay zam gelme ihtimali varmış.

Temmuz 2024'te;

- PC Game Pass: 159 TL → 209 TL
    - Game Pass Ultimate: 209 TL → 309 TL
    - Game Pass Core (1 aylık): 159 TL → 175 TL

olmuştu, bu sene de bir zam gelecek gibi...

• Temmuz 2024 209 TL - 6,5 usd'den 309 TL - 9,5 usd'ye gelmiş, %50 zam

aynı tarifeden uygularlarsa 4 Usd artabilir, bu da 13,5 Usd yapar TL karşılığı aylık 500 - 550 TL gibi bir fiyata oturabilir.

• toprak12345 T kullanıcısına yanıt

Zahmet olmazsa link gönderebilir misin hocam?

• Beraber bir aylık game pass ultimate alabileceğimiz biri varsa dm atabilir mi?

• Dostlar 2026 ilk ay bitiyor.

Ay ay uzatayım diyorum fakat sürekli aboneliği yönet seçeneği çıkıyor.

GAME PASS [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.