Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (895. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.085
Cevap
807
Favori
1.231.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 893894895896897
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu yöntemle kaç aylık aldınız? Perdigitalde xbox hediye kartı mı alınacak? Gamepass göremedim ben.

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt

Aylık ödeme ile uzatarak 3 yıllık alabilirsiniz. Uğraşmalı biraz ama oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Perdigitalin gamepass ile alakası yok razergold vs aliyorum oradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın söylediği kampanyaya buradaki çoğu kişi katılamaz

"Akbank'ın ayrıcalıklı müşterileri arasında yerini almak ve 1e1 Bankacılık dünyasıyla tanışmak için bankamızda 1 ay boyunca en az 1.500.000 TL veya muadili para cinsinden varlığın bulunmalıdır" diyor sitesinde

1 ay bu para bankada kalınca zaten kafadam 50 bin lira getirisi var
    Kusura bakmayın ama bu kadar param olsa zaten kampanya falan aramam:)))

Daha gerçekçi kampanyalara bakın arkadaşlar Mesela Yapikredi geçen ay 100 lira Microsoftstore indirimi vermişti, Lies of p almıştım indirimle falan 500 e gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 29 Mayıs 2025; 3:9:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşbankasında da dijital ödemelere kampanya oluyor, denk getirdikçe almak lazım uzatmak için.

• maximum kampanyalarda dijital oyun alımlarında her 200 tl üzerine 25 maximum puan veriyor. maks. 250 puan. gamepass aylık toplu alımlarda avantajlı olacaktır.

• asus1981 kullanıcısına yanıt

1,5m paramda limitimde yok hocam. öyle yazıyor ama sistem otomatik dahil ediyor, neyse

• NBA 2k25 geliyor mu game pasa e ? 23 24 filan yok ?

FC 25 ne zaman gelecek Haziran geldi ya.

• Mayıs ayı içinde eklenen oyunlar böyle idi:

GAME PASS [ANA KONU]
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Edit : Olmuyormuş almayın.
    Arkadaşlar fenerbahceepin diye site var 3 aylık ultimate 537.7 paycel kampanyasına katılıp alınca 437.7 oluyormuş.Yani aylığı 145.9 a geliyor.Ama güvenemedim.Hiç daha önceden alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motokops -- 2 Haziran 2025; 17:54:20 >
  • motokops M kullanıcısına yanıt
    Sipariş geçmeyin. 1 saat geçti cevap vermediler yazıştım. Stokta yok denilerek iptal edildi. En iyi ihtimalle para iademi günler sonra alıp kurtarsam yeterli. Boşa vakit kaybı.

• Risk alıp denemek istedim bende. Üyeliği vs oluşturdum her alım esnasında yok Telefon onaylı değil yok mail onaylı değil dedi durdu. Hepsini yapınca tüm kodlar "Tedarik Aşamasında" oalrak güncellendi. Enteresan.

• Haber verdiğiniz teşekkürler.

• neyse aylık üye olur geçeriz, arkadaşlıkla adam başı 150 tl ye gelir..2 sigaradan ucuz...çokta kasmaya gerek yok

• Evde kendi yoğurdunu mayalamak var birde dışarıdan hazır almak var öyle düşünün :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motokops -- 4 Haziran 2025; 22:14:18 >
  • 
Sayfa: önceki 893894895896897
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.