Bu yöntemle kaç aylık aldınız? Perdigitalde xbox hediye kartı mı alınacak? Gamepass göremedim ben. |
GAME PASS [ANA KONU] (895. sayfa)

-
-
Aylık ödeme ile uzatarak 3 yıllık alabilirsiniz. Uğraşmalı biraz ama oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Perdigitalin gamepass ile alakası yok razergold vs aliyorum oradan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşın söylediği kampanyaya buradaki çoğu kişi katılamaz
"Akbank'ın ayrıcalıklı müşterileri arasında yerini almak ve 1e1 Bankacılık dünyasıyla tanışmak için bankamızda 1 ay boyunca en az 1.500.000 TL veya muadili para cinsinden varlığın bulunmalıdır" diyor sitesinde
1 ay bu para bankada kalınca zaten kafadam 50 bin lira getirisi var
Kusura bakmayın ama bu kadar param olsa zaten kampanya falan aramam:)))
Daha gerçekçi kampanyalara bakın arkadaşlar Mesela Yapikredi geçen ay 100 lira Microsoftstore indirimi vermişti, Lies of p almıştım indirimle falan 500 e gelmişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 29 Mayıs 2025; 3:9:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşbankasında da dijital ödemelere kampanya oluyor, denk getirdikçe almak lazım uzatmak için.
-
maximum kampanyalarda dijital oyun alımlarında her 200 tl üzerine 25 maximum puan veriyor. maks. 250 puan. gamepass aylık toplu alımlarda avantajlı olacaktır.
-
1,5m paramda limitimde yok hocam. öyle yazıyor ama sistem otomatik dahil ediyor, neyse
-
NBA 2k25 geliyor mu game pasa e ? 23 24 filan yok ?
FC 25 ne zaman gelecek Haziran geldi ya.
Mayıs ayı içinde eklenen oyunlar böyle idi:
-
Edit : Olmuyormuş almayın.
Arkadaşlar fenerbahceepin diye site var 3 aylık ultimate 537.7 paycel kampanyasına katılıp alınca 437.7 oluyormuş.Yani aylığı 145.9 a geliyor.Ama güvenemedim.Hiç daha önceden alan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motokops -- 2 Haziran 2025; 17:54:20 >
Sipariş geçmeyin. 1 saat geçti cevap vermediler yazıştım. Stokta yok denilerek iptal edildi. En iyi ihtimalle para iademi günler sonra alıp kurtarsam yeterli. Boşa vakit kaybı.
Risk alıp denemek istedim bende. Üyeliği vs oluşturdum her alım esnasında yok Telefon onaylı değil yok mail onaylı değil dedi durdu. Hepsini yapınca tüm kodlar "Tedarik Aşamasında" oalrak güncellendi. Enteresan.
-
Haber verdiğiniz teşekkürler.
Ayın 16'sında kütüphaneden kalkacak oyunlar:
- Dordogne
- Rolling Hills: Make Sushi, Make Friends
- Keplerth
- Isonzo
-
neyse aylık üye olur geçeriz, arkadaşlıkla adam başı 150 tl ye gelir..2 sigaradan ucuz...çokta kasmaya gerek yok
-
Evde kendi yoğurdunu mayalamak var birde dışarıdan hazır almak var öyle düşünün :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motokops -- 4 Haziran 2025; 22:14:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X